Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • předobjednat na službě Origin

takze steam nebude ?
  • Znám význam slova pwned, jen mi nebylo jasné v čem mě "vypwnil". No takže radši než "Fight da powa" zaujmeme benevolentní přístup a prostě se tomu podřídíme.

I když to podle všeho stejně tak dopadne, protože lidé zaujímají přesně tenhle přistup a to už buď kvůli nevědomosti nebo prostě tuto podmínku služby ignorují.
  • smejki
    ne, je to jen hezké shrnutí problému všech "fight da powa!" jedinců. Středobod téhle debaty je ale skutečně někde jinde. a význam pwned se dá nejlépe vygooglit.
  • clovek, kterej si do kompu dobrovolne nainstaluje spyware (origin) kvuli hre, je u me de(trapna cenzura)bil
  • Mně teda Origin počítač na 20 vteřin nezasekne. Disk si zachřoupe, když mě loguje, a vteřinu na to je zticha. A SSD to není. Teď jsem to schválně zkusil.

To, že se BF nespustí je spíš chyba Battlelogu, kterej nějakej chytrák musel umístit do browseru. Stejně tak mě ze fronty nikdy nevyhodil. Co už spíš, tak když jsem si to na poslední chvíli rozmyslel a operaci zrušil během připojování k serveru, tak jsem často musel hru shodit přes taskmanagera. Ale to je opět chybou Battlelogu.
  • pokud se to rozhodnou dělat i další společnosti (Ubi, Acti, Deep Silver, Bethesda) bude v tom neskutečnej bordel a budeš mít v pc víc klientů, než her. Toho bych se nerad dožil, naopak doufám, že se budeme vracet znovu k osvědřenýmu způsobu (jedna aktivace a zbytek offline), až zjistíme, že cloud je ve hrách jeden velkej fail.

Řeknu to znovu - největší nepřítel vývojářů není pirátská scéna, ale špatná cenová politika!! I když jak se koukám kolik se prodalo krabicovýho Portalu 2, kterej doteď stojí cca pět stovek, tak někdo si to může dovolit a přece vyjde vyřechtanej.
  • Jinak nevím, co je pwned, chytá se pojmu "stáda" a tím mi mlátí o hlavu i když hlavní problém je v invazivním pojetí Originu. Každý jsme součástí nějakého stáda a jestli berete toto zaškatulkování vás osobně, tak to se omlouvám.
  • Protože chce stejně jako všichni vytřískat z lidí co nejvíc peněz, což jde z prodeje jejich her přes Steam a spol. kvůli procentům ze zisku špatně. EA najelo na svou vlastní distribuci a má na to svaté právo. Že to nedělá zrovna košer, to je věci jiná.
  • Ne, to jistě není. Já přece netvrdím, že jde o super službu, ale taky neříkám, že stojí "a priori" za houby. Má svůj smysl stejně jako má smysl Steam, který je ve vycházení vstříc zákazníkům o poznání dál. Jsem osobně zvědav, kam se Origin (ne)posune.
  • Sorry, Reakce @Teo
  • Také začínál s totálním monitorováním všeho, co máš v PC?
  • smejki
    no však já to nepopírám. Ale není trochu trapné udělat tak blbou kopii již stávajícího? Rozhodně to není srovnatelné se situací, kdy uvedeš něco nového, funguje to divně a postupně to ladíš.
  • @Teo
    To já bych spíš tušil, že to naopak EA velmi tvrdě nutí všem svým poddaným.
  • Dal bych ti pusu *1* Líp bych to nenapsal.
  • Já nevím, mě EA zatím nijak neublížila, ale samozřejmě chápu, že někoho Origin děsí, protože kouká i tam, kam nemá. Je to zkrátka každýho volba, a proto nemá smysl tu dštít síru na EA, protože ta svý služby naštěstí nikomu nenutí. Kup, anebo nech bejt.
  • to, že odmítáš něco, co je v produktu zbytečný, nemá pro tebe žádnou hodnotu a jsou s tím spojena samá negativa, není žádná póza.. Pokud si skutečně zjistíš, co Origin je a nepapouškuješ ostatní, tak nevidím problém v tom, když někdo řekne, že to v kompu naprosto nechce, protože EA z podstaty nevěří, že se získanými daty bude nakládat v souladu s etickými normami. Přeci jen, bavíme se o EA, kterou hráči vnímaj jako velký zlo..
  • To víš, že jó...
  • Tak hlavně, že jsme se domluvili.. *4*
  • smejki
    pwned
  • Už jsem to dneska psal několikrát: Steam začínal úplně stejně, a kam to dotáhl!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit