Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zagro
    Amen *3*
  • Vždyt už bylo na čase.Nezapomen kyblíček a lopatičku at si máš s kým hrát. *15*
  • Já se připojim k ostatním. System Shock 2 je pořád skvěle hratelná záležitost s naprosto vynikající atmosférou. Určitě se vyplatí to zkusit. Bejvá celkem často ve slevách na GOGu za 1,50 Euro. Takže i kdyby se ti náhodou nelíbil, zas taková tragedie to nebude.
  • Draken69CZ
    No dobrá no přiznávám že s vámi zítra jedu taky no *15*
  • Velice ti děkuji žes potvrdil moji domněnku o lidech jako jsi ty.Díky moc. *15*
  • Draken69CZ
    Zato tebe zítra máma veze pro občanku co *15*
  • Draken69CZ
    Jenom třetí pokračování aha to vše vysvětluje *7*
  • ze si jsi tak jistej ze pokud to na ne vyjde tak to bude skvely. pritom predchozi dily na konzole nevysly a mely v sobe herni mechanismy ktery by s gamepadem nemusely dost dobre nefungovat - mikromanagement a sekundarni mod mysi kterym ovladas UI. tudiz by to na konzole asi musela bejt trochu jina hra. proto se divim tvymu presvedceni. odstrasujicim pripadem kdy dobra hra utrpela snahou o prizpusobeni gamepadu budiz deus ex 2 - to uzivatelsky rozhrani a celkovy zjednoduseni bylo priserny. zlatej deus 1 se svym mrizovym inventarem nebo dokonce quest logem do kteryho sis moh psat vlastni poznamky! ktera hra tohle dneska umoznuje? nechci v ss3 videt zadny zjednodusovani ve prospech mainstreamu.
  • je dobře že to píšeš, protože už tenkrát jsem to cítil podobně. Doom mi přišel už tenkrát jako hrozně přehypovaná a strašně plytká hra (v podstatě kopie Wolfensteina 3D, který byl opravdu tím prvním 3D shooterem). Ultimy Underworld byly skvělé hry, jen to ovládání bylo stejně hrozné jako SS1.
  • Ano grafika ... ve své době a obzvlášť u titulů od Looking Glas se tradovalo : "Kup nyní a za dva roky na to budeš mít i PC , kde se to trhat nebude " ;)

Viz - Ultima Underworld: The Stygian Abyss (1992) a Ultima Underworld II: Labyrinth of Worlds (1993) - pro znalé engine , ke kterému se z dálky přiblížil až Doom - " None of us had ever seen anything like it...!"

Bohužel Doom si se svojí brutálně jednoduchou hratelností a mířením na ten nejširší mainstream té doby přisvojil pověst první opravdové 3D hry a tvůrce vynesl do herního nebe ... přitom jste se na rozdíl od Underworldu nepodívali ani na strop nad vámi *10*
  • No je pravda že Directors jsem nehrál , ale Wasteland 2 na mne prvé dvě hodiny působil jako hodně velká beta : Příběh roztrhaný, plitký , grafika stále u země a horší než v Last days of Gay ... scénář roubovaný na ty nejhorší sci-fi punk 80 filmy a vůbec nutkání celou tušenou osadu rangerů rovnou vystřílet , vykašlat se na hledání a začít konečně hrát smysluplný příběh . Toho jsem se až do konce času který jsem Wastelandu věnoval prostě nedočkal , takže u mne znechucení nad vyhozenými penězi a poučení pro příště - na legendy a povídačky o kvalitě se neohlížet !
  • Některé vaše příspěvky jen potvrzují věkovou hranici stěží 22 let.
  • Á tady někdo zručně tne do F(PS)allouta 4 :DDD
  • Nevím nevím , osobně bych právě preferoval jedničku před dvojkou co se týká grafiky .... prostě přehnané vyhlazování/rozmazávání a móda minimálních trojůhelníků z let 97-99 jaksi už není můj šálek kávy :/ No vlastně i hratelnostně bych raděj šel do jedničky :/
  • del0
    Ano. Všichni víme, jak dopadl team Warrena Spectora u druhého Deus Ex pod křídlama Mrkvosoftu. *15*
  • del0
    Ahhhhhhhhh. Modlitby byly vyslyšeny. Teď už zbývá jenom doufat, že tu hru nezbioshockujou, nezfallout3ujou nebo nezdeusex2ujou.
  • del0
    Hmm, tak to doporučuju spíš nějaké to Call of Duty. System Shock totiž nikdy nebyl FPS. Spíš kombinace FPS / RPG a survival hororu.

"Jestli ti přijde bloudění po mapě a zákysy jako nějaká extra zábava tak mně teda opravdu ne, ale proti gustu."

Můžu říct to samé. Jestli ti přijde railroad shooter, který tě vede za ručičku, kde nemusíš přemýšlet nad prostředím, nad příběhem, nad 3D prostorem, nad tím, kolik máš munice a zásob, nad tím, jakým způsobem budeš hrát (skilly), kde prakticky nemůžeš umřít (protože autoheal everywhere), jako nějaká zábava. Ale proti gustu.
  • USER47
    Btw: vypadá to nějak takhle, zestárlo to s grácií.
    http://i.imgur.com/w4SuM.jpg
  • v čem je rozdíl předobědnat FarCry5, Asasin creed XX a System Shock 3? Neptej se tak blbě prosimtě, díky
  • ja nevim jaký to bude, vše sem vysvětlil v prvnim prispevku a pak pro tebe i v druhym, proste doufam ze to bude dobrej SS3, s Bioshockem at to ma spolecnyho co nejmin idealně... ale abych ti odpověděl napřímo, jo, myslim že to bude jako puvodni dily a nebude to sakra velký odklon směrem k BS (bioshock)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit