Přejít na výpis diskuzí
Shodan se vrací - tvůrci Ultimy potvrdili vývoj System Shock 3
14.12.2015 | Aleš Smutný
81 příspěvků
-
Tak v te sestave co maji dle myho nemaji moc sanci udelat super pokracovani. Ted maji jen jedinou moznost - pockat na reakce po oznameni
-
k čemu jsou zničitelnost prostředí a simulace tekutin a uletující kousky robotů dobré?
SS2 bylo unikátní tím, že to nebyl čístý FPS, ale mělo to prvky RPG, stealth akce a hororu. Bylo možné hrát za 3 typy a s každým ta hra byla uplně jiná. Za mariňáka to byl spíš FPS, za psionika se to hrálo uplně jinak. Na atmosféře hodně přidávalo i to, že tam byla velmi omezená munice, tj. člověk musel hodně šetřit. Byly tam 3 různé typy munice, přičemž každá byla jinak učinná a taky jinak vzácná. Na různé upgrady musel člověk hodně šetřit. Hra taky neukazovala šipečkou na mapě, kam má člověk jít, ale občas bylo třeba bloudit, bylo třeba hledat hinty k hádankám v lozích a videích, co člověk našel.
Prostě ta hra byla skvělá. Většina FPS her dneška na to vůbec nemá. Naposled jsem hrál Wolfensteina New Order a předtím Singularity, a byly to celkem zábavné hry, ale nic tak zábavného jako SS2 nebo Jedi Knight 2. Hlavně proto, že to bylo akorát o tom střílení a rozbíjení prostředí. -
Tak to chápou blbě, já té hře nepřeji nic špatného jen jsem realista, tohle přirovnání spíš sedí na D3 hatery. A jít ve šlépějích Bioshocku mi přijde celkem jako rozumný krok v zájmu uspokojení většiny a vidiny možného zisku.
-
Ja nevim, ale tahle hra by si myslim právě že zasloužila někam to pořádně posunout. Třeba ty rpg prvky, různé druhy munice, to by mohli přinejmenším zachovat a navíc využít dnešních možností: zničitelnost prostředí, simulace tekutin a uletující kousky robotů (rozstřílet zadní štít a prostřelit jádro, to by bylo žužo) a mutanty v hájku pěkně zatopit a plavat pak mezi mrtvolama... a schovaného zmetka na hajzlu rozmetat granátem i s hajzlem, jó to by se mi líbilo...
-
Drakene, myslím, že to tady už všichni chápou. Prostě už teď víš, že to bude největší srajda desetiletí, a i kdyby se z toho náhodou vyklubala opravdu dobrá hra věrná původním titulům, tak ty ji budeš nenávidět, protože barva HUDu bude o 5 odstínů zeleni světlejší než v jedničce. Nemusíš to psát pod každý komentář, 5x stačí.
-
Tak držím palce, a teď popravdě fakt si myslíš že to bude jako původní díly? Já bych to viděl že tam bude sakra velký odklon a půjde to ve stopách Bioshock dílů.
/jestli je to na mě tak já tady nikomu + ani - nedal -
PS: proc nam vsem davas minusy? baví tě to hodně?
-
já naopak doufám, že si do toho nenechají od hráčů zbytečně kecat a udělají to podle svýho nejlepšího vědomí a svědomí :o)
-
modlim se aby to dopadlo no, když to nedokážou oni, tak uz nikdo, zdrávas *4*
-
No možná kdyby to na konzole vyšlo nemuselo by se na trojku čekat tak dlouho.
-
Koukám že jim věříš *15*
-
a prvni dily jsi hral na kozoli?
-
modlit se, třikrát denně se modlit, ve spanku se modlit, otčenáše odříkavat a pak se modlit, chodit do kostela, na mši svatou a pak se zase modlit, modlit se rano, modlit se v poledne a modlit i vecer, zdrávasy, otčenáše, bohoslužby, mše a modlení, dokud to nevyjde.
-
A v čem je tady rozdíl?
-
i to se dá považovat za odpověď
-
přeběhnul mi mráz po zádech, jednoduchý, ale efektní oznámení *4* doufám, že z toho neudělají mainstreamovou akci s lehkým nádechem craftingu a "RPG" prvků
-
fallout 4 je fakt hodne dobrej, tech kecu proti nemu je plnej internet, nenech se ale zmást, doporucuju vsema deseti
-
jo, tahle předělávka je m*dná :3
-
jak sem proti predobednavkam, tak tady bych rad aby to lidi udelali... reagovat netřeba
-
Já si musím chtě nechtě vzpomenout na tu fan předělávku tý jedný scény do CryEnginu... tak takhle bych si jako prosím pěkně přál, aby to vypadalo celý =)).
https://www.youtube.com/watch?v=Y2320fVm0hc