Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mmrrxx
    inak technologicky posun nie je az taky od Oblivionu, zatial co medzi oblivion a morrowind bol obrovsky technologicky skok, zeby konzole?
  • zaprvý se v tom moc rejpeš a zadruhý seš v*l. Ještě jim do vydání chybí nějakej pátek takže to s tim hidden attakem je pochopitelný. A že drak má bejt immuní vuči magii? noa? to mě absolutně vubec ne*ere :D
  • mmrrxx
    bez problemov zvladne, ked to zvladne xbox360
  • skaven123
    hidden attack s lukom bola fakt kktina, jedneho zastreli a druhy vytiahne mecik a cumi do blba, fakt realne :)
    a to nevravim pouzitie magie na drakov - draci vsade vo fantasy su popisovani ako imunni voci magii, popripade velmi odolni, neviem ako to chcu skombinovat s tym ze mozu vyhladit cele mesto ale na 2hej strane ho hero 2 bleskami zabije..fail
    ..a moja klasicka vytka.. sekat kostlivcov mecom :)
  • No souboje s draky jsou velmi pusobive, necekal jsem ze se souboj s drakem da provest tak "osobně" kdyz ma volnej prulet okolo :)

A kombinace veci v rukach super napad. Konecne je to napadlo :)
  • Moc se těším, celá série TES je moje srdeční záležitost a Skyrim vypadá úžasně. Jen doufám, že to můj PC zvládne, resp. grafika, mám jen HD 5770, zbytek sestavy to určitě zvládne bez problémů. Snad to nebude náročnější než Wiedźmin 2 :-)
  • Apropo hudba je hodne povedena a dela 50% toho traineru jen tak dale
  • Hodne pekny a povedeny kousek, doufejme ze TES V bude jeste lepsi nez IV hlavne v oblasti zivota sveta , ktery snad bude stejne velky ne-li vetsi nez v TES IV
    Uz ted se tesim a take to doufam vyjde i na PC
  • Mě opravdu dostalo to jak se postava hýbe. Pak voda. Grafika. Drak. Kouzla. Jak se ta ještěrka rozmázla. Dorážení nepřátel. Vlastně tak nějak v podstatě všechno.
  • MickeyMutant
    00:45 – "You can be whoever you want as long as you have horns on your helmet"
    01:15 – Wow, člověk může chytnout koule oběma rukama*4**4*.
  • smejki
    I am Vulgaris Magistralis, on a mammoth I ride around
    I am Vulgaris Magistralis, and on Sunday on a mastodon
  • na to ze to je z 360 tak to vypada kua dobre :-D
  • Moc pěkný
  • LTM3
    Velmi pusobive!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit