Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Remake PS2 her Vita zvlada, viz remake Metal Gear Solid, coz je zase moje srdcovka. Ty jeste budes muset cekat, ja uz hraju :-). Vita je dobra masinka, nevidim v tom zadny fail.
  • Rhulad
    tak to už je lepší koupit ps4 a nemusíš pořád snižovat detaily .)
  • deridon
    člověk nesmí být náročný a pak jde doopravdy sestavit počítač za 15k, který vydrží 4-5 let bez problému a ke konci toho 5. roku hraje hry stejně pořád na medium detaily (ano né 60+fps každou hru, ale zahraje si ji plynule, to mi věřte).. :)
  • i5+660ti = 17k
  • Black_Hand
    hmm, mas pravdu, ze vetsinu emulatoru rozbehas na tegre 3, ale co ps2? na to mysilm neni zadny androidi emulator. mohlo by to rozsirit spektrum emulatoru. dolphin (gamecube/wii) pry nebeha zrovna moc dobre nikde.
  • XorxoxTalarius
    No nevim ja chtel poridit herni PC a skoncil jsem pri 27k a to mi jeste pulka veci chybela, ale jestli je 20k pro vas par tisic, tak to pak chapu :D
  • Za tu cenu si radši člověk pořídí herní pc, možna si přida par tisic, ale rozhodně vyhodnějši varianta. Neviidim v tom potencial pro mě jako zakaznika. *4*
  • GlaDOS
    To je pravda, ale Ouya z toho moc netěží. A to si myslím, že koupit si levnou Android krabičku k telce je lepší nápad, než za takovou pálku Shield.
  • GlaDOS
    Emulátor by u mě byl taky lákavější, než klasické Android hry, ale jak napsal bobsh, k tabletům se dají připojit gamepady. Vsadím se, že za tu cenu bych měl slušný tablet i gamepad. Kromě toho bych to využil i na internetovou komunikaci a čtení komiksů (které se na počítači moc dobře nečtou a na Kindlovi už vůbec ne).
  • Whoossain
    Nevim proč, ale na první pohled se mi zdá, že to budou kupovat především energetický magnáti a rentiéři...
  • si naisntaluj do splachovace :D
  • Paulcz
    až budeš kupovat hříčky za cenu áčkovejch PC nebo konzolovejch her tak tě to přejde :)
  • mdkGT
    Right, Vita je nejvetsi fail Sony co se ji kdy povedl. Kdyby alespon zvladala PS2 hry, Gran Turismo 3 a 4 na handheldu je muj sen, ktery se mi asi nikdy nesplni.
  • XorxoxTalarius
    No ja mam celkem hodne, ale predstava ze vyhodim 7000 (rekneme ze koupim primo od nVidie) za neco co opravdu nepotrebuji .... ne dekuji. To si radsi nakoupim neco co sice taky nepotrebuji, ale aspon to ma zberatelskou hodnotu, nebo mi to udela radost jen kdyz projdu okolo a spocine na tom muj zrak :)
  • bobsh
    K tabletu v pohodě připojíš gamepad, pořád mi to přijde jako daleko lepší řešení, než tahle krabička, která asi kromě her moc velký využití mít nebude (ne, nechci si v tom vařit kafe, ale třeba na čtení komiksů, což je pro mě jedno z primárních využití tabletu, to asi vhodný nebude). Prostě mi to oproti tabletu nenabízí dostatečnou přidanou hodnotu, abych se rozhod investovat do shieldu, místo třeba i dražšího ipadu
  • vytisknu si to z 3d tiskarny nez to stahnou z torentu.. :D skoda ze nemam tu vodni turbinu bych mel originalni :DDD
  • Tak ten posledni priklad, ten te nemohl specifikovat více *2* *2* *12*
  • Tohle beru hned po sleve. Kam se hrabe Vita a 3DS. Emulatory starsich konzoli, stream z PC, Android market s desitkama tisic her zapakatel a HW nadupany ja prase, 3DS a Vita nemaj sanci. HDMI ze kteryho pustim film nebo hru u kamose na navsteve, nebo si budu valet koule v horky vane s tunou peny a hrat Bioshock. Cool *14* *1* *5*
  • tak treba za rok uz to bude mit vychytane mouchy a bude to stat 5k
  • Ono hlavně shield bude mít proti tableku daleko pokročilejší hardware *7* myslim že hry na tabletu a na shieldu moc srovnávat nejdou *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit