Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • species
    Ja se musim smat *1* PC dekuje!
  • maros.goc
    najlepsia sprava roka :)
  • Jack1947
    Arenoth zas to s tím fanboystvím nepřeháněj, jak se řiká všeho s mírou. *3*

( Jo, nemusím moc stylizace, kreslené hry a taky mangu... věřím že to je dobrá hra třebas zkusím. Nemám rád tahové hry na PC/konzoli. ).
    • Pardon ale mě opravdu leží v žaludku komerční neúspěch téhle hry. Je to totiž opravdu kvalitní titul narozdíl od jiných. Ale uznávám jsem Fanboy. Nadruhou stranu jsem první kdo uzná, že hra má své nedostatky a mouchy. Absenci mulriplayeru, absence nějakého generátoru map, nedostatečná AI,pár nedotažených nápadů a několik expoitů, které můžou zničit hru.
      • Jack1947
        Tak jo no. Těch her co komerčně, propadlo je ale víc. Kdybych se měl pozastavovat nad každou to bych snad ani nic nehrál.
  • Ne děkuji, mohlo to tam klidně zůstat :P
  • Japonci mají opravdu zvláštní stylizaci WWII.
    • Hele mám artbook a oni se tam sice inspirovali ale hra není WWII. JE to fiktivní konflikt ve fiktivním světě ale souhlasím, že má mnoho společného s WWII.
      • Doporucuju Ring of Red..tam teprve uvidíš co japonci dokážou se stylizaci druhy svetovy:)

Mimochodem celkem pribuzna hra prave tady ty valkýry:)
        • Hele kde ten Ring of Red seženu? Nebo spíš kde by se dal sehnat ?
          • bazary, ebay atd..hra se prodávala i tady u nas v cechach....v nejhorsim muzes pouzit nekale zdroje a zkusit to na emulatoru, třeba nez sezenes original.
            • není zac, Ring of Red je famozni hra, jen proste svého casu byla dost prehlizena
            • Děkuju za tip, budu se po tom koukat. Vypadá to jako dobrá hra. Ještě jednou díky.
        • Díky, kouknu.
          • http://www.youtube.com/watch?v=_6OJngRsMd0
  • No podle popisu to vypada pekne, ale tu asijskou stylizaci asi neprekousnu, skoda : /
    • Zkus to, ta hra za to opravdu stojí.
  • Magister_Peditum
    Vím, že teď budu mnohými označen za kulturního barbara, co ten japonský styl her nechápe a ochuzuje se tak s spoustu dobrých her, ale tuhle grafiku prostě nepřekousnu. Může to být tisíckrát dobrá hra, ale anime a manga postavy prostě nemusím.
    • Krescz
      souhlas...japonsko mam rad do roku 1945 pak se to asi zvrhlo :D...uz parkrat jsem dal sanci anime a podobnym blbovinam, ale opravdu neprekousnu tu divnost...fakt tohle muze hrat jen japonec nebo divnoclovek...(samozdrejme existuji vyjimky: Hajao Mijazaki)
      • Divnost, zato Call of Duty, Diablo nebo Halo jsou logické a reálné hry...oh wait.. jediný rozdíle je ten, že jedna z těch her má jiný styl. A já se hrozím doby kdy "divnost" jak tomu říkáš, zmizíé z her.
    • eStar
      Tvoje škoda, co na to víc napsat. Ne každá věc z Japonska je skvělá, ale je tam několik opravdu vynikajících titulů (anime, hry, manga...) které mě opravdu obohatili a na které vzpomínám i po letech.
    • Kozy
      Tak nějak, je teda fakt že už mi to nevadí tolik po tom co jsem viděl GitS a Berserka (to druhý je hodně dobrý) ale pořád to neni můj šálek. Tohle je ale po herní stránce vypadá strašně fajn takže to holt překousnu.
    • Prosím zkus to, já tě sice chápu ale tahle hra je opravdu klenot. A nenarazíš tam na ty pitomosti jako ve většině Anime/manga seriálů. Dokonce bych řekl, že ten styl se víc podobá třeba Last Aibandrovi nebo Legends of Korra.
      • Ano, jsi kulturni barbar:) A kvůli takovym stovky her z japonska nikdy na PC nebo v evrope nevysli..
    • no, ako sa ti hra Dragon Age? nieje to 100% manga ale takych 80 urcite
      • Podíval jsem se na videa z novějších DA (hrál jsem jen 1) a fakt nevidím žádnou vizuální spojitost s touto omalovánkou.
      • Magister_Peditum
        No nevím, ale DA mi vizuálně přijde dost odlišné. I když z jejich stylu taky moc odvařenej nejsem.
        • je to trosku upravene pre zapadneho konzumenta, ale sposob boja je skoro totozny
  • Pro me osobne herni událost roku bylo vydani Final Fantasy XIII na PC. Po patnacti letech se SE rozhoupal a konecne to udelal. Bohuzel tady na games se všichni tvari ze se nic nestalo.
    • Hele já nevím FF XIII pro mě bylo zklamání. stále to mám na PS3 ale ani po desetihodinách mě to nebaví. Jasně, četl jsem že někdy kolem 12h hraní to začne být zajímavé ale to už je trochu moc dlouho na tutorial. XIII má hromadu fanoušků ale je to spíš kult kolem Lighting.
      • ono to je hlavne tim ze plno fandu se nedokazalo smířit s tim ze uz je to celkem jiné nez stare klasicke FF, ale to neznamena ze to je spatna hra. Ale tak to je u všech her, nekomu to sedne, nekomu ne..ja třeba nemusim FF9:)
  • hral sem to na ps3 a abych řekl pravdu nic moc..... přiběh nuda AI uplně tupá, postavy nevyvážene v podstatě je nejlepší si brát ty které mají něco z příběhem ostatní no-name jsou uplně k ničemu.... grafika pěkná taktické možnosti uplně chabé. pro kovaneho pc strategá nuda
    • imho není to vubec jako JA nebo x-com jak tu někdo psal. žadný staraní o zakladny připadně posílání vojáků tam nebo onam či vyzkum... nic prostě jedna mise za druhou.
      nevyváženost povolání. například scoutem se da spousta misí vyhrat jen tim že oběhne celou mapu a zabere vlaječku oponenta, zato inženír je uplně k ničemu protože sice doplnuje střelivo ale jen protitankové střeli ostatní zbraně mají nekonečno nábojů..... prostě nápady super ale nedotažené
      • Inženýr doplňuje nejenom munici do protitankových zbraní ale taky do ostřelovaček, granátometů, minometů a taky doplňuje granáty. Jedině tak jak popisuješ se dají dohrát asi dvě první mise a to ještě musíš být hodně naexpený scouty. Jasně, existuje exploit, kterým můžeš jednu postavu udělat téměř nesmertelnou. Výzkum je sice omezený ale větví se o určité době jak u zbraní tak u tanků. Ano, základna tam není ale já to přirovnával hratelností-akční body, jedna akce za kolo.
        • jedna akce za kolo ?? vždyt mužeš použivat akční body pořad na toho sameho vojáka... pak člověk běha po bojišti a kropí enemaky aniž by se na cokoliv zmohli. ano inženyr doplnuje i granaty a podobně ale enemaci nevydrží víc jak jednu salvu z čehokoliv takže je to v podstatě k ničemu. celkově je ai dost na prd, pokud tam zrovna není nějaky boss nebo nemají brutalní převahu. škoda
          chtěl sem aby se mě to libilo protože jsou tam super nápady a grafická stylizace je perfektní. jenže na tahovou strategii je to plitké
          • S každým použitým "odznakem" máš méně akčních bodů. Tuším že tam je něco jako princip jedné poloviny. S každým dalším tahem máš o polovinu méně bodů než jsi měl při munulé aktivaci. Hele promiň ale asi jsi to fakt hrál nějak divně. Přítelkyně to nedávno rozehrála a i já se divil jak těžké je někoho trefit. Jasně, když máš namaxované jednotky s maximální výzbrojí tak projedeš hrou jako nůž máslem ale to rozhodně není případ prvního hraní. Ano AI je dost jednoduché. Mě osobně tam chyběl multiplayer a generátor náhodných map.
            • "Taky je to let co jsem to hral..... prostě to není JA nebo xcom ani nahodou. Chapu že se snažili o vypravění příběhu a o filmovost ale tim uplně zazdili tu strategickou čast. vyběr členu se smrskl na přiběhove postavi protože ty přidavají Odznaky = tahy navíc. Prý ve dvojce už je spousta toho co mě vadí udělano jinak ale psp neko kde to vyšlo kvuli tomu kupovat nebudu"

Mě se to tak jednou do měsíce ohřeje v PS3 aspoň na jeden večer :D Jasně souhlas, ta hra se zneužívat dala. Exploitů měla mnoho. Ale tady zase záleží natom, jak jsis tu hru hrál. Já si třeba piplal tým a dovedl ho k téměř dokonalosti. U každé postavičky jsem si získal všechny potencionály a získal i tajné charaktery. X-com a Jagged Alliance mě to připomínalo hodně. Nebo pokud jsi starší tak Soldiers at War. Ale zase záleží na tom, co kdo si pod těmi pojmy představuje. Pro mě to jsou hry kde jsem měl malý elitní tým, který musel bojovat proti silné přesile a využívat u toho taktiku. Jasně, ta hra není dokonalá ale je setsakra dobrá.
              Další díly stojí za prd, kvůli malým prodejům se hra přesunula na PSP a změnila demografii. Stalo se z toho až moc Anime a hra dost ztratila ze svého kouzla. Jak jsem psal, kdyby dostala regulérní pokračovaní na velké konzoli tak by to bylo mnohem lepší.
            • Taky je to let co jsem to hral..... prostě to není JA nebo xcom ani nahodou. Chapu že se snažili o vypravění příběhu a o filmovost ale tim uplně zazdili tu strategickou čast. vyběr členu se smrskl na přiběhove postavi protože ty přidavají Odznaky = tahy navíc. Prý ve dvojce už je spousta toho co mě vadí udělano jinak ale psp neko kde to vyšlo kvuli tomu kupovat nebudu
      • takze se ti nelíbilo, ok, stacilo napsat jen tohle..pac to stejne každý vidi jinak a zbytecne budete psat ted romany:)
        • a tobě evidentně libilo moc to je taky OK ale řikat že je to jak xcom nebo JA lidem co to neznaj je lež jako věž
    • Asi jsme každý hrál jinou hru....
  • del0
    Škoda, že to vypadá tak, jak to vypadá. Tahovky mám rád (jsem fanda JA2), ale tohle je na mě moc silný kafe. *8*
    • delO
      přesně tak, není nad grafické orgie v Divinity nebo Wastelandu, to je aspoň profi grafika
      • aha pán je troll
        • del0
          Menší oprava. Patetické troll děcko, které krade nicky, protože je hrozně mad.
          • delO
            já mám dřívější registraci, čili nevím, kdo krade nicky, ale já to nebudu...
            • delO
              já nikdy nevtipkují bráško *3*
            • del0
              *15* *15* *15* Nevtipkuj děcko, registrace je ve stejný den, čas to neukazuje. Ale stačí, když se na to zdejší admin mrkne. Pak se ukáže, kdo je tu id*ot a lhář.
      • ROFL : Prý grafika a Wasteland :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit