Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už když to poprvé oznámili tak jsem čekal že to bude s h i t.

No, nečekal jsem že jim to potrvá 11 let, ale výsledek nepřekvapil.

Viděl jsem srovnávací video s Black Flag a to je jeden z těch slabších dílů, a vedle tohohle vypadá jak naprostej masterpiece.

Ale jinak nad Ubi nelámu hůl úplně, Valhalla i Mirage mě vcelku bavily.

• jurb83

Ked je Black Flag slabsim dielom AC serie, tak ja som zidovsky cinan z Bornea

• Derp_1337

"Black Flag, to je jeden z těch slabších dílů"

To jsi nedal. Předpokládám, že jsi to vůbec nehrál, když jsi plácl takovou blbost.

Pravě že to je naopak. AC Black Flag byl jeden z nejlepších dílů. Před ním se umístil akurát AC2 a jeho datadisk Brotherhood. Ty díly s Eziem Salvatore jsou všeobecně uznávané za nejlepší díly vůbec.

Když to srovnám třeba na Metacritic, tak AC Black Flag má lepší obojí metascore i userscore než AC1, AC3, Odyssey, Valhalla, Mirage, Origins a spousta dalších dílů.

• vonTossis

Ezio Auditore da Firenze. 

Nulla é reale, tutto é lecito.

• Derp_1337

Haha, omlouvám se. Sypu si popel na hlavu. 😱

• blaiddtom

pre mna je to rovnako najslabsia hra zo serie a to som velky fanusik piratskej tematiky(stale ale solidna)... vies nie kazdy potrebuje aby mu nejake bezvyznamne ciselka a "kritici" hovorili co ho ma bavit a co ma byt pre koho dobre...niektori z nas, aj ked nas je uz malo, si dokazeme na hry spravit vlastny nazor po dohrani

ale chapem je doba kedy sa ludia radsej hadaju na internete a nechaju ovplyvnovat masou nez by hrali a realne sa pri hrach dokazali este bavit

• Derp_1337

Hele, já nemluvil jenom o nějakém hodnocení od kritiků, tzv. "meta score". 

Ale já bral i v potaz tzv. "user score". To je hodnocení, které dávají samotní hráči. A to často vypovídá mnohem víc než hodnocení "recenzentů" či "kritiků".

A jak jsem již napsal, Black Flag to vyhrál i v "user score" (hodnocení hráčů).

Pokud to považuješ za "nejslabší" díl, tak na to máš právo. Je to ale jenom čistě tvůj subjektivní názor. Většina hráčů to považuje za 3. nejlepší díl.

• Black Flag jsem dohrál komplet a stojím si za tím co jsem napsal. Existuje totiž taková věc zvaná subjektivní názor, víš? Dokonce jsem si kvůli němu koupil tehdy grafiku (280X) když to stávající 560Ti nedávala. Není to špatná hra, skvělej soundtrack, Kenway má vcelku charisma, ale bylo to příliš roztahaný a bylo tam strašně moc filleru. I ty lodní bitky se mi ohrály. Raději mám ze série kompaktnější Eziovky, nebo Unity. Valhalla a Odyssey byly sice roztahaný fillerovky taky, ale Eivor a Kassandra mě bavili víc než Kenway.

• Derp_1337

Hele, klidně můžeš Black Flag považovat za jeden z nejslabších dílů. Máš na to právo. Ale je to čistě jenom tvůj subjektivní názor.

Většina hráčů se prostě shodla na tom, že to je jeden z nejlepších dílů vůbec.

Příště nepiš tvoje subjektivní dojmy zavádějícím způsobem (nevydávej svůj osobní názor za nějakou všeobecnou "pravdu") , a pak nevznikne žádný problém.

• Inquisitor

Každý může posoudit sám, je k dispozici 8 hodin zdarma. Nic jsem neočekával a za mě velká slabota. Nejsem ubisoft hater, asasíny si rád zahraju, ale tohle se vážně nepovedlo. Hra zastarala dříve než vyšla, jak graficky, tak hlavně po hratelnostní stránce.

No když to srovnám s výletem na Kokořín...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit