Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vasekveselej
    Aaah, tak už to tam je, už jsem ti i odpověděl ;)
  • Hairy_Ass
    Hlavně se dá všechno přečíst na http://www.imperial-library.info/, a to už snad od dob Morrowindu, někteří zdá se asi objevili Ameriku. *15* A ještě jim dělá problémy číst desetistránkové knížky s písmem o velikosti cca 30. *15* Ta negramotnost nám ale bují, což? *1*
  • vasekveselej
    Nepřišlo mně nic, koukni jestli si to napsal správně ;)
  • Páni, teď si mi s tou Annapurnou připomněl výbornou knihu od Rakoncaje, tedy myslím, že jí napsal on. Formou deníku popsaný výstup na Everest. Fenomenální!
  • Názor jak noha, aneb podle sebe soudím tebe? úplně mimo mísu to není, v článku se píše o čtení TES textů (protože tam je mnoho knížek z předchozích dílů) ve volném čase. já si myslím, že pokud má někdo volný čas, tak místo toho číst literárně ne příliš hodnotná "díla" je záhodno si rozšířit obzory něčím z "reálného" světa. PS: nemám rád, když je někdo vulgární jenom proto, že s někým nesouhlasí. je to ubohý.
  • life28
    ja už som ti písal mail...asi nedošiel :D
  • vasekveselej
    Paráda, už jseš v záložkách, těším se na další práci, jak sem psal, pokud bude potřeba pomoct, jsem tvá pravá ruka ;)
  • Docela fajne vec. Takhle jsem si nedavno nechaval na volne chvile texty z posledniho Deus Exe. Vyhodit mi to do pdf a mit ctecku, tak jsem blahem bez sebe. Ale tam byli zrovna jen kratsi texty.
  • Irisis
    Jako 99% knih už bylo před sto lety v morrowindu a pak i v oblivionu. Arenu a Daggerfall jsem nehrál, ale hádal bych, že tam už taky byly. Tak proč je okolo toho teď takový povyk?
  • life28
    Budem to uverejňovať pod svojim webom, nech je to na očiach, a tam budú aj všetky updaty o korektúre, ktorá prebieha. Dúfam, že ma g.cz za tento link neukameňuje. Kniha prvá: Bratrstvo Temnot (za chyby v češtine sa hlboko ospravedlňujem :))
    http://centrumher.eu/pribehy-zo-skyrimu-685
  • farrao
    Velké díky! Už se těšíme *4*
  • vasekveselej
    Paráda, keep it up a dál nás informuj, kdyžtak kontakt na mě vasekveselej@hotmail.com
  • life28
    no dneska som tam otexturoval par vlastných vecí :D celkom sranda...mám zlaté šípy a tak...takže vybrať textúry kníh (resp. prekladový text) by nemal byť problém

EDIT: texty všetkých kníh už mám vytiahnuté z hry, teraz to idem ukladať do jednotlivých kník, takže to budem dávať asi do PDF

Edit 2: ku knihám budú aj titulné strany s kresbami.
  • To by byla paráda, hraju totiž na konzoli, a i když knihám v originále rozumím, češtinu bych docela uvítal.
  • vasekveselej
    Tak to je paráda, přesně o tom sem mluvil níž, že se asi nenajde nikdo komu by se do toho chtělo, a ejhle, hnedka jeden dobrovolník, pokud budeš chtít s něčím pomoct tak dej vědět, rád bych se toho zúčastnil *3*
  • life28
    knihy v češtine budem vyťahovať z hry, potom to zabalím a uploadnem na net. Sú vážne super, a v hre mám prečítaných okolo 20 kúskov. Celkom dobré sú hádankové knihy alebo rôzne príbehy zo Skyrimu (Dřevorubecova žena) a chystám sa aj na ságu Vlčí matka, alebo ako sa to volá, pretože celá sága má až nejakých 6 dielov, čo som zatiaľ v hre našiel :) je skvelé, že na skyrime pracovali aj ľudia, ktorí dokážu napísať niečo zaujímavé z fiktívneho sveta
  • já si knihy vždycky nasbírám a dám si je do knihovničky v domech, ale nevim, kdy bych schopen místo hraní si číst ty knihy, takhle je to lepší pro mě a pročtu si je pořádně, protože ty knihy jsou vážně chytlavé co jsem četl tak 10 knih zatim
  • No musím uznat, že mě to lákalo, protože jsou opravdu okamžiky, kdy na čtení člověk čas nemá (nehodí se to ani v rámci hry - někde v temné kobce plné nemrtvejch si asi nehačnu a nebudu číst knížku). Knížky si pak střádá, že si je přečte třeba v pohodlí domova, ale potom jich je tolik, že se to prostě nedá. Mám jich v truhlici u postele hromadu a přečetl jsem tak 2/3. Různé ty historické knihy, které mají někdy i docela dost stran bych si klidně přečetl třeba na záchodě :-). Ale jak víme, ve Skyrimu ZÁCHODY NEJSOU - takže bych si to i vytiskl, ale zase - není to v češtině a i když s angličtinou problémy nemám, tak nějak je to zase lepší číst v CZ hře. No uvidim, asi si počkám až to vyjde CZ.
  • Asharak
    No popravdě... to bylo takové dilema při vybírání postavy u druhého procházení hry :D Nakonec čtu jako zloděj/lovec, mág budu až si to budu chtít přečíst znovu :D mezi tím budu nejspíš těžký bojovník který jde bezhlavě po slávě, tedy jen bojuje, ale to už mě to přestane bavit samozřejmě :)
    Zezačátku jsem knihy vynechával a side questy taky takže jsem prošel main game a ted nanovo se vším všudy jako např. charakterem postavy
    (ne neberte to tak vážně *15* )
  • Core
    *1* *1* To je PŘESNĚ ona! Také jsem celkem pobaven některými výroky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit