Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale pokud má někdo na to kupovat si originály, či si z nich tvoří sbírku. Tak do toho. Pouze podotýkám že navážet se do pirátů není důležité, jelikož na světě je mnoho mnohem větších problémů. (pokud máte přehled o tom co se děje a dělo)
  • Hra vypadá zajímavě, přestože bych řekl že je z roku 98-2000 *4* ale třeba to bude sranda.

Jo a přečetl jsem tu velice ostrou diskusi níže a nestačím se divit. Nevím jaké k tomu máte svoje osobní důvody, ale takhle se navážet do někoho kdo si jen stáhl pár her. No rozhodně to není normální, protože se chováte jak malé děti a někdo tu psal že stažení her je krádež. Tak jak bych to přesněji vysvětlil - Herní pirát, ten tu hru ukradne a umístí ji na internet, čímž se z něj stane v podstatě falešný distributor, který tu hru dá zdarma ke stažení, no my jsme zákazníci. Tak nějak to je *3*
  • Neb jak se říká... bohatým beru, na chudé se*u *4*
  • GamerMan: To víš, že je krádež koupit pero za 10kč místo za 25kč, v konečnym důsledku okrádáš ty děti v číně, co to pero vyrobili.

Myslim, že pirátství u her je ospravedlnitelné v případě, že si vážim věcí, které pro mě mají nějakou hodnotu. To znamená, koupit si tu hru, co se mi tak líbí právě proto, protože mam respekt k těm lidem co jí vytvořili. Jinak je to bič i na mě, kdo by proboha vyráběl hry, které jsou možná zajímavé a alternativní, ale chcípnul pak hlady, když ví že si jeho hru stejně nekoupím, a tak radši vyrobí další call of duty. COD kupuje spousta lidí a tak dělají další a další díly právě díky nim. (COD jsem dal jako příklad, absolutně nezáleží na tom zda se mi líbí nebo ne, nebo jestli je to kvalitní hra nebo ne)
  • Uraza aj ked sa clovek ospravedlni, fakt uroven.
  • Řekni mi prosím, proč že jsem takový chudák? Nějak mi to uniklo... *4*
  • Hairy_Ass: Těžkou mentální poruchu chce to když je někdo tak neodbytnej jako ty *3*
    Asi máme rozdílné názory na to co je krádež. Už čekám kdy mi tu někdo řekne že je krádež i to koupit si pero za 10 misto 25 Kč. A ještě mi říkej že ty zrovna jsi si nikdy nic nestáhl nebo jak říkáš "neukradl". Fakt bych rád viděl člověka, kterej nikdy neudělal nic špatnýho a to navíc stáhnutí her není nic extra závažného, takoví 10-18 letí to dělají denně protože nejsou blbý aby jsi šli koupit hru kterou si muzou stahnout a misto toho koupit neco uzitecnejsiho.

a uz bych rad ukoncil tuhle debatu, protože stejně všichhni meleme o kravině o které by jsme mleli do nekonečna. Nikdy se neshodneme tak nazdar ty si ty utíkej koupit a já si je mažu stáhnout ... VŠECHNO. *7*
  • Hairy_Ass
    GamerMan: Ty jsi vážně hňup, jinak se to říct nedá. Ani ne kvůli tomu, že kradeš, ale kvůli tomu, jakým způsobem to obhajuješ. Nejdřív se nám tady vysměješ, že my platíme za něco, co si ty prostě šlohneš a pak se Ti nelíbí, když Tě nazveme zlodějem? Panečku, to už chce vážně těžkou mentální poruchu, aby tohle člověka napadlo. *15*
  • Víš myslel jsem si že nebude třeba vulgarita, ale co jsi to sakra za vola? Sem tam si stáhnu pár her a skouknu pár filmů a dělá to tak pár dalších milionu lidi a za to nás tady ukamenujete nebo co? Vykrádam snad banky? Okrádam staré lidi o důchody? Ne jen si občas stahuju blbý hry a pak se najde pár chytrolínů, kteří ze sebe potřebují dělat svatoušky. Na to tu fakt nejsem zvědavej. (oh a už jsem nedočkáním bez sebe jaký poučný komentář mi sem připíše Hairy_Ass) *15*
  • Nejen, že jsi chudák, ale i blbec mega rozměrů. Pobavil jsi mě kvalitně. Napiš mi prosím tvou adresu a já tě půjdu vykrást, ale neměj obavy, nikomu konktrétnímu nezpůsobím ujmu. Teda ani tobě *1* *1* *1*
  • Do hlupáků nadávej osobě, kterou vidíš v zrcadle když do něj koukáš. Ty jsi evidentně nikdy nic nevytvořil, protože jinak bys tady neplácal takové plky. Až se budeš někdy v budoucnu živit produkty svého génia tak možná pochopíš jak hloupý jsi byl. Do té doby žij v blaženém pocitu, že vlastně nikomu neubližuješ.
  • Hairy_Ass
    GamerMan: Nádherný příklad toho, jak lze obyčejnou zlodějnu povýšit na ctnost - gratuluji, nebudu Tě už dále přesvědčovat, protože Tobě morálka asi nic neříká, aneb staré dobré socanské přísloví "kdo nekrade, okrádá rodinu". *15*
  • Ano a k tomu aby ty filmy atd existoli nám sloužíte vy co si "poctivě" kupujete všechno možné. takže díky *3* a už mě tahle diskuse nebaví takže sbohem...
  • Hairy_Ass
    Mohl bys mi vysvětlit, proč nelegálním stahováním neokrádám konkrétní osobu?
  • Hairy_Ass
    A hlavně protiprávně, že? Juhůů
  • Hairy_Ass
    GamerMan - vskutku náramná logika, a co když by to takhle začali praktikovat všichni? To by žádná hra, kterou bys si mohl stáhnout neexistovala. *2*
  • Sakra hlupáku - to jsi z žádného příspěvku ještě nepochopil že do něčeho stojí investovat a do něčeho ne?! Hry si stáhnu, filmy, hudbu si stáhnu, ale třeba ingredience ze kterých udělám dobré jídlo si půjdu koupit do obchodu. Nebo třeba telku si taky půjdu koupit protože jí budu využívat pár let ale hru si stáhnu jednou dohraju (popř. budu chvíli hrat mp) a pak si stáhnu jinou. Jinak by mi ty hry ležely zaprášený ve skříni kdo ví jak dlouho.
  • Konečně se do diskuse připojili lidé kteří dokáží inteligentně myslet *4* . Juhůů
  • Vyběhni ven a začni rabovat. Ono je vlastně všechno zadarmo, když se na to budu dívat jako ty :)
  • Souhlas nač si za rok koupit pár her za velký prachy, když si jich můžete zadarmo stáhnout kolik chcete aniž by jste komukoliv konkrétnímu způsobili nějakou "újmu". A jako stáhnout si jednu hru a okrást nebohou stařenku jak tu někdo psal jsou úplně odlišné věci. A přesně *1* chudáci jste tu akorát vy co si myslíte že když si koupíte pár her místo jejich stažení tak že to z vás dělá lepší lidi než ostatní *2*

Jo a stažení hry v podstatě ani není krádež, neokrádáte konkrétní osobu a navíc když si hru stáhnete tak je to to samé jako by jste si ji vůbec nekoupili, a né ukradli.

No celkem zábavné téma zde... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit