Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak hra už vyšla. Co jsem se díval tak ji recenze chválí. Hodnocení se průměrně pohybují mezi 4 až 5 hvězdičkami z pěti. Takže to asi nedopadlo tak hrozně jak tady někteří prorokovali.
  • finchcz
    nemuzu si pomoct, vidim v tom jednoznacne Botaniculu...
  • To už není hra, ale umění *14* Držím palce.
    ( taky vám to připadalo jako spermie pronásledují vajíčko?)
  • GlaDOS
    Tohle bych s Limbo moc neporovnával. Černých kontur využívalo více her a zrovna s Limbem to má společné jen tohle. Ale jinak nuda. Na Greenlightu už jsem viděl dost podobných her a nesnaží se přinést nic nového. Jak hratelnostně, tak ani grafikou. Kdyby to byla nečeská hra, weby by o ní ani nezakoply.
    • ucho
      náhodou trailer je na české poměry velmi slušný. a i když je vizuál podobný s jinými hrami, u her tohoto typu se dá zkazit kde co. záleží na hratelnosti. a nejsem si vědom, že bych znal mnoho her s houfujícími se spermiemi, které bojují proti dalším spermiím... mě by spíš zajímalo, proč to neoznámí i na PC.

      btw dej odkazy na ty dost podobné hry na greenlightu, rád bych porovnal.
      • GlaDOS
        Řekl bych, že to chtějí na dotykáčích hlavně kvůli ovládání, kde se ten houf bude pohodlně ovládat tahem prstu (myší by to šlo, ale mám obavu, že od neustálého tahání by brzo bolelo zápěstí). Možná jim kvůli tomu nepřijde pc prioritní.

        Jinak neříkám, že je trailer špatný (ani hra). Kvalitu to má. Prostě mi ale tenhle styl grafiky (černé kontury světa + barevná pozadí) připadá hrozně ohraný. A hratelnost mi připomíná Aquarii, Flow, Insanely Twisted Shadow Planet a určitě ještě další hry. Podobnost her na Greenligtu jsem myslel právě grafickým stylem a hratelností zvlášť. Jelikož jsem ohodnotil několik stovky her, tak už si žádné konkrétní nepamatuji, ale určitě by se našlo i pár kousků, které budou podobné grafikou a hratelností dohromady. Protože na pc vychází nebo vyjde spousta jiných a daleko zajímavějších indie her, tuhle klidně vynechám.
  • Asi zalozim ceske studio napadlo mne totiz originalni namet na hru: Je to o trpajzlikovy co musi zachranit svou trpaslici kterou mu unesla zla zelva a aby se kni dostal bude muset posbirat hromadu hvezdicek, obcas ho pritom kousne naka kytka, ale nevadi to kdyz predtim sezere houbu, ktera ho zvetsi na velikost normalniho cloveka a kdyz ho naka ta kytka kousne jen se zmensi a teprv kdyby ho kousla podruhy tak umre... Bude se to jmenovat treba Moria no ne? to je dost originalni takove jako ceske posledni dobou
  • no teda drzost na N*tou takhle kopírovat hru - Insanely Twisted Shadow Planet. A ještě se na oficiální stránce chlubí, že dělali na hře Mafia2 (také to tak vypadalo). Takže od tohoto dílka radši moc nečekat.
    • bohužel je fakt že hra je na oko podobná hrám Shadow Planet a Badland a autoři (údajně M2) se nesnaží tajit kopírování, bohužel však už z videa je jasně patrné, že se jedná o dost špatný klon, který ještě nevím proč údajně pojede jen na zařízeních druhé generace *15* *1*

      Asi to fyzikálně simuluje vodní svět - jinak si to nedokážu vysvětlit proč by 2D aplikace neměla fungovat na ipadu1, ještě když mi na tom jede i Dead Triger, který je kompletně 3D. *15*
  • Hele, špatně udělaný Badland.
  • Vypadá to pěkně, jsem zvědavý jak se to bude hrát. Doufám že větší pulci budou mít nějaké speciální schopnosti, třeba charge nebo tak něco. Aby boj měl pořádný šmrnc *2*
  • Nemuzu si pomoct, ale z toho co tady v diskusi ctu... Hrali jste vubec to limbo?? *8*
  • montatatana
    To vazne nikdo nikdy nevidel pulce? :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit