Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dworkin

    Nepiš do diskusí ožralej.

  • Thanquol

    tak nemusíš to kupovat. zaměř svou poptávku jinam. demokracie je pro tebe asi zbytečná věc. 

  • Kosac

    To nejde číst.. .zííív.. 

  • Realtoltek

    Jjj cim dal tim horsi a nudnejsi

  • TheGGG

    někdo může říct, že hry od ubisoftu jsou pořád stejné.... nesouhlasím... ony jsou čím dál horší a horší...

  • Ok, takže pokud se "stane zázrak" a Ubisoft vydá naprosto skvělou hru, kterou budou lidi milovat, bude bez bugů, bude mít skvělý příběh a nebude to žádná ze zajetých sérií, ale naprostá novinka.......ale poběží na některém z "recyklovaných" enginů (počkat, dá se engine recyklovat, nebo se to tak normálně dělá, že se jeden používá nějakou dobu, než se přijde s novým?), tak protože tam budou stejné animace, které byly už v jiné hře, tak je to automaticky na dejme tomu 3/10? Ok.

  • Tak za průběh dějin zrovna asi Ubi nemůže. :) 

    https://en.wikipedia.org/wiki/Burgred_of_Mercia

  • A proto si zásadně nové hry už tak 2-3 roky nekupuji (teda až na jednu výjimku). Pěkně si počkám než to opatchují a vyladí. A většinou jí po té době koupíte i za polovinu původní částky. To je prostě win win situace.

  • Ano, to je vlastně další věc co ve mě vyvolává obavy a nechci kvůli tomu platit plnou cenu.

  • Jack1947

    Ještě že ne UNITY!

    Jinak Origins a Odyssey mělo legrační chyby kdy kůn se zasekl o něco, pak někde vyplul😛(celkově to ovládání koně je dost diskutabilní)

    ale jo no a o létajicích tancích v Armě jste slyšeli ?

  • VereWolf271

    Hodní Vikingové pomáhají saxonskému lidu sesadit všemi nenáviděnýho zlého krále a pomáhají dosadit krále, který Saxonský lid miluje v Mercii. Hodní Vikingové pomáhají Saxonskému  králi zelenáči  z Východní Anglie dospět, aby byl schopen bránit svoji domovinu před zlími Vikingy, kteří jeho zemi bez odporu drancují, aby zdejší saxonský lid ve spolupráci s hodnými Vikingy byl schopný ty zlé Vikingy porazit A na konci Saxonského krále vyzve hlavní zlej Viking už bez armády na duel a saxonský král ho porazí, i když má jen minimální bojové zkušenosti. Vezme si Vikinskou princeznu a Saxoni a Vikingové žijí v harmonii.

    Takhle nějak vypadá dobývání a okupace a loutkový králové v podání Ubi. 

  • Ten soubojovej systém je po odehrání Ghost of Tsushima takovej divnej...Svět už nebude takovej jakej byl.. :D 

  • dworkin

    Příliš zkomprimované audio je taky problém, který tu je už od Origins. Bohužel herní novináři zaspali a tentokrát už si Ubosoft s hráči vyloženě vytírá zadek.

  • LiarForHire1

    To se nikdy nestane ti Frantíci v Ubi jsou úplně mimo. Pro ně je hlavně důležité přidat km2 mapy a nekonečno generického obsahu.  Kvalitní příběh a gamedesign je sprosté slovo.

  • LiarForHire1

    Tak snad tě to nebude jako fanouška doby štvát. Oni to nejsou moc historicky přesní vikingové. Spíš taková levičácky- pohádková verze.

  • Já budu mít u Valhally asi jednu značnou výhodu. Nikdy jsem nebyl fanboy AC série. Hrál jsem první díl, který byl z mého pohledu spíše technickým demem než hrou. Druhý díl (a pokračování s Eziem) byl naprosto nejlepší a hodně jsem si ho užil. Trojka mě úplně minula. Black flag jsem si opět užil a považuji ho za druhý nejlepší AC. Potom jsem hrál až Syndicate, protože Londýn v období průmyslové revoluce je mi poměrně sympatický. Poté jsem samozřejmě vyzkoušel Origins a hned po tom co jsem si vyzkoušel klouzání z pyramidy jsem s ním skončil. Prostě mě Egypt tolik nelákal, ale chtěl jsem vyzkoušet nový směr série. Odyssey mě taky nechalo úplně chladným. Teď je tu Valhalla, kterou bych taky vynechal, kdyby nebyla v tom zasazení v jakém je. Je to část historie, o které vím asi nejvíc. O severskou mytologii a tehdejší život seveřenů, potažmo vikingů, jsem se zajímal dávno před tím, než se stoho stal popkulturní hit. Takže Valhallu si určitě chci zahrát, už jenom kvůli kochačce :) díky tomu, že jsem tolik předchozích dílů nehrál, tak mě opakování assetů snad nebude tolik štvát, ale samozřejmě ty klasické Ubi nedodělky ve mě vzbuzují obavy. Jak píše Adam a jak je i v komentářich zmíněno - srovnání s RDR2 a jeho živoucím světem bude pro Valhallu kruté. Proto si počkám aspoň na nějakou akci a nedám jim za  to plnou palbu.

  • Jarisko84

    Presne ako pises zvierata a vypln sveta tam je len koli tomu aby tam daco bolo... ale v rdr2 si ten svet zije sam o sebe nikto tam len tak tupo nestoji ci je to pes alebo daka postava v meste....ked pozorujes svet rdr2 tak sa nestacis cudovat co tam vsetko je a na akych detailoch si dali zalezat... ubi zvierata panakov zakladne atd.. rozlozi ich po svete bez rosmyslenia len aby to tam bolo a je vymysli omacku okolo toho...ldesto rockstar to stava vsetko tak aby to malo daky zmysel....

  • Lukass

    No to ste vsimli brzo,  vono treba Aiden z Watch Dogs ma stejnou animaci jako typek v AC  Unity a Syndicate. 

    Velbloud v Origins ma stejnou animaci jako kun,  a i kun v Odysey.  A tak muzu pokracovat,  z modelama,  postavama,  atd. 

    Recyklujicimu Ubisoftu to ale vzdycky staci na osmicku a nadseny recenze. 

    O to je to smutnejsi

  • Protoze serii mam rad, a to ze sem tady viking mi NEVADI, ale proste to neznam tolik jako reckou mytologii(napr) a nemam k tomu jednoduse proti nekomu kdo to zna a bavi ho, takovy vztah, ale neni to duvod abych dalsi dil serie nehral... a navic hraju v predplatnym... a ostatni co jsem psal zjistis az ve hre...

  • Prisel nekdo na to, co s nepouzivanym vybavenim? Kde ho prodam? Nebo rozeberu na materialy ? Odemkne se to casem ? 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit