Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickTheMage
    Doplnene knihy z Oblivionu ani Skyrimu tak spravene nie su, ale vsetky knihy z Morrowidnu (mnoho z nich je aj v Skyrime) najdes v pdf na Imperial Library - http://www.imperial-library.info/content/zephs-tes-treasury Len, ma to cez 1000 stran, tak prajem prijemne tlacenie ;)
  • vasekveselej
    Tak o tom to je, pokud si chceš hru opravdu vychutnat tak ty knížky je opravdu třeba číst ať už jsi mág nebo kdokoliv jiný...
  • Asharak
    Pokud si chceš hru užít v kůži své postavy, tak k tomu patří i čtení knih, což se samozřejmě hodí jen k mágovi, popř. zlodějovi *2*
    Ale jinak máš pravdu, pokud ti jde o děj a ne o hraní tak je to super. *4*
  • Asharak
    třeba kdyby napsali 100 důvodů proč se jim líbí, dali by tam právě tohle ;)
  • Venci Klasovic - "Modrá, nikoli zelená planeta" - To je ta kniha kde si Klaus plete co je to klima a počasí? Odkazuje se na Lomborga, který pak prohlašuje že ho absolutně Klaus nepochopil... Jo to je dobrá fraška *15*
  • Core
    Orwell výbornej. Osobně teď čtu knihu od našeho milého prezidenta Venci Klasovic - "Modrá, nikoli zelená planeta" o problematice environmentalistů a globálního oteplování. Potom mám rozečtenou knihu sira Chrise Boningtona "Annapurna: Jižní stěna" a na doporučení z posledního podcastu tady na Games.cz jsem vypůjčil "Stepní vlk" a "Poslední samuraj". Doporučuji!
  • Keďže zatiaľ čítačku nemám, bol by som radšej kebyže tie knihy niekto hodí do pdfka alebo do docu a ja by som si ich normálne vytlačil. Začal som to robiť aj sám, lebo sú dostupné v html, ale je to strašne veľa roboty.
  • ano a pak takovi lide tu hru hodnoti a pisou 100 duvodu proc se jim nelibi :D
  • vasekveselej
    Jo většina bych ani neřekl, ale prostě každej nemá celej den na to aby proseděl u hry, tak nebude polovinu času zabíjet čtením knih...
  • "Navíc zdržují od důležitějších úkolů, které na vás ve hře čekají." - Tak to promiňte, ale většina tech knih nemá ani 5 stránek (a to je to písmo ještě velký jako kr4va). To jako může někoho zdržovat? *8* *15*
  • Pana Mluvčího na ně!
  • Kdyby raději četli Kulhánka, udělali by ještě líp.
  • Tady někdo přečetl za život dvě knihy a bude si tu hrát na sečtělého a na herním serveru otravovat lidi s tím, že by si raději měli jít číst světové autory, přestože je to úplně mimo mísu. I-DIOTE!
  • takovou hru hraješ, abys vypnul mozek, ne? Tak proč si cestování nezpříjemnit nějakou jednduchou zápletkou (jsou na úrovni Howardových povídek, takže subjektivně je hodnotím kvalitně). Jinak za Remarqua za mě 1. Srdcovkou zůstává Die Zeit zu leben, Zeit zu sterben.
  • vasekveselej
    Bohužel, nevím jak je to s českou verzí hry na PC, tam v češtině asi budou, takže si myslím že by nebyl takový problém je ze hry taky vytáhnout. Ale kdo by se s tím chtěl dělat...
  • A jsou ty knihy v češtině? XD
  • vasekveselej
    Pro toho kdo rád po cestách čte a má rád Skyrim jako já a při hraní se jednoduše nechce zdržovat čtením knih je to skvělá záležitost. Zatím mám přečteno o dvanácti měsících a těším se až se dovím další informace, který mě pomůžou líp pochopit dění ve Skyrimu :)
  • Done and done :-) Můžu si prosím už jít číst Skyrim knihy? *2*
    A pohodový Remarque? Kua dyť já brečel jak malý děcko na konci knihy Na západní frontě klid
  • No teda nic proti tomu (proti gustu žádný dišputát), ale kdyby si ty lidi raději přečetli Orwella nebo alespoň pohodovýho Remarquea tak by udělali líp.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit