Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hanzales
    Počkat, ty otázky jako byly jen jestli jsem hrál 1 a 2 a jestli preferuji widle a jak moc se mi zamlouvá VR?
    Já myslel, že se budou ptát na převahu barev utuchající lodi/stanice (hlasoval bych šedomodrá, zelená, sem tam červrná a radioaktinví), na možnost upgradovat zbraně a munici a výběr "automat na zdi (bioshock) - nebo sehnat materiál a najít technickou palubu atd., že je bude zajímat, jestli chceme autoheal, nebo logicky roztroušené medstation a nějaké ty "návykové látky" případně med-boty a dokázal bych těch otázek vymyslet ještě na dvě stránky. No nic :)
  • upřímně, když vyšla jednička i dvojka, byly to na svou dobu hodně pěkný hry... dneska už jsme ale jinde, a neříkej mi, že kdyby vyšla teď trojka řekněme v enginu dvojky, tak že by to mělo nějakej prodejní potenciál... já tý hře taky fandím, ale vážně si moc neumím představit, jak bych chtěl, aby vypadala - asi styl Doom 3 / Deus Ex novej? ale to jsou fakt hry s ohromným rozpočtem, tihle chlapi tolik určitě mít nebudou :/
  • C-BEAM
    jsem rád, že v týmu je i Tim Stelmach (Thief 1/2) ale faktem je že přítomnost veteránů není žádnou automatickou zárukou kvality. Nemám od toho velká očekávání ale přeji si aby to byl úspěch.
  • ale tak nechám si od nich posílat newslettery, ne že ne ;)
  • ano, prve co ta napadne ked povies system shock, je grafika
    daj si facku
  • Hanzales
    Ja se tesim at se deje co se deje a kdyby potrebovali poradit, tak ja rad :) Tise doufam, ze to nezmasovej moc (nejlip kdyby sli cestou noveho DeusEx, kde to bylo na tezkou se vsemi vyplymi pomocniky docela fer).
    Nejradsi bych vyhral nejaky eurojackpot a zacaloval jim to, aby se toho "nemuselo nutne prodat co nejvic" a primacne to bylo cilene na pametniky jednicky toho casu jeste na vonavych disketach....
    No a mozna bych najmul i nejakeho kravataka z EA a teamu rekl, aby delali pravy opak :D
  • brezinaservis
    tak to je mazec, pamatuju na hutnou atmosferu jednicky a jak me to nestihal pocitac *1* tenkrat jsem cetl recenzi v casopise CHIP a neodolal jsem, je pravda ze dnes takove hry oceni malo kdo a dela se nastavovana kase, drzim palce a budu verit ze to dopadne...jdu hned na dotaznik *14*
  • Draken69CZ
    Takže jak ovečka předobjednávka ať se děje co se děje?
  • nightborne
    Ale tak je hra a je Hra... plně si uvědomuju svůj ovlivnitelný sugestivní a nekritický přístup, ale tohle si zkrátka koupím... protože System Shock, prokrista =))!
  • DOKONALOST... kdo je fanousek ceka a nekritizuje... vy co umite jen kecat picoviny jdete hrat tanky, nevite co je SS1 a DEUS 1
  • ale to zas ne :) třeba já jsem byl megafanoušek Falloutu a nedal jsem na něj dopustit, ale z těch first-person jsem hrál (a koupil si) jen New Vegas - i když byl hype neskutečnej, už jsem dost starej na to, abych si počkal a zjistil od ostatních, jestli to má smysl věnovat tomu čas :)
  • nightborne
    Sice všichni budeme předem "vědět" jak to bude stát za hovno, ale stejně si to všichni koupíme, buďme upřímní *15*
  • Draken69CZ
    Ty si fakt myslíš že to bude jako původní System Shock? Vážně? Ne? Fakt jo? *15*
  • Když to bude na konzole, moje prachy mají jisté.
  • BangMeInBangladesh
    Jsi tak blbej nebo to jen děláš?
  • Draken69CZ
    Už nevědí kam zasadit Bioshock tak ho udělají pod jiným názvem z budoucnosti, proč ne.
  • já si myslím, že to prostě už z podstaty věci nemůže bejt ani tak dobrý jako ty starý hry:

- muselo by to mít superultranádhernou grafiku, a to to mít nebude, tohle není superstudio nadnárodního typu
    - když to bude mít nějakou míň náročnou nebo stylizovanou grafiku, všichni to setřou
  • Zas ber v potaz to, ze za roky nabrali zkusenosti, který v té době ani zdaleka nemeli :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit