Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sr_Lobo

Díky za recenzi!
    V nějakých dojmech z hraní jsem myslím četl něco o tom, že je tam nějaká mechanika opotřebení zbraní - je to pravda a jak to funguje?
    Ptám se právě, protože tuhle mechaniku nesnáším obecně v tomhle typu hororovek, kde si vždycky musím nejdřív vyčistit prostředí, abych se mohl v klidu "kochat". V přípapdě, že bych musel ještě řešit otázku jestli si můžu dovolit kvůli opotřebení zbraně jít zkoumat co je za rohem, tak by mě to dost odrazovalo. Předem díky za odpověď.

• cms.jakub-malcharek

Ahoj, díky! Opotřebení zbraní tam je, ale příšlo mi, že je jich jednak všude dost, a jednak na normální obtížnost jsem měl i dost toolkitů, které ti umožní zbraň opravit, takže jsem se nebál používat i silnější kousky.
      Ve snových pasážích pak máte zbraně, které se neopotřebovávají.

• Davies182

Taky dobrá otázka, doufám, že to je tak, že se na každém třetím kroku válí trubka, kus dopravního značení, nůž nebo sekera... bych hádal. Takže sice rychlé opotřebení ale snadné opětovné nalezení. Snad!

• Corvus

Předobjednáno, jak prosté! (diskutér glutton se po*ere 😂 )

Sice toho času trhám ruce a separuji hlavy v DL: The Beast (a je to skvost!) a opravdu výrazně se těším na Bloodlines 2 (a fakt mi nic radost nezkazí; na to jsem věnoval sledování vývoje a čtení blogu o vzniku Bloodlines 2 až příliš mnoho času a elektrického proudu), ale na Silent Hill f si rozhodně ten čas udělám.

Díky za recenzi SHf, je parádní! Každej měsíc hned několik 8-9/10 her. A v diskuzích STÁLE lidé, kteří brečí, že ZHOLA NIC NEVYCHÁZÍ... Dejme tomu pár minut a hned tady budou! 🤡

• Jevo83

Predobjednavky - najma zberatelske edicie - su vo vacsine pripadov uplne ok. Ja som si jedine zapamatal z fora Tvoju predobjednavku a slepe uctievanie Starfieldu, a dodnes som sa s tym nevyrovnal😀

• Postizenym lidem by ses nemel posmivat..🙂

• sylens

Pěkná recenze. Až dohraju MGS Delta, tak jdu na to...

• Davies182

Natěšenost je už na naprosto neúnosné mezi!! Zbývá mi třetí mapa v Tainted Grailu, a jdu na to.

Jak je to s těmi nepovinnými odbočkami a explorací, dá se tam "zevlit" alespoň v některých nepovinných prostředích, anebo je to fakt přímo za cílem, jako např. Amnesia: Rebirth? 

A ještě k tomu vyhýbání se příšerám: takže je lepší je kolikrát nechat pobíhat kolem, a ve stresu lootovat a prozkoumávat, nežli riskovat znatelná zranění, ale mít alespoň klid v lokaci? Spawnují se zabití nepřátelé jako v SH2?

Díky moc za recenzi a zdravím 🙂!

• Jevo83

Som zvedavy co povies na tretiu mapu, ja som to kvoli bugom a prave kritike tretieho aktu zatial odlozil nabok a cakam na opravy, ale ta hra ma taku atmosferu, ze by sa z toho jeden po…..tesil :)

Ja som vedel ze to bude pecka hned v uvodnom menu pri tom soundtracku

• Davies182

V posledním mega updateu před pár dny prý naprostou většinu opravili a přidali mrtě kontentu. Třetí mapa by měla být cajk.

• Jevo83

Presne pre ten update som zvedavy co povies😀

• cms.jakub-malcharek

Ahoj, právěže moc nepovinných prostředí tam není. Pár odboček ve městě, jinak je to rovnou za nosem. Nic jako v SH2R, kde byly nepovinné lokace s vedlejšíma linkama.

Potvory se spawnují, resp. ožívají, ale tím, že tam skoro není backtracking, tak je to vlastně jedno. Než se znovu narodí, tak už je člověk dávno fuč.

• Corvus

Tainted Grail - jedna z nejlepších RPG her roku. Kdo hrál, ten ví! 🙂🤘

• iSpirit

Včera jsem dohrál MGS Deltu, tak navážu Silent Hill. Dvě hry od Konami v roce 2025 v rámci mých nejoblibenějších frančíz, dějou se zajímavé věci :D

• iSpirit

Jo a jak je to s New Game+. Hra by měla dle preview pokračovat v NG+, měly by tam být nové filmečky i lokace na prozkoumávaní, je to pravda nakonec tedy?

• cms.jakub-malcharek

jj, je to tak. Některé konce jsou pouze v NG+.

• iSpirit

díky, konečně někdo využil tuhle mechaniku! Od dob Automaty či Armored Core trestuhodně nevyužívané. 

• Carnage666

Aktuálně to má i Cronos, třetí ending za dohrání NG+.

• 0011

Technický detail- vychází to i na Xbox, ne jenom Playstation a PC

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit