Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • spise nez nestandardni jsou nadstandardni
  • Ringwraith
    No asi o obojem.

Sorry, nestandardní vyznělo blbě. Nemyslel jsem to jako nějak divné, ale jen že jich moc není.
  • Jak to myslíš, já jednu měl a byla supr. Bavíme se o skutečnym fotbale a ne PC hře?
  • Ringwraith
    Heh, tak toho jsem si ani nevšiml.

Tak je fakt, že ženy, co hrají fotbal jsou přece jen mírně nestandardní.
  • Trol.diskuzni
    No myslím, že spíš neměl, protože Lucku dost zj*bal za to, že "je holka a opovážila se zrecenzovat Fifa street". *3*
  • Ringwraith
    Šak už pár recenzí měla a tam si jí lidi všimli.

(Nejsi to náhodou ty? To by měl Jindra určitě radost.)
  • Amylee.Anderson
    Ha, všiml si někdo Lucie Jiříkové?:D
  • Trol.diskuzni
    Jj, pracuje to na základě nicku... Takže teoreticky si to můžeš sám upravit tak, abys blokl kohokoliv, když ten nick bude používat že.

Na druhou stranu, pokud by někdo chtěl být na očích za každou cenu, tak obejde cokoliv (i IP BAN). Ale já to takhle nemám - prostě tady píšu a je mi jedno, jestli to někoho zajímá či ne. *4*
  • Ringwraith
    Dobrej Slávku, fakt jsi slavnej.

Osobně teda používám Auroru, ale mít Chrome, tak si tě stejně nebloknu.

Hmm tak mě napadá, že to rozšíření musí pracovat na základě nicku, takže by možná šlo rozšířit na kohokoliv. Že by začala nová éra blokace na Games.cz. Modlím se k ArenaNetu, aby tomu tak nebylo.
  • je to velký uz umění a pan autor chce vypadat jako znalec tak je jasný že dal 9/10
  • Trol.diskuzni
    Čekuj Bleskovky! *1*
  • Ringwraith
    Co čekáš Jindro. Dělali to Grasshopper.
  • "uměleckému zpracování her" přece. Tak to automatick začínáme na osmičce a za co ten jeden další bodík přihodit, už nebylo tak těžký vymyslet.
  • Amylee.Anderson
    Nevěřim, že to napíšu ale....souhlasim :D
  • To je snad prvni hra, kterou bych si z toho co X360 nabizi zahral.
  • jindra.veliky
    blbosti tam nejsou jestli se ptas na tohle *3*
  • Odulin
    Mám odehraných několik prvních levelů a můžu jen doporučit. Perfektní zpracování, bezchybné ovládání a k tomu zajímavé nápady. Minulej rok u mě v týhle kategorii vyhrál Jamestown, tenhle rok to vidím s přehledem na Sine Mora.
  • jindra.veliky
    souhlas *4*
  • jindra.veliky
    to tezko nebo si snad uz hral TES MMO? *16* *16* *16* *16*
  • Ellendway
    Hodně štěstí. Ony se na Steam dostávají už i XBOX360 hry?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit