Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A já někde tvrdím, že nemá poctivou práci? Já se ptal čím se živí, žádné konstatování něčeho jsem si v té otázce nevšiml.
  • Ještě bych k tomu řekl, že kdo obhajuje kupování her a zavrhuje pirátství, tak tím zároveň obhajuje svoji hloupost. Když mám možnost něco sehnat levněji a nebo to mít úplně zadarmo, tak toho snad jako člověk myslící musím využít.
  • To že si AsD stahuje hry přeci neznamená že nemá poctivou práci nebo že je na někom zavislej. Sakra lidi jsou ten hry, druh zábavy a vy z toho děláte světový konflikt. Vzpamatujte se! *7*
  • Přesně. Investovat a nebo lépe vyhazovat za hry je holej nesmysl.
  • Zajímalo by mne čím se živíš, jestli teda ještě nevyžíráš rodiče ... :)
  • Hairy_Ass
    Tohle Ti jako máme sežrat, to je ta nejtrapnější výmluva jakou jsem už hodně dlouho neslyšel - prej dělám menší průzkum! *1* *1* *7*
  • No vidíte, já si hry jenom stahuju a jakou tu teď z Vás mám srandu. Nic neplatím přitom her si můžu zahrát kolik chci a multiplayery se dají taky cracknout. Viz. Crysis 2. Takže jedinej chudáček jste tu Vy, který platí 10K ročně. Tohle se mi honí hlavou : ta jedna kopie nikoho nezabije si řeknu, ale když si tohle řekne každý je to horší, ale proč mám pak být mezi těmi hloupými kteří platí ? Abych měl lepší pocit ? To ne, k tomu když já začnu platit pochybuju že zbytek taky, takže radši budu pirátit. *11*
  • Hele ty pako když si ty hry stahuješ tak se s tím nikde nechlub nikdo na to není zvědavej. Nemám nic proti tomu když si to někdo stáhne, protože já občas taky, ale nechlubím se s tím na každým druhým webu protože 1. to není něco čím se da chlubit a 2. bych se cejtil celkem blbě kdybych někomu kdo si ty hry kupuje napsal že já je mám zadara a nazdar

Každej děláme něco špatnýho, o tom nepochybuju, ale měli bychom si to nechat pro sebe *3*
  • Shetland
    Není se z čeho vykecávat. *3*

Ale možná bych příště neměl být tolik přesvědčivý se svýma kecama o stahování her *2*
  • Jazz
    Ne, z toho se nevykecáš.
  • Koukám, že jsem začal moralizovat a to jsem opravdu nechtěl :) Jen mne irituje jak někdo bere zlodějinu jako úplně normální věc. Chceš si stahovat hry? Tak si je stahuj, ale nevytahuj se tím na veřejnosti. Až budeš starší tak možná pochopíš, že za odvedenou práci je zvykem zaplatit ...
  • Shetland
    EDIT: Ah, no už toho necháme *4*. Já ve skutečnosti hry nestahuju, ale doopravdy si je kupuji, jen dělám menší průzkum co se týče pirátství na různých stránkách pod různými přezdívkami. Zatím převažuje valná skupina lidí co si hry kupují a váží si jich jako já (pokud by jste chtěli důkaz, tak své hry klidně nafotím a hodím to sem).

Takže se omlouvám za menší povyk *4* a palec nahoru lidičky *3* .

Btw - MP je fajn, člověk se v něm mnohdy vyblbne.
  • Ty jsi hnup. Podivej se na to jeste nekolikrat, pak to snad pochopis...
  • A pokud uvidíš na ulici stařenku jak ji z kabelky vyčuhuje peněženka tak ji taky nezapomeň ukrást, protože ta možnost tu přeci je :) Poslední věta ve tvém příspěvku je jen delší forma slova "ukrást" :)
  • Shetland
    Teda s tím sporťákem jsi mě dostal *1* *1*
  • Hairy_Ass
    Nechci Tě tady zatracovat ani chválit, ale nelegální stahování obhajovat tím, že na kupování nemáš peníze je naprosto idiotské - na sportovní auto peníze třeba taky nemáš, ale krást ho nepůjdeš, přesto že tady ta možnost je, že? *1*
  • Shetland
    Ha vy jste ale svatoušci že? A mimochodem kdyby bylo opravdu 10 let jak tu píšeš, myslíš si že by 10-letej kluk měl na to, kupovat si drahý hry? Pochybuju, leda že by byl z nějaký nadprůměrný rodiny a maminka by koupila co si řekne.

A navíc si určitě budu platit 12 až 20 euro jen třeba za Farm Frenzy 3. Neříkam tu že pirátství je správný ale dokud tu ta možnost stáhnutí hry je, tak jí využiju, toť vše. *7*
  • Ty tady prosímtě nic nepiš. Krást dokáže každý blbec, ale obhajit si to stylem, jaký jsi tady uvedl, to chce pořádný kus kuráže. Začni laskavě přemýšlet nad svými výroky a běž je prezentovat raději na stránky "krademe.cz". Tam ti budou rozumět.
  • Grafika z roku 98, animace roku 93...
  • Tvůj rozhled a schopnosti vnímat kontext jsou značně omezené. Doufejme, že je to způsobeno tím, že ti je snad 10 let, výchova ti k tomu nepomohla, ale je velká naděje v budoucí zlepšení situace.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit