-
Ty jsi korunovanej vocas. Se rozluč s hraním.
-
Nikdy nespadl, ten byl vazne dobrej... A ted vazne steam klient pada, kdyz se mu neco nelibi, friend list byl offline uz tolikrat, ze to hezky neni a ty tuny reklam a slev je opravdu presne to, co chci videt, kdyz si jdu neco zahrat (ano, vim, ze si muzu zmenit nastaveni rovnou po zapnuti do library her, ale i tak to vsechny ty s*acky nacita). S nazorem, ze steam je dobrej a origin ne se bez bodnout, za ho*no stoji oba. Steam byl ze zacatku opravdu velka bolest v riti, ale kdo chtel hrat half-life nebo counter strike, ten to musel vydrzet a za ten cas si na nej zvyknul. Origin je uplne ta sama bolest v riti a nez ho upravi do stavu dnesniho steamu, tak uz si na nej lidi taky davno zvyknou. A ty, ty ho budes do roka do dvou mit na kompu taky, takze tyhle kecy do vetru sou uplne bezpredmetny...
-
Virtuální polička je pro mě jediný uznávaný achivement ^^ .
Spekulace jsou sranda, nakonec se třeba dobereme k tomu, že "nový engine" je vlastně pro WebGL! -
Však to je naprosto normální chod věcí. Proč má ale každej druhej vocas potřebu to vyhlašovat pod každou novinkou, která je spjatá s EA. Nikoho ty trotlové nezajímaj.
-
Pravdu díš. Já začal na steamu a u steamu zustanu. Mám všechny sve hry i od EA tam a nevidím důvod proč si kvuli 2 hrám od EA, které mají origin only, roztahat hry na 2 části. Není trochu divné mít Mass effect 1 ,2 na steamu a Mass effect 3 na origin ? Jelikož předpokládám další Dead space tak mít 1, 2 na steamu a zbytek na origin :-D .... *16*
-
Tbh Origin ma mnohem prehlednejsi a rychlejsi stahovani a instalaci (co se tyce rychlosti, tak nevim, co vymejslite, jede mi to z obou sluzeb max - 6MB/s).. Hlavne teda casovej odhad je mnohem presnejsi a celkove i pres to, ze je to beta, je to mnohem modernejc udelany.
S Originem jsem nemel nikdy problemy se spoustenim her, web je naprosto obycejnej O.o, prihlaseni na prvni pokus, normalka. Ucet zabanovali par lidem, ne kazdymu, kdo se lognul do klienta a nic nedelal. Offline mod jeste nefunguje, true that.
Ze vy jste z promonomopolnich uradu? -
Virtuální polička na Steamu je mi ty víš k čemu :) Mně jde o hru. A Origin stejně nepoužívám - doteď ani pořádně nevím, co všechno umí nebo neumí. Kliknu na ikonu hry, nechám ho mě automaticky zalogovat a dál to neřešim. To samý se Steamem.
Milionem fataldisků bych si nebyl jistej. Tohle není hra pro malý holčičky, co se před tatínkem rozbrečej, že jestli jim toho poníka do hry nekoupí, tak z toho asi umřou :) Hra vyjde nejdřív za rok, možná až za dva a na tyhle spekulace je spousta času. To se všechno ještě uvidí... -
Teo:
Dost stupidní argument, s dovolením. To je jak CZC, taky vnutili zákazníkům nový web, na kterém je spousta věcí nedoladěných nebo vůbec nefunguje (kromě toho, že ten web je oproti původnímu krok (skok) zpět). A čím to omlouvají? Na webu se stále pracuje, je nový, musí to tak být, nedá se nic dělat. Někdo si nechá, když to tak řeknu, vyměšovat na hlavu a se zkriplenou službou se spokojí, nebo na a prostě jde jinam (v případě EA prostě odejde) minimálně do doby, než dotyčná firma napraví svoje chyby, pokud je vůbec někdy napraví.
A Smejki má taky dobrou připomínku, jak jinak. -
Přišlo by ti normální kdyby každej Origin jen miloval? Stejně jako Steam nesnáší hromada lidí, tak má i Origin své odpůrce. Naprosto normální chod věcí.
-
Teo: 6 z 9 mnou napsaných služeb má vlastního klienta.
nName: Ale jistě další hnida, která dokáže o člověku zjistit vše z jednoho příspěvku. -
"you can join regions with other players online, and build your cities side-by-side with your friends. A finite supply of resources will also ensure your choices will have an impact on your region."
finite = omezené. Levisi, to je zas na Pulitzera *7* -
Co se tebe týče - ksindle! Opravdu tu chyběl další přibuzlej Origin hater.
-
Soudě dle výčtu služeb bys možná měl přestat hrát hry, protože je to očividně tvé jediné hobby. Normální člověk - X = 2. RavenHolm@tiscali.cz != normální člověk.
-
S těmi DLC je to přeci téměř jisté :) . Ale ani to by mi tak nevadilo (za předpokladu, že původní hra není zábava na pět minut za $60), ani to, že EA je banda nesympatických ksindlů, ale nemůžu si přidat hru na svojí virtuální Steam-poličku a ještě mi nutí neschopný klient a otravné social features.
ALE samozřejmě je mi jedno, kde si co ostatní kupují, jen některé názory často ventiluji "pro dobro lidstva" *1* -
Když dneska založím automobilku, taky nemůžu začít s dřevěnýma drožkama, jako tehdy laurin s klementem.
Zatímco steam se od drožek dopracoval k mazdě RX-7, EA založila velkovýrobnu žigulíků. -
Všechny až na Steam a Origin fungují přece úplně jinak. Z GOGu stáhneš a neřešíš. I na Steamu se dá hrát off-line. Nikdo tě nenutí používat všechny. To je, jako bys chtěl pozavírat samošky *7*
-
k Originu jsem se vyjádřil pod recenzí na ME3. Před chvílí.
-
Steam, Origin, Gamefly, GreenManGaming, Amazon, GoG, GamersGate a popřípadně Onlive a Gaikai. Moje X != 2.
-
Taky pravda. Na druhou stranu se podívej na to, jak je každé z těch měst záměrně jiné. Teď je otázka, jestli musí koexistovat, nebo zda jsou schopny stát samy o sobě. První je v pořádku, druhé zavání pitomostí.
-
V nehorším případě zadáš jen to, co se má vygenerovat, a máš postaveno *1* *1* *1*