Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hairy_Ass
    Tak toho se v dnešní době asi nedočkáme. Bohužel. *3*
  • smejki
    tak detaily o obláčkách prachu jsem neobjevil, ale zato vydatné info o tom, že hra bude silně socializovaná (asi jako původní CitiesXL než zavřeli servery). Klidně budiž. Jen doufám, že si budu moct sám navrhnout celý region a osázet ho jen svými městy.

A taky doufám, že se tvůrci pod tíhou trendu "lidi nemaj čas" neuchýlí k tomu, že by šlo město vybudovat na metropoli za půl dne. Fakt chci, aby to byl komplexní systém na hranici stability s velmi pomalými procesy.
  • Každej nějak začínal, i Steam. Stačí?
  • Ze serverů Valve ovšem stahuji 3 MBps, ne 300 KBps, Steam klient mi nikdy nespadl, nemám problémy se spouštěním her (pokud ještě u sebe nemají tu kravinu od Ubiotů), nemám problém se záchvaty vzteku kvůli nepřehlednosti webu, nikdy jsem neměl problém s přihlášením, neslyšel jsem o případu zabanování Steam účtu, funguje mi offline mod a v neposlední řadě nechci mít svoje hry rozházené po pěti tisících různých stupidních služeb.

Stačí? ^^
  • Hairy_Ass
    V traileru zachránili energetickou síť postavením jaderné elektrárny, takže to úplně eko nebude. *3*
  • smejki
    ledovce tají příliš rychle! s větrníky na věčné časy!
  • To tvé X = dvě. Nepředstavitelně ukrutná tragedie a ještě větší opruz. Podle mě se to dá velmi dobře zkousnout.
  • RavenHolm
    Někteří nemají rádi, když mají hry roztahané po X službách.
  • Asi takhle: pokud EA nezvolí politiku chudý hry a milionu "datadisků" alá The Sims: nočník, The Sims: 3 skříně, The Sims: 5 aut, The Sims: Choď do práce apod., tak je mi srdečně jedno, kdo to vydává. Maxis hry dělat umí. Novej engine, PC exkluzivita... Ono to samo o sobě něco říká. I ten Origin překousnu. Už jsem to stejně "musel" udělat u Battlefieldu, se Steamem se taky nějak pomalu vyrovnávám, tak co. Nic novýho si do PC nepustím, všichni ti čerti už tu stejně trůní *7*
  • Guggenheim = alarmistická ekoagitka? Nechápu jednak ten vztah, jednak význam té agitky.
  • Nechápu. Valve má svůj distribuční kanál, EA má svůj distribuční kanál. V čem je problém? Lidi jako by museli za každou cenu mít jedno z toho milovat a to druhý nenávidět *7*
  • smejki
    Guggenheim? Takže mám čekat alarmistickou ekoagitku? ježiš, jen to ne.
    Online statistiky? Was? online-only, nebo jak?
  • Inquisitor
    A vsadim se že minimálně půlka ani neví proč :)
  • Myslíš? Přijde, že dneska se nosí buď "Origin chválit", nebo "Origin hanit". Já nedělám ani jedno *5*
  • tvoj koment tiez ziskava na popularite :)
  • Koukám, že to je dneska móda *7*
  • origin nezeru
  • Podpoř Origin, ten je taky jen na PC *1*
  • to bude mít Origin? Aha ok, tak zase nic:(. Jinak bych to samo podpořil, když to vychází jen na PC..
  • Zakřivené silnice, obláčky prachu! Úplná revoluce.

Škoda že od EA odmítám nakupovat, vypadá to i docela hezky. Trochu mi to i připomíná World in Conflict.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit