Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdo nekrade, není Čech
  • "ale herním vývojářům je fuk, že nějaky Jan Novák si tu hru poctivě koupil, je zajíma jen jedno - peníze které jdou z prodejů."

Peníze z prodejů jsou peníze od všech Janů Nováků, co si to koupí!! Když si to nekoupí, ale ukradnou, jako ty, tak mají míň peněz z prodeje. Takže je to musí zajímat!!
  • Shetland
    "ukradených hrách"? To snad trochu přeháníš ne? A co, myslíš si že si budu kupovat hezky poctivě všechny hry který jsem si někdy chtěl zahrát? Jo a když si to tedy koupíš tak jediný co z toho máš je akorát velmi dobrý pocit, že ty jsi si tu hru koupil, poctivě, za své peníze a že jsi tím podpořil vývojáře, ale herním vývojářům je fuk, že nějaky Jan Novák si tu hru poctivě koupil, je zajíma jen jedno - peníze které jdou z prodejů.
  • Tak som asi zle pochopil ze na jednej strane nechces fotorealizmus s milionom pixelov, ale na druhej strane chces mat kvalitnejsiu grafiku z viac polygonov v jednoduch stylizovanej cartoon grafike. Sorry.
  • Hairy_Ass
    "a navíc většinou u stažených her nefunguje" - To je divný, co? *15*
  • Indy
    hmm...
  • Nerikam ze se mi nelibi styl, ale kvalita grafiky. Pletes si pojmy a prujmy...
  • Jo, takže jinak řečeno jsi vlastně zloděj, kterého baví hrát jen SP, protože mu na jím ukradených hrách nefunguje (díkybohu) MP. Ten ho ale vůbec nebaví, protože si ho nemůže dovolit koupit. A takovýto zlodějíček má ještě odvahu kritizovat něčí výtvor, který stejně s největší pravděpodobností ukradne, protože bude zvědavý a ono je přeci to stahování tak jednoduché ... Chudáčku :)
  • Shetland
    No já u her hraju jedině singleplayer, protože MP mě vůbec nebaví (a navíc většinou u stažených her nefunguje), ale takovej CO-OP není špatnej. Jsem zvědav jaká ta hra bude až vyjde. Jen mě trochu zaráží grafika, vypadá trochu zastarale.
  • Žeby znovuzrození SpaceHulk/Hired Guns? Na první pohled je použití více obrazovek možná rušivé, ale záleží jen na stylu ovládání a nutnosti udržovat si přehled, mě to připadá fajn :) Jen bych rád věděl jak přesně se to má ovládat.
  • Je to nejaky cartoonovy jednoduchy styl a k tomu sa hodi. Ale ano, ked niekomu cellshade grafika dokaze znechutit tak dobre hry ako Broderlands, tak sa necudujem uz radsej nicomu.
  • sleepless
    Nevim jak RPS, ale http://indiegames.com/ a dalsi inde weby jsou plne informaci o podobne zajimavych projektech.
  • Asi také mám "moderní anginu" *1*
  • Pete.palis
    věřim v dobrou srandu:)
  • Jak to jen na to rockpapershotgun dělají, že dokážou vždycky odhalit tak zábavné hry?
  • Napad rozhodne zajimavy, ikdyz sledovat vic "obrazovek" v jeden moment muze byt chvilema dost kontraproduktivni. Celkove provedeni, co vidime na videu, uz je horsi. Predevsim grafika vypada jako z roku ´98, coz je i na me moc. Nepotrebuju fotorealismus s miliardou pixelu kazdeho stebla travy, ale takovy graficky kabatek dokaze znicit celou hru.
  • MidnighT91
    Mám rád coop je to sranda... čím víc takovejch her tím líp

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit