Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já myslím Brotherhood a Inner Sanctuary ;)
  • janchor
    Právě že se nezobrazovalo nic i bez doubleclicku a až po jeho zapnutí měl člověk šanci zjistit stav krytí. Ale zjevně už to opravili.
  • no, ale to bylo snad jediny... jak se dostat k ty barmance
  • závisí to na zapnutí/vypnutí tý položky "doubleclick" v nastavení (aspoň tuším, že tak nějak se to jmenovalo) - když bylo zapnuto, krytí se po najetí myši nezobrazí

ale zkoušel jsem to jen ve verzi 1.0 a pak už ne, takže je možný, že s aktuálním patchem už to ukazuje všude...
  • chápu, taky jsem od tý hry čekal něco jinýho, ale tohle prostě není žádná tahovka, ale adventura, která je lehce okořeněná RPG prvkama a soubojema...

mně se třeba líbilo, že v jedný části hry je asi pět různejch způsobů, jak postoupit dál v závislosti na tom, který skilly si člověk zvyšoval... kam se hrabe Deus Ex HR (a jeho styl "nemáš dost vysokej lockpick? tak se za tyhle dveře prostě nedostaneš" ;)
  • naprosto souhlasim, v xcomu byly neuveritelne male mapy, na nich podivne rozhazena mista, kde se dalo kryt, cimz byl postup vlastne urcen dopredu... stacilo se kryt, a postupovat pozvolna dopredu stanvenou cestou, o zadnou strategii ani taktiku neslo... byl jsem tim hrozně zklamany... oproti ja2 nebo treba silent storm to je neskutecne plocha nezajimava hra
  • to jo, moje generace se začínala učit druhej jazyk v pátý třídě, ale co vím, dneska už se základy učí i na prvním stupni, občas i některý mateřský školky s tím lehce začínaj...

to už člověk asi musí neumět anglicky ze zásady (asi jako já němčinu :D
  • walltar
    Bohužel ... ale tak doufám, že to vymírající druh.
  • ze začátku mě to bavilo, ale příběh je už po chvíli předvídatelný a boje jsou pořád stejné... volnost žádná, vlastně jen pořád dokola dialog-boj-dialog-boj, kde v dialogu nejde nic ovlivnit a boj je jednoduchý, nezáživný a pořád stejný
  • Robotron3
    To ještě něco takovýho existuje? Lidi co neuměj anglicky?
  • bojim se že nebude
  • jak říkám škoda že nei v CZ
  • Zajámave co tem dnesnim hracum staci a hodnoti jako dobre. Uz u noveho xcomu bylo divne, ze byl dobre hodnocen, kdyz nesnese srovnani se svym predchudcem. A shadowrun je taky slabota ve srovnani se starsimi tahovkami jako ja2 nebo fallout tactics.
  • Jack1947
    Jeste je i F2P Shadowrun Online, namet zajimavej ale proste tak jak se chtelo to nevyslo. (Aspon tahle izometricka RPG se strategickymi prvky tomu vnesla svetlo.) Podobne jako bylo Brink ( na co jsem zapomnel , ja teda hral jen sp ale i tak ...
  • Hrál jsem to jen pět hodin .... ale ta ikonka na ploše mne varuje že pokud na ni kliknu dalších pět hodin nebude existovat nic jiného než Shadowrun :/ . Bohužel čas je drahý a nevím pak jak bych to zítra vysvětloval v práci ....
  • Vyzerá to super, počkám na čestinu a kúpim si to :)
  • http://www.youtube.com/watch?v=8VYNoF3Vtmc&feature=player_detailpage&t=221
  • Nuda oproti fallout 2 toje 0
  • janchor
    Hru jsem dohrál.

Jinak je možné, že šlo o bug review verze - stěžovalo si na něj víc recenzentů. Jestli je fuč, tím pochopitelně líp.
  • Tak to vis, udelat recenzi na kratickou hru moc práce neda:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit