Přejít na výpis diskuzí
SimCity se oklepala z launchového fiaska a běží
11.3.2013 | Aleš Smutný
123 příspěvků
-
se divim, ze EA nema balik zaloznich serveru pripravenych na rychly upload imagu se servery pro hry, aby mohli rychle balancovat tyhle launche. a pak na zaklade toho, kolik jich spotrebujou uzivatele prizpusobit pocty opravdovych herni serveru...
-
-
To mas tak, prijde vyvojar (technik/...) za managorem a rekne mu ... "potrebovali by sme tak 10 takovejhle serveru" ... managor mu schvali 2 ... zjebe mluvciho az se to podela - ze si nedokazal vymyslet neco jinyho nez rek ... a schrabne bonusy protoze usetril.
To neni zdaleka jen EA.
-
-
PR typci EA by se na diskuzich meli rovnou strilet...
-
-
Tak PR typci sou obecně podřadná rasa a měli by se střílet. Je jedno jestli ti lže někdo z EA, nebo UBI.
-
-
To by meli moc jednoduchy ... ses na ne moc milosrdnej ... Ja bych prosel vsechny hrady, muzea ... predevsim na tema "pravo utrpne a jeho uplatnovani" ... a hned za PR bych zaradil i HR.
-
-
to budou ti najati cinani (u nas spis vietnamci) *1*
-
-
znáte tohle?
http://www.youtube.com/watch?v=mm7Bb55f-cA
priznam se ze bych si nové simcity pral spis takhle -
-
Já taky, ale nevím co by bylo dražší ... vývoj takové hry, nebo Pc na kterém by si to člověk mohl zahrát?
-
-
me by se v tehle stylizaci libila Civilizace ;)
-
tak je jasny ze grafika by az tak detailni byt nemohla ale ja myslel spíš rozlohu mesta a vic realistickou stylizaci. I když optimalizace dokaže divy
-
-
Tak potom Cities XL ... ty mají jak realistickou stylizaci tak celkem velkou rozlohu města.
Mě se zase ta grafika u SC líbí ... trochu to vypadá, jako by si člověk hrál s modelem.
-
-
-
-
Zase se musim smát, to samé jako Diablo3, předobjednat hry které poběží na tomhle principu?
*1* Trochu myslet by neuškodilo, pak zase všichni řvou vo co go. Můžete si za to sami. -
-
To neni jen o online nebo v tomhle pripade spis "pseudo" online ... to plati naprosto obecne, navic kdyz si tu hru koupim za mesic, bude za pulku ;D.
-
-
To jsou nějaké nekvalitní mrakodrapy na tom screenu. Většinou platí, že mrakodrapy jsou odolnější proti zemětřesení než okolní zástavba.
-
s diablom 3 sa to zrovnat neda kedze v ten den som som sa nedostal ani k scII serveri boli uplne pretazene nic neslo dufam ze zajtra to bude zas to iste:D
-
po deseti letech vyjde nový díl velmi oblíbené série, lidé jsou na ten díl nadržení, Maxis i EA nám předhazují, že ta hra bude úplně geniální, lidé se těší víc a víc...takhle nás vyhecujou a poté nejsou schopni ani zajistit hladký start? To tak velkému úspěchu nevěřili, či to jenom podcenili...nebo je jim to docela jedno?? *6* *8*
-
tak vidíte a nebylo ani treba brečet jak male deti, kterymi taky jste, jen počkat par dnu. A co mate porad proti online? Nechápete že je to kvuli svetove burze a multiplayeru, co jsou skvele novinky? simcity primo vybízí k online provazanosti vice hraču a vzajemnemu obchodu.
taky by me zajimalo jestli gamespot ted opravi to svoje trapny hodnocení 5/10 když ted hra beží *7* -
-
Štvou mě lidi jako ty. Když nesouhlasíš s názorem ostatních a nemáš žádné argumenty, tak hned nazveš ostatní dětmi. LOL
Můj názor (jako dospělého člověka) je ten, že za svoje peníze, chci dostat fungující produkt. A to pochopí i malý dítě. A jestliže nemáš možnost to v případě dig. distribuce vrátit, tak je někde sakra problém.
A u SimCity je mulťák ta poslední věc co bych tam chtěl. Chci si piplat svoje město bez toho, abych byl nějak ovlivněn jiným hráčem. A kdejaký sociální funkce jsou mi totálně ukradený. -
-
Plne ti rozumim a chapu to, ale bohuzel svym jednanim akorat podporujes to, proti cemu vystupujes.
"A u SimCity je mulťák ta poslední věc co bych tam chtěl. Chci si piplat svoje město bez toho, abych byl nějak ovlivněn jiným hráčem."
Tim, ze jsi hru koupil, jsi akorat rekl EA, ze se ti libi online only a rad si nechavas svoje mesto ovlivnovat jinyma. Chapu ale, ze ta touha si to zahrat je proste vetsi a clovek pak prezije nejake to kaleni na hlavu. -
-
No, jenže já tu hru nekoupil, ani nekoupim. Totálně mě forma týhle hry odradila. Ale obecně s tebou souhlasim.
-
-
Aha :D Tak to jsi udelal spravne. Mne se z predesleho postu zdalo, ze sis to prave koupil.
-
-
-
-
spíš bych čekal že se bude diskutovat o samotné hre ale ne, tobyste ji nejdriv museli hrat co? upiratit nejde a na koupi nemate penizky co, tak jen mlatite prazdnou slamu... *11*
-
-
To víš Joe, někdo má před výplatou, ty zase čekáš na kapesné od maminky
-
Článek je o vyřešení běhu SimCity, a o tom se diskutuje.
-
-
Ne, to je kvuli drm ochraně, aby se to nedalo pirátit. Logický by bylo udělat offline mód, i online zároveň, jako se to dělalo vždycky.
-
-
piratstvi je vazny problem co se divite že se snazí proti tomu branit?
-
-
Zadny problem neexistuje, rozdil je mezi zahraju si a nezaplatim vs nezahraju si a nezaplatim. Ovsem ve druhym pripade zaroven plati, ze kdo zaplati ... si (driv nebo pozdejs) nezahraje. Takze proc bych za takovou zmrseninu mel platit? Kolem je 1000 jinejch gamesek, ktery jednoduse fungujou.
Mimochodem, proc asi tak jsou temer vsechny online gamesky f2p? To bude kvuli piratum co? -
Bránit se mají kvalitními službami a kvalitními hrami, které bude stát za to si kupovat. Ne házet platícím zákazníkům klacky pod nohy.
-
-
-
-
Příliš brzo není, stačí očekávat nával a nebude problém. To je jako u DDOS útok který se v CŘ děje jednou za čas a krom výpadku stránek na krátkou dobu nic extra. Proto taky firmy neinvestují do řešení aby se to nestalo. Kdyby měli posílené servery tak by ten stejný nápor co to shodil by již neměl šanci.
Ale DRDOS to neřeší. To je jiná váha
*3* -
Taky s tím mohli počkat a vydat to až na novou generaci konzolí only. Pak by nemuseli být omezeni hw pc a mohli udelat větší mesta...
-
-
Trapně "vtipný" trol Joe....
-
"Pak by nemuseli být omezeni hw pc a mohli udelat větší mesta..."
Tím máš na mysli jako co? Že nové konzole na tom jsou(už víme celkem dost o jejich specifikacích) líp, než nový maistreamový PC? -
-
mainstreamove pc... lol. Mainstreamovy pc je 2 jadro s grafikou do 120€ a 4 giga ram. Si uprav trochu svoje hodnoty.
-
-
2 jádro pentium na +-2,8GHz a HD7750 až 7770. Jo. Pokud chce někdo opravdu hrát něco jiného než blbiny na FB, tak něco takového, nebo ekvivalentně rychlého mít jistě bude. Pokud bereš mainstream něco podobného, ale bez dedikované grafiky, co by pak byl moderní/nový lowend? Níž jít nejde a Atom jsem Vážně v úvahu nebral, to si racionální člověk jako hlavní počítač domů nekoupí ani v notebooku.
-
-
Jenom troluje
-
-
dobra ironie *1* ,ale mozna s tim vydanim na next gen konzole vazne pocitaji to by ty male mesta vysvetlovalo *3*
-
Hmm to by mě zajímalo jak by se tohle hrálo na gamepadu. *8*
-