Přejít na výpis diskuzí
Sins of a Solar Empire: Rebellion - recenze
10.7.2012 | Jan Smejkal
61 příspěvků
-
Jelikož nejsem fanda kupování her po netu. (CD je jistota) Tak bych se rád zeptal, zda nemáte nějaké info o případném vydaní v ČR, jako klasická hry, nebo aspoň DLC. A původní hra byla i v češtině, což by bylo parádní! Je to úžasná hra a je velká škoda, že nemá v čr distribuci :(
-
Evžene... Kvůli tobě mám teď rakovinu očí.
-
rád hraju takoví hry, jako je třeba ANNO, Warcraft tři atd. mislíte, že toje podobná hra mýmu stylu? Nebo moc komplikovaná?
-
Jeho příspěvky mi na rozdíl od toho tvého přišly zajímavé. Celkem brutálně mě upozornil, jak jsem si za poslední roky zprznil pravopisný cit. Takže mně je mnohem víc líto jiných, například těch, kteří ztrácí svůj drahocenný čas psaním jak je jim koho líto.
-
http://www.malfador.com/se4.html
Toto je ona. Ešte teraz som z tej hry maximalne unesený. -
Kedysi strasne davno som hral super hru podobnu tomuto. Nebola to ta galactica. 2 roky dozadu som ju našiel a mal na notase a vytešený som ju hrával. Potom sa mi odpálil noťas a opäť neviem jej meno... no pre tento raz už asi kôli starobe zapadne prachom.
No kedže mna ta hra strasne bavila, je dosť možné, že príde čas, ked si toto kúpim. -
Tohle čistě MP? To jste četl v pohádce jak šel MP na vandr?
-
kdyz te tak pozoruju, zacinam bejt hrdej na to nad cim ztracim svuj cas ja, at je to sebehloupejsi prkotina :D .. nejdriv sem ti chtel udelat poradnou armadu chyb a patvaru, ale nakonec sem to zabalil, me je te v podstate lito :D
-
Pokud vim, ImpGal I a II jsou SP hry, tohle ciste MP, tak nevim, co ti na to rict. Pokud hledas nastupce ImpGal, koukni se na Legends of Pegasus, vychazi to 10.8.
-
možná jsem slepý, ale já vidím jen jeden timer a totiž ten velký dole, který, když doběhne na nulu, tak je oznámeno, že se hoši chystají vyjet. Jenže na té nule to sedí několik desítek sekund a nikdy nevíš, kdy skutečně vyrazí. A během toho se rádo stává že buď:
a) se tvůj vklad najednou sníží, změní se pořadí a ty nestačíš zareagovat, přestože se ničemu jinému zrovna nevěnuješ.
nebo
b) nepřátelé přisadí na tebe nebo někoho jiného skutečně půl sekundy před výjezdem, změní se pořadí a ty nestačíš zareagovat, přestože se ničemu jinému zrovna nevěnuješ. -
-
"uzavřením sázek" (které není indikováno)
tohle nechápu, SOSE mám a ten ubíhající timer do uzavření sázek je dost dobře vidět takže naopak já bývám ten kdo těsně před koncem timeru přeplácím. Nevím jak je to v "trinity" ani "rebelion", mám SOSE s DLC Diplomacy a Entrenchment což by se ale od trinity lišit nemělo.
Se zbytkem recenze co se týká SOSE souhlasím. Na obtížnost 6 vyhraju 1x ze 4 pokusů a nechápu jak se to dá vyhrát na vyšší. -
Ta korektura je fajn. Poukáže na chyby a nikoho neuráží. A kdo ví, třeba se někdo chytne za nos a trochu se zastydí.
-
s tim - > s tím :)
-
Opravdu, tomu se nedá nic, než jen zasmát. Pěkně jsi mě pobavil, sice jsem čekával nějakou reakci k mému příspěvku, ale nevadí.
Co koukám, tak všichni tady mají chyby v čárkách, asi nejčastější chyba :-)
p.s v FF mám nahozenou korekci pravopisu, na ICQ a pod programech píšu hůř. -
2cody
Máš nepochybně pravdu. Ale když už na to upozorňuješ, možná by sis s tím velkým písmenem mohl dát také práci. -
To šílený korektor: Nic ve zlém, ale používat mozek tímto způsobem je trochu plýtvání, nemyslíš?
-
2šíleny k
velká písmena na začátku vet -
Je fajn, že někdo občas na ty hrubky upozorní. Dost mi vadí, že si dnes (díky internetu) již nevšimnu chyb, které by mě ještě před pár lety praštily do očí.
Mimochodem, ta závorka je řešení z nouze. Mělo by být ono "díky internetu" odděleno čárkami nebo ne? -
styl je každého osobní věc ;) jen mě vytáčí ta představa, že se například zvažuje zařazení paskvilu "by jsme" do pravidel pravopisu, protože "se to čím dál víc používá"... to už pak tu češtinu můžem opravdu rovnou zabalit, každej si bude žvatlat, jak se mu zlíbí...