-
Ale no tak. 9?
-
-
je to velký uz umění a pan autor chce vypadat jako znalec tak je jasný že dal 9/10
-
"uměleckému zpracování her" přece. Tak to automatick začínáme na osmičce a za co ten jeden další bodík přihodit, už nebylo tak těžký vymyslet.
-
-
Ha, všiml si někdo Lucie Jiříkové?:D
-
-
Musím se přiznat, já teda nevšiml... ;)
-
Šak už pár recenzí měla a tam si jí lidi všimli.
(Nejsi to náhodou ty? To by měl Jindra určitě radost.) -
-
No myslím, že spíš neměl, protože Lucku dost zj*bal za to, že "je holka a opovážila se zrecenzovat Fifa street". *3*
-
-
netykej si s ni, nedovolila ti to. *11*
-
Heh, tak toho jsem si ani nevšiml.
Tak je fakt, že ženy, co hrají fotbal jsou přece jen mírně nestandardní. -
-
Jak to myslíš, já jednu měl a byla supr. Bavíme se o skutečnym fotbale a ne PC hře?
-
-
No asi o obojem.
Sorry, nestandardní vyznělo blbě. Nemyslel jsem to jako nějak divné, ale jen že jich moc není.
-
-
-
-
-
-
prvni obrazek - rikam si "wau, sci-fi a vypada to na dobrou temnou atmosferu" rozkliknu a zahlidnu 2D..proc ne..ale pak?! jen pro xbox360 a ze screenu to vypada jak mix masinky tomase a lentilek!! *11* *10* *16*
-
-
Co čekáš Jindro. Dělali to Grasshopper.
-
-
Čekuj Bleskovky! *1*
-
-
Dobrej Slávku, fakt jsi slavnej.
Osobně teda používám Auroru, ale mít Chrome, tak si tě stejně nebloknu.
Hmm tak mě napadá, že to rozšíření musí pracovat na základě nicku, takže by možná šlo rozšířit na kohokoliv. Že by začala nová éra blokace na Games.cz. Modlím se k ArenaNetu, aby tomu tak nebylo. -
-
Jj, pracuje to na základě nicku... Takže teoreticky si to můžeš sám upravit tak, abys blokl kohokoliv, když ten nick bude používat že.
Na druhou stranu, pokud by někdo chtěl být na očích za každou cenu, tak obejde cokoliv (i IP BAN). Ale já to takhle nemám - prostě tady píšu a je mi jedno, jestli to někoho zajímá či ne. *4*
-
-
-
-
Nevěřim, že to napíšu ale....souhlasim :D
-
Ty jo, Jindro, ty tvoje výplody, z tebe bude jednou profesionální recenzent!
-
-
souhlas *4*
-
-
Můj život je nyní, když již znám tvůj názor na tuto hru, zcela kompletní... *2* *2* *2*
-
-
to tezko nebo si snad uz hral TES MMO? *16* *16* *16* *16*
-
-
-
Tak jsem si ten zázrak pořídil v akci na Steamu a 9/10? Nesouhlasím; jako daleko hratelnější SHMUP podobného typu se mi jeví starý Steel Saviour.
Grafika sice moderní, pěkná, ale jinak...
Maďarský dabing v kombinaci s všudypřítomnýma kecacíma animace s anglickýma textama u kreslených postaviček, hnus (naštěstí se to dá ztlumit a animačky přetáčet)! Hudba, průměrná místy až otravná, lepší vypnout. Vlezlý obří checkpointový nápisy snad každou druhou minutu.
Superkrátký levely a špatně vyvážená obtížnost. Na těžší pasáže krom pozdějších levelů a bossů téměř nenarazíte, na nějaký opravdu kulervoucí pasáže si nevzpomínám. Prakticky každý 3 minuty ultrajednoduchej boj s bossem, kupodivu za polovinou hry náhle skokově vzrůstá obtížnost bossů a najednou je třeba naopak neudělat sebemenší chybu, protože bez pořádně silných zbraní proti nim téměř není šance.
Jen mírnej nadprůměr s, na poměry žánru, nevídanou grafikou. Kdyby byla k mání alespoň kooperace, ale takhle. Těch pár mrzkých euro co to stojí při slevě skutečně odpovídá kvalitě.