-
"Znovu opakuju, že Origin zeprve začíná, stejně jako kdysi začínal Steam"
no a z toho vyplývá, že bude stát alespoň za řeč, až ten steam dožene. zatím má jen ušmudlaný ksicht od prachu, který na cestě před ním zvedl steam. -
Tohle já vůbec nepopírám. Komu to vadí, ten si zkrátka Mass Effect 3 nekoupí. Komu to nevadí, ten jo. Život je volba.
-
jí* podíval se, co máš*
-
Nejde o to, že je ten web trochu zpřeházený a hnusný, ale prostě tam spousta věcí vůbec není (právě z těch, co má Steam nahoře).
Samozřejmě, tak polovině lidí co znám (a mají Origin) jim taky nevadí, jenže na nějaký problém taky semtam naříkají. Naštěstí se ale moc neřídím názory ostatních ^^
Scamming bude i na Originu a asi velmi brzo. A opravdu bude, ne to Shakerovo trapně přízemní "však jednou bude".
Ale není pravda, že bych Origin nějak nesnášel. Jednou z něj možná bude obstojná konkurence, to je dobře. Ale zatím to prostě je něco, co mi sebralo hry, o které jsem měl zájem, z místa, kde mám hry předešlé. Navíc se nutí a nutí se ve fázi, jak říkáš, beta. A nemá několik pro mě celkem důležitých funkcí Steamu. Vlastně pokud hra není na Steamu (maximálně GOG), tak jí nekupuji.
Mimochodem, jedna z místních pochybných entit mi něco připomněla: Diskuze Origin vs. Steam jsou dost jako CS vs. CSS diskuze, heh. -
Nejde mi o stádo, jde mi o donucovací způsob jedné firmy, aby sis nainstaloval jejich Službu, která ti bude denně lézt do kompa a monitorovat ti věci, do kterých ji nic není a to jen proto, že si chceš zahrát její hru.
Taky si každý den necháváš do bytu pouštět někoho, aby ti opsal věškerý majetek, podíval se co máš ve skříních a všechno si poctivě zdatabázoval? Však proč ne, je to jen statistika a hrubé sbírání dat.
Neuvěřitelné tohle.. *6* -
Jasně, ale tak přeci když mám hry rád, tak se zajímám primárně o ně. Když EA vydá hru, která se mi fakt líbí a kterou si chci zahrát, tak si ji koupím a vůbec neřeším nějakej Origin, protože si chci hlavně zahrát. Ale kdepak, to by ve zdejších diskuzích nesměli být žádní pozéři. Vyjde Mass Effect 3 a spousta lidí se nedostane dál než k Originu. Tomu říkám skutečně krátký vedení. Přijde mi to jako jedna velká póza, která se vůbec nedotýká toho podstatnýho: her.
-
I potom si ale budeš moct vybrat aspoň to, koho hry budeš hrát *1*
-
Jasně, takže jsme nakonec zabředli do debaty nad tím, jestli je lepší stádo sparťanů nebo baníkovců *7* Na to ti kašlu. Mě šlo jen vypískat tu tvou naivní hru na to, že nejsi součástí stáda...
-
Jasne.. ale to se bavime o rohliku za dve koruny.. Ne o hre za patnact stovek.. ale diky za vysvetleni
-
Mno jestli dalsi vydavatele pujdou ve slepejich EA a jejich hry budou ty jejich klienty vyzadovat,tak muzes tem alternativam zamavat *3* .
-
To byla reakce na ty výroky dole, že existuje 9 nebo kolik digitálních distributorů a jaká že je to hrůza. Já nemám problém s tím chodit každej den do stejnýho krámu pro rohlíky, když jsou ty rohlíky dobrý. Když dobrý být přestanou, jdu jinam.
-
Z mého příspěvku vyplývá, že jde o to, jakého stáda se staneš součástí, ale očividně jsi to nepochopil.
-
Tak to mas asi lupy na optice *1* .
-
Vsak s tim ja souhlasim.. proto nechapu, co ma znamenat veta s rohliky na konci Tveho prispevku.. Mozna jsi tam jen chtel misto slova do jineho, napsat do stejneho.. pak by to davalo smysl :)
-
Mě osobně Steam ani Origin nijak netankujou, protože zaplaťpánbůh za to, že žijeme v době, kdy existují alternativy. Jiní digitální distributoři/konzolewarez/nehrát.
-
Jen pockej,za chvilu prijde se svym vlastnim kllientem ubi,acti a dalsi *3* .
-
No vidíš, takže Origin je nakonec velmi vítaná konkurence, protože konkurence... Co? Ano, zvyšuje kvalitu služeb.
-
Ano.. je normalni si rohliky cas od casu koupit jinde.. a vis proc?? Protoze kdyz bude mit pekar jistotu, ze at se deje co se deje, ja vzdy prijdu pro svuj rohlik k nemu, prestane se snazit, rohlik mi zdrazi, nedopece ho a nasype tam sul na posyp silnic .)
-
Hmm, o tohle ale v mé reakci na tvůj "stádní výrok" vůbec nešlo...
-
Problém je v tom, že ME3 se mi v ničem nepříčí, nemonitoruje mi s*ačky v PC a není mi od pohledu nepřehledné a proti srsti. Děkuju za názor.