Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fazové -> fázové

čárky

jinak moc pěkné, chválím!
  • sem -> jsem
    ted -> teď
    chut -> chuť
  • stim -> s tim

čárky
  • mě -> mně/mi
    jednaa -> jedna
    mě -> mně/mi
    mě -> mně/mi

čárky
  • smejki
    design těch nových lodí je ještě úchylnější *1* snad jen TEC vyvázl s úctou
  • Zajímavý nápad, ale kdyby to tak bylo tak věřím že to odradí několik hráčů... přece jen rád sednu s kámošem a dáme 2v2 partičku proti těžkým protivníkům a hned máme na pár hodin zábavu... kdybychom se museli piplat s ekonomikou a pěkně to všechno ladit tak by to přišlo o část své zábavy a akčnosti.

Ale jako herní mód by to nemuselo být špatné, zahrát si to občas jen v sólo akci, osobně mě tento díl nadchnul, zvlášť když autoři přesně vědí jak specializovat rasy... Vasari Loalalistický dokonalá frakce na spolupráce s kámošem co pořád hraje TEC, sdílené fazové skoky udělají hodně. Frakce Rebelion s těžkými Enforcery a šetřením místa v laborkách... jako moje oblíbená rasa mi ještě víc sedí :-)
  • Presne z toho duvodu se mi vzdycky libil homeworld :D
  • walltar
    U téhle hry mě vždycky vadila jednaa věc ... není tam ani jedna rasa u které by se mě líbily lodě. Jinak je ta hra parádní a v pár věcech mě připomíná Supreme Commandera.
  • stale jen MP, stim ze v SP to bohuzel neni zdaleka ono?
  • Zrovna sem to asi po šesti hodinách vypnul. A ted po přečtení recenze to mám chut zase zapnout. Strašnej žrout času *3*
  • Na tejto hre ma uchvatila najviac grafika (nemyslim tym teraz detajlnost a pod ale skor styl). Po takejto vesmirnej strategii som vzdy tuzil len skoda ze cela hra je vlastne len plitky boj stoviek ikoniek na obrazovke. 1000x radsej by som bol keby hra bola o obiavovani vesmiru, ekonomike, obchode a bojovu flotilu by si dovolili iba silne ekonomiky....proste nieco v style hier ANNO xxxx.
  • Fakt parádní recenze! Četl jsem to jedním dechem, ikdyž tento typ her nehraju tak mám normálně chuť si to zkusit:-)
  • Vitekb
    Aha, tak ono to obsahuje všechny předchozí verze? Já se divil, že je to na další přídavek nějak drahé.
  • Podle sceenshotů to vypadá jako EVE pro děti :D
  • Tak to jsem nevěděl že dělaji i hry pro mimozemštany. *8*
  • Obávám se, že hledáš úplně jiný typ hry. Nedovedu si představit, jak u tohoto typu strategií dosáhnout rychlé hratelnosti - herní mechanismy (průzkum, vývoj...) ji vylučují.

Můžeš zkusit v nastavení nové hry nastavit rychost vývoje na maximum, zvýšit rychlost plynutí času a hrát nějakou malou mapu, ale dvě hodiny jsou na tento typ hry příliš krátká doba.
  • EDIT: špatné vlákno, smazáno.
  • smejki
    jde to zrychlit až osmkrát. uprostřed dolní části hudu jsou dvě malá oranžová tlačítka + a -

jinak se dá v pravidlech před započetím seance se dá zvýšit rychlost pohybu lodí, stavění a vývoje a zkrátit časové limity pro určité typy vítězství.

Když to bude malá mapa pro dva až tři hráče, tak se možná na dvě hodiny dostaneš.
  • tak o tom ta hra asi je ne? *4*
  • Jen mě štve že jedinou mapu hraju třeba celý den *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit