Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nechci rypat ale nezda se vam ze ta voda chvilku tece do kopce? :)
  • Retardotroll nebo trolloretard ? *1*
  • ten drak!, akosi sa mi nechce verit ze to bolo ingame...dost dobre, no uvidime to ovladanie na PCcka! dufat ze to nezhovadia! *8*
  • Tak grafika je super, hlavně příroda a objekty. Postavy taky na slušné úrovni, ale třeba srst mamuta, animace a fyzika postav a stvůr mi přijdou nic moc. A taky doufám, že nebudete od začátku nějakej mástr co hned v úvodu hry bude moct umlátit medvěda.
  • Presne tak. Chvilemi se mi vazne zdalo ze se divam na Age of Conan (nestvuryu-prostredi-jako by te hre z oka vypadaly) a v jeskynich mi to zase pripominalo Fallout 3.
  • Nevim co si vsichni ucrkavaji z grafiky do kalhot. Ne ze by nebyla pekna,ale neni to zase az takovy zazrak. Me to spise prijde klasicky Oblivionovske. Jen mirne vylepsene
  • Vše vypadá moc dobře, ale nerad bych si dočkal oblivionské klasiky, kdy může být hráč členem všech gild a je to úplně fuk, protože to na herní svět nemá vůbec žádný vliv. Osobně mě daleko více než grafika a boj s draky zajímá, jaká bude interakce se světem a jestli bude hráč opravdu ovlivňovat svět, resp. jestli se hráčovy činy nějak výrazněji promítnou do celého světa a tím nemyslím, že se to bude dít ve formě, jak to bylo v Oblivionu, ale že by to mohlo být daleko hlubší povahy. Očekávám také stohy knih a svitků, ve kterých bych si mohl dlouhé hodiny číst. Toto k sérii TES patří. Rovněž doufám v možnost vlastnit či si postavit dům a o modech ani nemluvě - ty jsou nutností. O levelování celého světa už raději ani nepíšu - vím o jak sporné téma se jedná, ale pdle mě jen ničí hru.
  • Ja som mimon? Zaujimave ze to adresujete mne a nie cloveku ktory zije v domneni ze palicou ide odtat konar lepsie ako mecom a este ma aj tu drzost tu kazat nieco o realite.
  • Bacile ty si ale mimoň :D
  • ještě teď mám pusu otevřenou, vypadá to opravdu skvěle a ještě to je přímo in-game video. Nemůžu se dočkat.
  • Este k palici skuste ten vas test na konari robit palicou som zvedavy kedy ho oddelite:-)
  • takze ja som na vlastne oci videl ako stryco jednym seknutim macetou odedlil prasaciu nohu.Samozrejme ze kost jednorucakom je mozne preseknut.Vasa dementna vyzva aby sme to skusali na vlastnej ruke je naozaj chora.Mam pre vas podobnu mozme to vyskusat na vasej ruke ak vam ju neodseknem jednym svihom tak vam ujmu preplatim ak vam ju oddlim tak si za skodu mozte sam.Len tak mimochodom japonske katany v rukach skusenych samurajov boli schopne rozesknut cloveka napol jednou ranou.Nejedna sa o legendy a myty.Vasa domneka ze palicou narobite na kosti viac skody je naozaj usmevna.
  • ten severskej svet vypada pekne.....souboje ok samozrejme to asi bylo na very easy.

    chtel jsem nechat trolla trollem ale nedalo me to:-)))

    Skaven:Dej me shortsword of gore +7 a voco ze ti s nim useknu nohu.A to ze v baldurs gate mel drak castecnou immune na kouzla neznamena ze to bude vsude. Je vic her kdy je drak zranitelnej.Ale musim uznat ze se jen tak nezvdavas, ale rozhodne s tebou nesouhlasim:-b
  • Beefcake
    Jo, to já nemyslel na ten "downgrade", jak jsi psal. Jen jsem různě četl, že prej grafika neni o moc lepší než v Oblivionu, resp. že skok Morrowind->Oblivion byl mnohem větší.
    Což mi přijde jako naprostej nesmysl...
  • Obávám se, že rozhovory toho s enginem moc společného nemají...
  • Už aby to bylo, byl totiž pryč skoro 10 let...
  • zahraj si Might and Magic VI,VII,VIII a pochopis ze draci su neni uplne odolny proti magii a ked mas draka ohnieho tak bude nachylny na vodnu magiu a naopak chapeme sa?

    a mecom nemusis rozseknut kost staci ze sa rozsype na marne kusky a je po skeletonovi
  • Ježiš jak to může překonat Zaklínače, když ty hry jsou obě o něčem úplně jiném člověče? To, že máš ve dvou hrách meče a magii neznamená, že lze obě házet do stejného pytle. Skyrim může překonat tak maximálně svého předchůdce, Two Worlds 2, případně Risen 2.
  • dodatek: A nejvíc se mi líbí, že herní svět bude volně otevřený, tzn. že nebudu muset procházet příběh, ale budu si tvořit svůj vlastní.
  • Beefcake
    A že to jde líp palicí znamená, že to mečem nemá jít vůbec?
    Mně už to nebaví.
    Nejde o to, jestli "moc" kritizuješ, ale o to, že JENOM kritizuješ. Na základě čeho? Jednoho blbýho videa.
    O vo vsetkych detailoch realisticku hru jsem si říkal jen proto, aby sis uvědomil, že dokonalý není NIC. Jde jen o to, jestli si ty chyby chceš hledat (v tomhle případě pár drobností v gigantickým, propracovaným celku - ale to nám asi taky tvrdí jen PR *1*)
    Taky mám vůči některým hrám tak silnou averzi, že nechám úplný prkotiny skazit celej dojem, ale uvědomuju si, že "chyba" je ve mně.
    A hlavně nemám potřebu to vytrvale ventilovat ve hře přiřazenejch diskusích. Nejlíp ještě s tím oblíbeným podtónem "užijte si tu tupou mainstreamovou srágoru pro tupce". Bohužel nejsem natolik vyzrálej, abych nad takovým trotlem jen mávnul rukou - občas se do něj musím opřít zpátky. Asi s naivní představou, že si třeba něco uvědomí, a trochu ten svůj přístup přehodnotí. Ale to je bez výjimky marný.
    Doufám teda, že to můžeme uzavřít. Já končim, a ty se stejně jen opakuješ.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit