-
Kéž by to měla hratelnost čtvrtého dílu.....ale tuším že tam bude zase i spousta sociálních featurek které by to mohli pohřbít......taky doufám že to bude vstřícné k moderům protože scéna která je kolem SC4 je ohromná a moderská dílka sou tam vyjímečná ať už jde o NAM (Network addon mod) nebo o konkrétní tvořiče budov jako jsou/byli dusktrooper, simgoober, PEG a další.....
-
Jsem zvědav, co mi vydrží déle jestli odpor Originu kvůli dotěrnosti a nekupování jejich produktů (Warez ftw) nebo moje svědomí a poddání se stádu.. *12*
-
-
Jasně, nepoužívání Originu je hotová anarchia a výraz uvědomělého člověka, který tak bojuje za lepší svět *7*
-
-
Dobře, že ses ozval. *4*
-
-
Nebudu používat Origin, protože nejsem stádo, ale budu hrát Mass Effect 3/cokoli jiného stejně jako milion dalších lidí na světě - což je pěkné stádečko -, ba co líp, stáhnu si to z warezu stejně jako další stádečko. Tvrď mi dál, že tebe se stádo netýká *1*
-
-
pwned
-
-
Znám význam slova pwned, jen mi nebylo jasné v čem mě "vypwnil". No takže radši než "Fight da powa" zaujmeme benevolentní přístup a prostě se tomu podřídíme.
I když to podle všeho stejně tak dopadne, protože lidé zaujímají přesně tenhle přistup a to už buď kvůli nevědomosti nebo prostě tuto podmínku služby ignorují. -
ne, je to jen hezké shrnutí problému všech "fight da powa!" jedinců. Středobod téhle debaty je ale skutečně někde jinde. a význam pwned se dá nejlépe vygooglit.
-
Jinak nevím, co je pwned, chytá se pojmu "stáda" a tím mi mlátí o hlavu i když hlavní problém je v invazivním pojetí Originu. Každý jsme součástí nějakého stáda a jestli berete toto zaškatulkování vás osobně, tak to se omlouvám.
-
To víš, že jó...
-
-
Jasně, takže jsme nakonec zabředli do debaty nad tím, jestli je lepší stádo sparťanů nebo baníkovců *7* Na to ti kašlu. Mě šlo jen vypískat tu tvou naivní hru na to, že nejsi součástí stáda...
-
-
Tak hlavně, že jsme se domluvili.. *4*
-
Tohle já vůbec nepopírám. Komu to vadí, ten si zkrátka Mass Effect 3 nekoupí. Komu to nevadí, ten jo. Život je volba.
-
jí* podíval se, co máš*
-
Nejde mi o stádo, jde mi o donucovací způsob jedné firmy, aby sis nainstaloval jejich Službu, která ti bude denně lézt do kompa a monitorovat ti věci, do kterých ji nic není a to jen proto, že si chceš zahrát její hru.
Taky si každý den necháváš do bytu pouštět někoho, aby ti opsal věškerý majetek, podíval se co máš ve skříních a všechno si poctivě zdatabázoval? Však proč ne, je to jen statistika a hrubé sbírání dat.
Neuvěřitelné tohle.. *6*
-
-
Problém je v tom, že ME3 se mi v ničem nepříčí, nemonitoruje mi s*ačky v PC a není mi od pohledu nepřehledné a proti srsti. Děkuju za názor.
-
-
Z mého příspěvku vyplývá, že jde o to, jakého stáda se staneš součástí, ale očividně jsi to nepochopil.
-
Hmm, o tohle ale v mé reakci na tvůj "stádní výrok" vůbec nešlo...
-
-
-
-
-
-
to bude mít Origin? Aha ok, tak zase nic:(. Jinak bych to samo podpořil, když to vychází jen na PC..
-
-
Ty jsi korunovanej vocas. Se rozluč s hraním.
-
-
Jo, bohuzel pro vsechny hrace ma nName v tomhle pravdu, cekam na dobu, kdy pujdou rohliky v Tescu kupovat jen pres jejich klienta... vazne by tenhle svet zaslouzil par defenestraci.
-
-
Proč defenestrací? Prostě si to nekupuj, když se ti to nelíbí.
-
-
Protoze zivot je o kompromisech, v cheesburgerech z mekace sou taky okurky i kdyz je v nich spousta lidi nesnasi, tak je stejne kupuje, protoze az na tu okurku jim to chutna. Kdyz si chci zahrat nejakou hru, tak pokud nejsou podminky pro to nejaky opravdu krvelacny, treba jina platforma nebo neco takovyho, tak sem ochotnej ustoupit. Samozrejme vsechno ma svoje meze.
-
-
Aoyagi: Mam trosku problem pochopit, co si napsal, zkus to znova, pro ty mentalne zaostalejsi...
bfg: fajn vyber si jinej priklad veci, kterou chces a ma na sobe nejakou mouchu, ktera by te u neceho jinyho odradila. -
No za prvé, ta okurka tam má svůj smysl a za druhé, opravdu si stěžovat má smysl jen a pouze pokud to překročí onu mez. Pokud to tu mez překročilo a dotyčný si jen stěžuje, tak je hydiot. Pokud si stěžuje ale problém je od mezní nepříjemnosti daleko, tak je taky hydiot. Tak co?
-
v mekaci si mozes vypytat cheeesburger bez "okurky" a radi ti ho daju/predaju...
-
-
-
-
už se pomalu loučím s hrama od EA, kdo bude další :)?
-
-
Podpoř Origin, ten je taky jen na PC *1*
-
-
ten byl dobrej: -)
-
-
-
Guggenheim? Takže mám čekat alarmistickou ekoagitku? ježiš, jen to ne.
Online statistiky? Was? online-only, nebo jak? -
-
V traileru zachránili energetickou síť postavením jaderné elektrárny, takže to úplně eko nebude. *3*
-
-
Taky pravda. Na druhou stranu se podívej na to, jak je každé z těch měst záměrně jiné. Teď je otázka, jestli musí koexistovat, nebo zda jsou schopny stát samy o sobě. První je v pořádku, druhé zavání pitomostí.
-
-
Guggenheim = alarmistická ekoagitka? Nechápu jednak ten vztah, jednak význam té agitky.
-
-
ledovce tají příliš rychle! s větrníky na věčné časy!
-
-
-
tak detaily o obláčkách prachu jsem neobjevil, ale zato vydatné info o tom, že hra bude silně socializovaná (asi jako původní CitiesXL než zavřeli servery). Klidně budiž. Jen doufám, že si budu moct sám navrhnout celý region a osázet ho jen svými městy.
A taky doufám, že se tvůrci pod tíhou trendu "lidi nemaj čas" neuchýlí k tomu, že by šlo město vybudovat na metropoli za půl dne. Fakt chci, aby to byl komplexní systém na hranici stability s velmi pomalými procesy. -
-
V nehorším případě zadáš jen to, co se má vygenerovat, a máš postaveno *1* *1* *1*
-
Tak toho se v dnešní době asi nedočkáme. Bohužel. *3*
-
-
"you can join regions with other players online, and build your cities side-by-side with your friends. A finite supply of resources will also ensure your choices will have an impact on your region."
finite = omezené. Levisi, to je zas na Pulitzera *7* -
Zakřivené silnice, obláčky prachu! Úplná revoluce.
Škoda že od EA odmítám nakupovat, vypadá to i docela hezky. Trochu mi to i připomíná World in Conflict. -
-
Asi takhle: pokud EA nezvolí politiku chudý hry a milionu "datadisků" alá The Sims: nočník, The Sims: 3 skříně, The Sims: 5 aut, The Sims: Choď do práce apod., tak je mi srdečně jedno, kdo to vydává. Maxis hry dělat umí. Novej engine, PC exkluzivita... Ono to samo o sobě něco říká. I ten Origin překousnu. Už jsem to stejně "musel" udělat u Battlefieldu, se Steamem se taky nějak pomalu vyrovnávám, tak co. Nic novýho si do PC nepustím, všichni ti čerti už tu stejně trůní *7*
-
-
S těmi DLC je to přeci téměř jisté :) . Ale ani to by mi tak nevadilo (za předpokladu, že původní hra není zábava na pět minut za $60), ani to, že EA je banda nesympatických ksindlů, ale nemůžu si přidat hru na svojí virtuální Steam-poličku a ještě mi nutí neschopný klient a otravné social features.
ALE samozřejmě je mi jedno, kde si co ostatní kupují, jen některé názory často ventiluji "pro dobro lidstva" *1* -
-
Virtuální polička na Steamu je mi ty víš k čemu :) Mně jde o hru. A Origin stejně nepoužívám - doteď ani pořádně nevím, co všechno umí nebo neumí. Kliknu na ikonu hry, nechám ho mě automaticky zalogovat a dál to neřešim. To samý se Steamem.
Milionem fataldisků bych si nebyl jistej. Tohle není hra pro malý holčičky, co se před tatínkem rozbrečej, že jestli jim toho poníka do hry nekoupí, tak z toho asi umřou :) Hra vyjde nejdřív za rok, možná až za dva a na tyhle spekulace je spousta času. To se všechno ještě uvidí... -
-
Virtuální polička je pro mě jediný uznávaný achivement ^^ .
Spekulace jsou sranda, nakonec se třeba dobereme k tomu, že "nový engine" je vlastně pro WebGL! -
-
je to v članku napřesrok vyjde
-
-
-
-
-
-
Mě na originu vadí akorát že je strašně nedodělanej a při spouštění klienta se mi na 20 sekund zasekne celej počítač. Co se těch nedodělků týče tak mi chybí to co mám na steamu rád. To jsou achievmenty, počet nahraných hodin, srovnání s okolní komunitou a hlavně FUNKČNOST! Ne že si projdu v battlefieldu frontou o 5 lidech a nespustí se to protože se originu nechce.
-
-
Mně teda Origin počítač na 20 vteřin nezasekne. Disk si zachřoupe, když mě loguje, a vteřinu na to je zticha. A SSD to není. Teď jsem to schválně zkusil.
To, že se BF nespustí je spíš chyba Battlelogu, kterej nějakej chytrák musel umístit do browseru. Stejně tak mě ze fronty nikdy nevyhodil. Co už spíš, tak když jsem si to na poslední chvíli rozmyslel a operaci zrušil během připojování k serveru, tak jsem často musel hru shodit přes taskmanagera. Ale to je opět chybou Battlelogu. -
to neni nedodelanost, behem tech 20 sekund origin scanuje tvuj system a odesila data o hrach, softwaru a historii browseru, tak jak to maji napsane v EULE.. sekne se proto, abys to behem toho casu nemohl prerusit nebo vypnout :D
-
-
Nezapomeňme na složku s pr0nem. Ale něco na tom bude, Origin mi při pouštění rozjel všechny disky, na rozdíl od Steamu, který rozjíždí jen ten svůj *1*
-
-
-
Ještě, že napsali, že to je v podstatě render, protože v dnešní době člověk už někdy nepozná jestli to je ingame záběry nebo ne :D
-
-
Tak to mas asi lupy na optice *1* .
-
EDIT - špatně čtu. smazáno
-
-
Jo, tak to si nechám líbit! Co se týče traileru, tak snad si nikdo nemyslel, že to je ze hry?! *3* Jako maximálně ještě tak modely budov, ale ostatní jak se hýbalo, to je ještě hudba budoucnosti *2*