Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Jako taky to nechápu. Vem si mám Cube U23Gt (což v době vydání bylo považováno za herní tablet) a všechny hry mi jedou naprosto v pohodě. Jedinou a největší výhodu vidím v ovládání, které bude mnohem pohodlnější než patlání po displayi. Toto je podle mě mrtvá vývojová větev. Ale můžu se plést.
  • Rhulad
    přesně tak mám doma ipad 2 a nestál ani tu devítku --- nechápu tenhle produkt
  • Jojo, 7000 korun za 2hodiny. Kdyby od tebe vykupovali za 5Kc jednu Kw tak musis mit 700Kw+ turbinu. Takova mensi. Takze sni svuj vlhky sen o penezich dal. *15*
  • Nudím se, tak si na tom krátim čas... Mrkni co píše, to musí pobavit každýho :D
  • mdkGT
    Spis nevim proc bych si mel kupovat tohle, kdyz za tu cenu muzu mit dva normalni tablety nebo jeden ipad. Mozna Nvidia vidi dal a zacnou vznikat HC hry, ktere nepujdou dobre ovladat dotykove.
  • Veskoslav
    Co ty víš, třeba v blázinci mají novou terapii Letadlo:-D
  • mdkGT
    Ale ja se ptal jeho, je to nejaky letec.
  • Veskoslav
    Jinak odhaduje se cena u nás na 9000-10000. Vím, že třeba jeden nejmenovaný řetězec v USA bude mít akci za 300+100 na hry:) Ale o tom si můžeme jenom zdát:) Osobně si to nekoupím, mám ještě staré PSP a bohatě stačí.
  • mdkGT
    Proc na ty mentalni exkrementy reagujes?
  • Veskoslav
    Ne, ale jezdím vlakem každý den.
  • mdkGT
    Letas tak dvakrat do tydne, vid? :)
  • jasny no , muzes mi pak napsat navod jak to zbalis s televizi do baglu a zapojis v letadle ?!
  • hmmm inteligentný prispevok to musim uznať...
  • Hele koupil sem si mensi vodni elektrarnu a ta mi Shield vytoci treba za 2 hodiny v tomhle destivym obdobi takze pohoda :)
  • toto bude pr*ser obrovského rozmeru...
  • Ja ti to preju pokud to neni další výmysl...protože takovymhle stylem budeš do pár let chudej jak kostelní myš a na práci moc velká fajnovka
  • Ja si nestezuju vid vsazel sem nato kazdej tejden 3 roky v kuse a jednou to prislo, treba pride znovu nikdy nevis :)) Tak konstatuju ze SHIELD je dobrej a 350dolacu uz tedka prome neni moc...driv bych o tom ani neuvazoval :D
  • Dnes jsou pohádky všude kam se podívám *5*
  • jasny me je 23 a mam mrte penez ktery sem vyhral ve sportce kterou sem si vsadil za svy vydelany prachy takze je mi nakejch 9000 u zadku....nevim komu tady cpes ze mi nekdo neco kupuje nebo dava se prober :))
  • skoda ze mohl mit deti :( *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit