Přejít na výpis diskuzí
Skyrim se představuje ve velmi působivém videu
7.6.2011 | Aleš Smutný
94 příspěvků
-
Řekl bych že ustojí... Hlavně doufám, že se naplní co se slibovalo a budou moc taky hlasovat hráči...
-
neboj kone budou ve stahnutelnem pridavku za penize samozrejme :)
-
Jelikož to byla představovačka, tak pochopitelně měl ten kdo to hrál nacheatovanou nesmrtelnost (a možná ještě něco aby dával větší dmg).
-
Pevne verim, ze si daji s optimalizaci zalezet, preci jen - Bethesda. Osobne doufam v lepsi optimalizaci potazmo mensi naroky nez co mel Witcher 2. Nicmene na ofigo hw pozadavky jsem taky hodne zvedavej.
-
Máš pravdu, mě třeba strašně štve, jak je možný, že hrdina nenastydnul, když chodil v tý jeskyni v potoce. To je hra fakt pro hloupí masy - každej přece ví, že když skočíš do studený vody, tak se nachladíš.
-
A v tomhle má pravdu, já si mečem jednou do masa sekl i do kosti a hry s tím nemají nic společného, což je škoda. Představy lidí z Bethesdy o boji jsou z ranku pohádek :D Hry jsou to ale dobré
-
vo filmoch ano :)
a jasne, kedze nam to vyhovuje, tak draci budu len vacsie jasterice :)
skor som to bral tak ze draci maju byt uber bossovia v skyrime, ved sa spominalo ze maju mat svoju inteligenciu, mozu nicit mesta a pod. a to co som v traileri videl bolo smutne. Cakal som ze hero sa musi vypracovat, najst 1 z 3 uber zbrani v Skyrime, ktore na drakov platia.Ale vyzera to tak, ze hero mal 100% imunitu na ohen a na drtive zranenia a drak bol nachylny na hrdzu (ten kyjak ci co to bolo).. to je jedno :) podla vacsiny som troll :)) -
K těm kostlivcům- mečem je samozřejmě ničit lze (neusekávali si snad ve středověku či starověku bojovníci končetiny pomocí mečů?)
A k drakům- říkáš, že ve všech fantasy jsou odolní vůči magii. Tak zrovna tady zrovna ne. To je těžké pochopit? Nebo si snad myslíš, že v každé knize jsou draci úplně stejní? -
chod do severnej korey, zober job sefa nejakeho tabora a realizuj sa *7*
-
já by jsem ty trolly banoval
-
Vývoj PC stagnuje? Neřekl bych...
-
Ságu The Elder Scrolls moc nemusím, ale Skyrim vypadá solidně. Chování AI v jeskyni se mi nelíbilo, pravda, ale Skyrim bude jednoznačně bodovat s epickými souboji s draky. Hodně se mi líbily 3 věci: draci, přivolání bouřky a využití blesků k destrukci ještěrek, potok protékající dungeonem. Ostatní už bylo viděno v minulých dílech (více či méně). Jinak, může mi někdo vysvětlit, proč vývojáři dělají takové lapsy jako že v jednom dílu koně jsou a v dalším už zase ne? Když mám technologii, která to umožňuje a svět, který čítá XY km2, proč opět rušit něco, co funguje? Tohle fakt nechápu...
Jinak doufám, že Zaklínač 2 ustojí titul RPG roku :))))) -
ved si to kupte, ja vam nebranim *1*
len som si dovolil mat vlastny nazor -
tady není problém jestli to zvládne Xbox tam oni musí udelat spičkouvou optimalizaci(xbox) jinak by si to americké prasata nekoupily ..... ale problém je pc ono je lepší opt. odflákout a pak říkat že nemáme dobry počítač neco jako GTA IV
-
trolololol
-
Možná taky trochu ale jde o to že vývoj PC docela stagnuje, od morrowinfu k oblivionu se PC výkonově vyvinuli opravdu hodně, poslední dobou to ale neni tak rychlé a grafika je plně dostačující
-
tak som vol, pretoze vidim faily ktore prezentuju v traileroch? (nech to kua tam nedaju a nech sa pysia tym co nevyzera dementne )
.. alebo ty si vol ze im to odpustis a budes tajne dufat ze to opravia? a este si to predobjednas pretoze to vyzera kuul?:) -
jj hlavne jednorucak vsak ;) schvalne si skus seknut mecom bud do kosti alebo do cca rovnako hrubeho konara, zistis o com tocim ;)...ale ja viem, ide o fantasy pre massy ..efektivne :)
-
jo a to sem zapoměl, co mas zase proti sekani kostlivcu mecoom? meč je těžký a má nějakou silu, to znamena že jim zlame kosti, odseká klouby a pápá... kostlivec neni z titanu
-
v takhle nizkym rozlišení by to vypadalo dobře i na kalkulačce :D jinak veřim tomu že to bude bomba hra, u oblivionu sem ztrávil víc jak 150 hodin tak doufám že to tady dopadne stejne