Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hezky zpracované...ikdyž siluetních černobílých her s fyzikou vidíme všude možně, spermičky to alespoň trochu zkrášlí.
    (mimochodem, ta posraná reklama v točící krychly je největší píčovina co mohla na games.cz bejt.)
  • otřesná Badland a Limbo kopie
  • Mart9
    Do toho traileru by se podle mě hodila nějaká spíš pomalejší až relaxační hudba a ne tahle "epic". Ta hudba působí strašně napínavě, přitom v tom traileru žádná akce neni a napínavý to neni už vůbec.
    • Black_Hand
      tak hudba te ma dostat do nejake cilene nalady, a kdyz to video cast moc nezvlada... :).
      • Mart9
        Hudba mě ovšem dostala do zcela opačné nálady, než jak na mě působil ten samotný gameplay. V článku se píše o divokých soubojích, pokud byl toto jejich záměr, tak se to vůbec nepovedlo.
        • Black_Hand
          spis bych rekl, ze by byla vhodnejsi dynamictejsi hudba. s tissimi momenty pruzkumu s intenzivnejsimi boje. bylo by to takto lepsi?
          • Mart9
            to asi ne, vzhledem k tomu, že to vypadá spíš jako interaktivní spořič obrazovky než nějaká akce.
            • Black_Hand
              kdo vi, se jeste uvidi *3*.
            • nic to nemůže vystihnout lépe - spořič obrazovky, ten bych si možná koupil - i přes tu vykrádačku a neoriginalitu. Že by aplikace měsíce? :)
  • Black_Hand
    super, ze existuje dalsi ceska hra. ale fakt nevim s tou grafickou inspiraci u shadow planet (to vic nez limbo). to by muselo mit opravdu odlisujici se herni mechaniky abych to bral za neco jineho. coz na me ale zrovna tak nepusobi. no doufejme, ze je to jen povrchni podobnost.
  • vypada to ako spermie
  • 90% toho 'skvělého' traileru táhne hudba
    • hudba je moc pěkná a originální, ale zbytek hry je totální odpad odpadů - autoři by se měli stydět za tu nechutnou kopii. *16*
  • Limbo vykrádačka na druhou - co dodat.
    • a uz asi 3. v rade :)
  • hrúza - další česká originálně zkopírovaná hra - jak je vidět tak tady už asi nic originálního nikdo nevyrobí - ta podobnost a totální KOPIE s hrami Insanely Twisted Shadow Planet a Badland je dost ubohá!!! Fuj *10*
  • nevidet v tom spermie, ale neco jinyho to chce peknou davku fantasie
  • Limbo, co snědlo kiwi :) To se mi líbí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit