-
Nebudu používat Origin, protože nejsem stádo, ale budu hrát Mass Effect 3/cokoli jiného stejně jako milion dalších lidí na světě - což je pěkné stádečko -, ba co líp, stáhnu si to z warezu stejně jako další stádečko. Tvrď mi dál, že tebe se stádo netýká *1*
-
To, ze maj na strankach jinak udelany menu, bych teda moc neresil.
A ano, jen malicko mene, i tak jich ma dost, je to tu chvili a navic ve fazi beta..
Ja znam taky hrace z celyho sveta a Origin nikomu nevadi a povetsinou ani steam (jen obcas updaty na dotu se stahujou dost pomalu a spatne). Takze to je dost nazor proti nazoru.
Co se tyce scammingu, tak jsem byl svedkem velmi jednoducheho obohaceni a to, musim rict, celkem Valve selhalo. Jedna konkretni udalost. Nicmene si stojim za nazorem, ze kdyz uz vehementn hatovat Origin, tak pak je blbost milovat Steam. -
Dobře, že ses ozval. *4*
-
Jasně, nepoužívání Originu je hotová anarchia a výraz uvědomělého člověka, který tak bojuje za lepší svět *7*
-
To jsou zase keci. Origin je tu pár měsíců, Steam několik let a vy mi tu budete tvrdit, že oba bojují ve stejné váhové kategorii. Samozřejmě že ne, samozřejmě že i Steam měl na začátku pořádný masařky a stále má svých mouchy. Znovu opakuju, že Origin zeprve začíná, stejně jako kdysi začínal Steam, na kterej se nadávalo úplně stejně. Asi to bude jen horečka sobotní noci, která dříve či později přejde. Neříkám, že úplně, ale všem už teď musí být jasné, že budou-li si chtít legálně zahrát hry od EA, bez Originu se neobejdou. A řeči o tom, jak je dneska překlientováno, je zcestný. Normálnímu člověku stačí používat Steam a Origin a má vystaráno. Nebo je snad normální chodit pro rohlíky každej den do jinýho krámu?
-
Jsem zvědav, co mi vydrží déle jestli odpor Originu kvůli dotěrnosti a nekupování jejich produktů (Warez ftw) nebo moje svědomí a poddání se stádu.. *12*
-
je to v članku napřesrok vyjde
-
Aoyagi: Mam trosku problem pochopit, co si napsal, zkus to znova, pro ty mentalne zaostalejsi...
bfg: fajn vyber si jinej priklad veci, kterou chces a ma na sobe nejakou mouchu, ktera by te u neceho jinyho odradila. -
se smluvnimi podminkami nemusite souhlasit
a tak si to kdyztak omodujte(cracknete) -
preju ti, aby sis na me vzpomnel, az budes origin instalovat :)
-
na steamu sou taky hloupy napady jako treba Modern Warfare 2... clovek si nevybere
-
presunuto a smazano
-
Nejde to.. hry only PC nejdou vydat.. nejde nejde nejde nejde :) Tady je videt, jaky to jsou alibisticky kecy !
-
EDIT - špatně čtu. smazáno
-
Jo, tak to si nechám líbit! Co se týče traileru, tak snad si nikdo nemyslel, že to je ze hry?! *3* Jako maximálně ještě tak modely budov, ale ostatní jak se hýbalo, to je ještě hudba budoucnosti *2*
-
A proto EA nechce být na Steamu, tam by jim nedovolili hloupé nápady.
A je hezké, jak se ty dvě procedury liší, heh. -
Ne, moje rada není žádná, neradím, nemám komplex nadřazenosti na rozdíl od někoho, kdo se mi tu pořád něco snaží vnutit. Ale říkám, že obecně problémů se Steamem je mnohem méně než s Originem. Za pár let mi to bude jedno, protože buď Origin zůstane stejně stupidní jako je teď, nebo to opraví a bude přijatelný. Buď budu EA ignorovat, nebo se zlepší. Nic z toho neodporuje ničemu, co jsem tu psal.
Samozřejmě že přehlednost je relativní. A co s tím? I když si odmyslím fakt, že na stránce Steamu bych se dokázal pohybovat i poslepu, na hlavní stránce nejsou ty odkazy, co jsem psal výš, na kartě her nejsou videa nebo screenshoty, pozadí je permanentně nějaká reklama, několik her má na té úvodní stránce pro jistotu dva odkazy (promo, boční promo, spodní promo, "další" hry) a tak dále. A na základě čeho že jsem mentálně slabší? -
Ještě, že napsali, že to je v podstatě render, protože v dnešní době člověk už někdy nepozná jestli to je ingame záběry nebo ne :D
-
Pro mě z praxe, na steam se přihlásím, spustím hru a hraji a už neřeším přes co jsem ji spustil. Spustím Origin, pokus o spuštění BF3, počkám si několik minut a pak hraju, opět neřeším přes co jsem hru spustil. Jestli hru spustím přes Steam nebo Origin, kvalitu hry to neovlivní, nejsem proto na straně ani jednoho, ale spouštěcí mechanismus BF3 přes browser byl dost hloupej nápad, to by se na Steamu nestalo.
-
No za prvé, ta okurka tam má svůj smysl a za druhé, opravdu si stěžovat má smysl jen a pouze pokud to překročí onu mez. Pokud to tu mez překročilo a dotyčný si jen stěžuje, tak je hydiot. Pokud si stěžuje ale problém je od mezní nepříjemnosti daleko, tak je taky hydiot. Tak co?