Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to vypadá, že na vrcholu byly hry někdy kolem roku 06-08 a od té doby to stagnuje a už tu máme plošinovky jako v půlce 90. let. Příště pixelový panduláčci a renderovaný adventury :-) Jinak nic proti žánru, jen mě to poslední dobou překvapilo, čekal bych v roce 2012 jiný vývoj
    • nahodou ja si myslim ,ze pro lidi co si dobre pamatujou hry z 90tek si takovehle hry v dnesni dobe vazej a jsou radi . Osobne bych si ji na PC dal libit . Ja v te dobe hral na Amize a tam tenhle zanr byl hooodne oblibenej . Dost by me zajimalo jestli se tu nekdo najde kdo si pamatuje takove XP8 a nebo Wendettu 2175 .
    • holt smůla, když tahouni v oblasti enginů vyráběj hry přes kopírák a skutečně zajímavý nápady najdeš akorát v "indie" (páč už to občas ani není indie :o)

no ale třeba takovej Batman 1 a 2 vypadá docela dobře, ne? i pár dalších výjimek se najde...
  • Stale dufam, ze sa to nejako na STEAM dostane...
    • sleepless
      Pokud bude dodrzeny soucasny trend, tak pravdepodobnost je docela slusna cca do pul roku :)
      • Ringwraith
        Tak prozatím si člověk může krátit chvíli některým z jiných japonských shoot'em'upů, který už dávno v tichosti na Steamu vyšly.

Případně nikdy není od věci emulovat naprosto excelentní Ikarugu nebo Radiant Silvergun od mistrů žánru, japonských Treasure.

A možná pro některé není od věci ani stát se Hakurei Reimu v některém dílu Touhou.
        • jdi s těma azijskéjma křápama někam.
          • EuroSamurai
            Troll harder.
    • Ellendway
      Hodně štěstí. Ony se na Steam dostávají už i XBOX360 hry?
      • jindra.veliky
        blbosti tam nejsou jestli se ptas na tohle *3*
  • jindra.veliky
    prvni obrazek - rikam si "wau, sci-fi a vypada to na dobrou temnou atmosferu" rozkliknu a zahlidnu 2D..proc ne..ale pak?! jen pro xbox360 a ze screenu to vypada jak mix masinky tomase a lentilek!! *11* *10* *16*
    • Ringwraith
      Co čekáš Jindro. Dělali to Grasshopper.
      • Trol.diskuzni
        Čekuj Bleskovky! *1*
        • Ringwraith
          Dobrej Slávku, fakt jsi slavnej.

Osobně teda používám Auroru, ale mít Chrome, tak si tě stejně nebloknu.

Hmm tak mě napadá, že to rozšíření musí pracovat na základě nicku, takže by možná šlo rozšířit na kohokoliv. Že by začala nová éra blokace na Games.cz. Modlím se k ArenaNetu, aby tomu tak nebylo.
          • Trol.diskuzni
            Jj, pracuje to na základě nicku... Takže teoreticky si to můžeš sám upravit tak, abys blokl kohokoliv, když ten nick bude používat že.

Na druhou stranu, pokud by někdo chtěl být na očích za každou cenu, tak obejde cokoliv (i IP BAN). Ale já to takhle nemám - prostě tady píšu a je mi jedno, jestli to někoho zajímá či ne. *4*
    • Amylee.Anderson
      Nevěřim, že to napíšu ale....souhlasim :D
    • PreidaQ
      Ty jo, Jindro, ty tvoje výplody, z tebe bude jednou profesionální recenzent!
    • Trol.diskuzni
      Můj život je nyní, když již znám tvůj názor na tuto hru, zcela kompletní... *2* *2* *2*
      • jindra.veliky
        to tezko nebo si snad uz hral TES MMO? *16* *16* *16* *16*
  • Ale no tak. 9?
    • je to velký uz umění a pan autor chce vypadat jako znalec tak je jasný že dal 9/10
    • "uměleckému zpracování her" přece. Tak to automatick začínáme na osmičce a za co ten jeden další bodík přihodit, už nebylo tak těžký vymyslet.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit