Přejít na výpis diskuzí
Singleplayer kampaň pro Hearthstone není levná, ale vydělat si na ni můžete i hraním
9.7.2014 | Adam Homola
65 příspěvků
-
No pokud denně splníte event za 40 goldů a 9 vyhraných zápasů za 30 goldů, tak to máte 70 goldů/den a za 10 dní máte obsah. Co se Vám na tom zdá hodně?
-
Panebože .....hra je zadarmo, datadisk se dá získat hraním hry a sorry ale 700g to je směšné *1* a stejně tady budou lidi brečet. Já už opravdu nevím co byste chtěli.
-
nedal jsem do toho ani cent a mám 5 legendárek, jednu jsem měl zlatou, tu jsem "prodal" a udělal si jinou .. takže asi tak
-
Néé, obvyklé plat abys hrál ale Hraj abys hrál... mě to smysl tedy dává. *4*
-
to je jeste dobrej Adobe jsou vetsi kanci photoshop+indesign CC stoji mesicne 61,49 EUR to same pak 49,90 USD *1* *3*
-
Az tu nebude VAT
-
Až začne u nich v pekle mrznout, tudíž nikdy. *3*
-
To mi přijde jako hodně naivní představa, že by jim do toho Activision nekecal.
-
Ty jsi zase chytrý jako rádio a musíš každému do všeho kecat co?
-
Zase ten super přepočet z USD na EUR. Když už Blizz přestane na Evropě vydělávat +25%?
-
indie? hra ZDARMA kde se dá VŠE koupit za vcelku snadno získatelnou herní měnu???? NENÍ PRO CHUDÉ *8* OMG
-
ano je to hrooozne predrazene kdyz to muzes VSE ziskat ZDARMA za herni menu *1* *3* *15*
-
on tu nikdo netvrdil nic jineho...
-
mam 3100goldu takze mne to nebude stat ani korunu :)
-
Poražením bossů v Heroic modu se otevře jen nový skin na kartu (aspoň tak jsem to pochopil podle originálu - new card back) a ne speciální karta, pokud se nepletu. 700 goldů ujde, čekal jsem víc, dělám každý den jen Questy (max 6 her), areny nehraji a mám 6k goldu, 3,8k dustu a 1 legendarku(kterou nehraji), vlastní peníze jsem do toho nedal. Takže Singleplayerová kampaň za tu (herní)cenu OK.
-
Málo kdy něco napíšu, ale už se nemůžu dívat na ty pošahance typu Laracroft co ví všechno nejlíp. Asi nic jiného nedělaj ,že jen hrajou hry *1* . Hlavně kecy o tom jestli tohle je a nebo není DLC atd. V každém článku hledají kdejakou chybu,jen aby mohli trollovat.Hrooozně důležitá debata *16* Sledovat komentáře k článkům na Games je největší zábava.Lepší jak Dikobraz *15*
-
Ad 2: Taky mam velmi silne tuseni, ze limit 100g plati pouze na zlataky ziskane pres 3x vyhry. Rozhodne jsem uz za den vydelal vice nez 100g pri splneni 3 questu.
-
Prakticky vše od blizzardu je indie titul, protože jim do toho Activision nekecá. Tak samo všecko od Valve a CDPR je indie.
Indie = Independent, tzn bez producenta. -
V tom případě raději dělějte to, co umíte nejlépe, překládejte články a novinky z hlavních světových herních anglických webů, za což Vás nikdo nemůže bičovat, jelikož je to klasická forma distribuce novinek a informací po celém světě ve všech druhořadých ne-anglicky mluvících státech, a nepřidávejte a neobohacujte zdroj informací o své vlastní nápady.
Ad. DLC propůjčím si zdovolením frázi z české Wiki - Stahovatelný obsah (anglicky: Downloadable content) je forma digitálního média distribuovaná prostřednictvím internetu. Výraz je používán pro specifický obsah videohry, KTERÝ JE DISTRIBUTOVÁN ODDĚLENĚ OD VYDÁVANÉ VYDEOHRY. Fráze je také používána pro jakýkoliv typ digitálního, zábavního média distribuovaného online.
Blizzard pro rozšíření svých her NIKDY nepoužívá označení "DLC", protože tak jako právě v případě Curse of Naxxramas jde o expanzi hry jako takové, ne o dobrovolný "stažitelný" obsah. Curse of Naxxramas přidá kromě "Solo Advanture" hry i karty pro normální Pay Mode a Arenu. Je to jako nazvat WoW expanzí DLCčkem, za to bych zabíjel. Typické DLC jsou k vidění na Steamu a Originu. -
to je fakt pecka jak lidi prekrucuji vyznamy slov.. prej indie :D