Přejít na výpis diskuzí
Singleplayer kampaň pro Hearthstone není levná, ale vydělat si na ni můžete i hraním
9.7.2014 | Adam Homola
65 příspěvků
-
Hearthstone nemůže být indie titul už jenom z toho důvodu, že ho vytváří Blizzard.
-
muzes nam poslat sve foto? rad bych si te dal zaramovat ;)
-
coz ukazuje na tvou prudkou inteligenci ... pocitam ze mas doma taky sbirku uzasnych hrncu aspon za 200 000 ...
-
Tak zrovna Murloky ani piráty v mých decích prakticky nepoužívám :)
-
Karty za achievementy jsou tuším jen dvě, když máš všechny murloky dostaneš legendárního murloka a když máš všechny piráty, tak epic papouška. BTW nevím, proč si stěžujete, že na Games je málo Blizzard obsahu, když na pravé straně je odkaz na fan stránky WoW i HS, těžké jednou kliknout že?
-
1. DLC je běžně používaný termín pro stahovatelný obsah, který hru po vydání rozšíří. DLC tak může být jak něco o rozsahu datadisku, tak třeba jen jedna kosmetická prkotina. Slovíčkařit s tebou nebudu, Curse of Naxxramas prostě DLC (downloadable content) je.
2. Limit 100 goldů na den se týká jen goldů získaných přes výhry v Play, ne? Na Questy nebo Arénu to vliv tuším nemá. Popravdě ani nevím jestli jsem někdy získal tolik goldů za jeden den, nemám čas to tímhle způsobem hrát.
3. O kartách navázaných na achievementy nevím, nejsem typ hráče který by se honil za achievementy a tak je ve hrách neřeším. Stejně tak v Hearthstone nesbírám ani nijak cíleně karty, hraju to spíše casual, sem tam. -
Je to naprd když vaše oblíbené hry má nastarost na vašem oblíbeném herním zpravodajském českém webu člověk, jako Adam Homola :) Vsadím se že ani neví o skrytých achievementech ve hře, které odemikají skryté karty, které nelze ani jinou cestou získat. Nebo třeba o limitu goldů za den normálním hraním v play modu, což je 100g max.
-
Je spíše smutné, jak celá Games.cz redakce vždy svaluje znalost a profesionalitu k hrám od Blizzu panu Adamu Homolovi, přitom jak se zdá o té hře skoro nic neví. Jinak souhlasím, ten článek je napsán dost amatérsky, co mi přímo trhá oči je označovat tuto "advanture" expanzi jako DLC, je třeba si uvědomit co DLC opravdu je a znamená, tato expanze se stane pevnou součástí hry ať už jí budou lidi chtít hrát nebo ne, a stáhne se všem uživatelům v updatu.
-
Tohle je přesně důvod, proč jsem to přestal hrát úplně, nemám ani jednu legendárku a jak tam borec na tebe vytáhne 4 za zápas? Ale ten datadisk zkusím.
-
tolik lzi v tak kratkem clanku... smutne
-
700g je docela pálka, čekal jsem tak 500g, nicméně je v tom dost karet + legendárka, takže si asi není na co stěžovat. Pokud víte, co a jak, tak těch 700g se dá získat v aréně docela snadno.
-
kdyby už radši pustili na GOG drm-free verzi prvního Diabla...
-
No, počkej, je to tvoje volba. Já už v HS nechal 40+ euro a víc jim nedám, jelikož úžasné free to play znamená, že místo kompletního zážitku mi furt chybí většina legendary karet a spousta epiců.
-
No proto říkám že v rámci cen v HS je to ok. To nic nemění na tom že hromada artu je reusenutá z WoW TCG, lore kopírují od dob W3, spousta zvukových efektů je mi velmi, velmi povědomá atakdále. Blizzard by se mohl trochu plácnout přes kapsu a přestat se kanibalizovat.
-
Je to skvělá cena, 18€ je jak zadarmo, když to porovnám s tím, že už jsem do té hry vrazil přes 180€ :D
-
Z velké části souhlasím, protože hearthstone je indie titul, proto si myslím, že to dost přepálili. Ale je fakt, že blizzard nikdy nebyl vydavatelství pro chudé.
-
Buďte rádi, že s notnou dávkou trpělivosti a vytrvalosti si ty křídla chudí lidi alespoň můžou odemknout. Jo hold, no money no funny.
-
Se soudy jestli něco je nebo není "sviňsky předražené" bych počkal, až všech pět epizod vyjde. Zatím o jejich rozsahu nic nevíme - třeba jsou nabušené skvělým obsahem a jejich dohrání zabere spousty hodin. A nebo taky ne. Uvidíme.
-
Náhodou, když si to přepočítáš, tak to vychází zhruba o polovinu výhodněji než poměr ceny v goldech vůči euru u expert packu.
Akorát teda našetřit 700 goldů není jen tak, pokud člověk nedrtí arenu. Adamovi asi uteklo to, že každý den se objevuje jen jeden nový quest, takže jakmile jsou všechny splněny, musí se čekat na další den. V průměru jsou questy od 40-60 goldů + 10 goldů za každou 3. výhru. Denně se dá tedy "vydělat" zhruba 50 goldů questy. Quest za 100 goldů je opravdu raritou.
Vychází to zhruba na 14 dní šetření na jedno křídlo. Při pomyšlení na to, že celou dobu by si člověk nesměl kupovat balíčky nových karet to už začíná být docela HC :-).