Přejít na výpis diskuzí
Singleplayer kampaň pro Hearthstone není levná, ale vydělat si na ni můžete i hraním
9.7.2014 | Adam Homola
65 příspěvků
-
Není to tím že Blizzard ví jak na to;) Blizard pouze vzal šablonu magicků, udělal poloviční balík aby to bylo rychlejší a místo planeswalkera dal schopnost charakteru:)
-
Vydělat se na to dá relativně snadno, otázka ale je, jestli se vyplatí koupit za 700 goldů křídlo kampaně namísto 7 balíčků s 35 kartama. To asi hodně napoví první kampaň, která bude zdarma.
-
ale chapes ze tech 45h si hrajes hru = zabava to neni vydelavani na rozsireni to "vydelavani" goldu je jen takovi bonus navic k te zabave z hrani....
-
Za 45h si bezny Franta vydela 4500,-
Tolik k tomu co se mi zda "hodne" *15* -
Proč se tady pořád vyskytují tak šulinské příspěvky? *1*
-
ale ja chcem hrat hearthstone. a nie kerbal ani banished. si schopny to pochopit?
-
"Blizzard prostě ví, jak na to." Ví maximálně, jak to obšlehnout.
-
taky jsem v naprostém šoku, skoro ani nemohu psát jak se mi klepou ruce
-
Šokuje mě, že herní redaktor nezná význam slova DLC.
Pokud si hra stáhne sama soubory, které se automaticky instalují všem uživatelům bez výjimky, není to DLC. Nebo si (boha jeho) myslíte, že třeba když v MMO (např. v GW2, LOTRO a další) jsou updaty, které přidávají do hry další obsah všem hráčům, jsou to DLC? Jaktože to tedy nikdo oficiálně jako DLC nenazývá? Jaktože jsem se nikdy na forech příslušných MMO nedočetl, že se chystá DLC 14 apod., ale místo toho Update 14 apod.?
Jinak hra je zajímavá a zábavná. Blizzard prostě ví, jak na to. Obdivuhodné. -
taky uz par mesicu na to setrim staloto hodne sebeovladani neutratit ty goldy za karty *15*
-
4.5 hod kazdy den nojo ale HRANI to neni prace... ale muzes jit na deset hodin do tesca na brigadu a tech par stovek si vydelat *3*
-
Steam je na tom podobně, v Americe máš hru za 30 Dolaru ale v Evropě za 30 Euro.
Pokud máš steam založenej v Evropě a pak jseš třeba v Americe tak steam automaticky přejde na Dolary a nenechá tě nic koupit. -
Blizzard forever! *14*
-
Pěkně ty!
-
tomi: reagoval jsem na pochybnost "Limit 100 goldů na den se týká jen goldů získaných přes výhry v Play, ne?"
-
Vždyť jo, říkám, že cena je v pohodě, jenom mi to potrvá déle no :D. Myslel jsem si, že je to blbost, dokud jsem to nevyzkoušel.
-
Holt si přišel později, tak bude tvrta, než budeš mít karty, ale to se dalo čekat ne?
-
9 vyhranych zapasu pri cca 50% uspesnosti bude 18 odehranych zapasu. 15 min na zapas to je celkem 270 min = 4.5 hod kazdy den po dobu 10 dnu. Opravdu se ti to z tohohle pohledu zda malo?
-
Je to hodně v pohodě cena. Akorát já, jako úplný nováček v HS, budu mít problém s nákupem nových karet, jelikož se mi do toho nechcou cpát prachy, no, takže to chvíli potrvá. Ale jak říkám, hodně mírná cena a pro ty, kteří hru hrají už pár měsíců, to je skoro zadara.
-
Jj. Zadní strana tvých kartiček. Celkově má být 12 druhů skinů a pak i v rámci turnajů budou speciální edice, kdy ji bude moci získat autor.