Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Řekl bych že ustojí... Hlavně doufám, že se naplní co se slibovalo a budou moc taky hlasovat hráči...
  • neboj kone budou ve stahnutelnem pridavku za penize samozrejme :)
  • Jelikož to byla představovačka, tak pochopitelně měl ten kdo to hrál nacheatovanou nesmrtelnost (a možná ještě něco aby dával větší dmg).
  • Pevne verim, ze si daji s optimalizaci zalezet, preci jen - Bethesda. Osobne doufam v lepsi optimalizaci potazmo mensi naroky nez co mel Witcher 2. Nicmene na ofigo hw pozadavky jsem taky hodne zvedavej.
  • Máš pravdu, mě třeba strašně štve, jak je možný, že hrdina nenastydnul, když chodil v tý jeskyni v potoce. To je hra fakt pro hloupí masy - každej přece ví, že když skočíš do studený vody, tak se nachladíš.
  • A v tomhle má pravdu, já si mečem jednou do masa sekl i do kosti a hry s tím nemají nic společného, což je škoda. Představy lidí z Bethesdy o boji jsou z ranku pohádek :D Hry jsou to ale dobré
  • skaven123
    vo filmoch ano :)
    a jasne, kedze nam to vyhovuje, tak draci budu len vacsie jasterice :)
    skor som to bral tak ze draci maju byt uber bossovia v skyrime, ved sa spominalo ze maju mat svoju inteligenciu, mozu nicit mesta a pod. a to co som v traileri videl bolo smutne. Cakal som ze hero sa musi vypracovat, najst 1 z 3 uber zbrani v Skyrime, ktore na drakov platia.Ale vyzera to tak, ze hero mal 100% imunitu na ohen a na drtive zranenia a drak bol nachylny na hrdzu (ten kyjak ci co to bolo).. to je jedno :) podla vacsiny som troll :))
  • K těm kostlivcům- mečem je samozřejmě ničit lze (neusekávali si snad ve středověku či starověku bojovníci končetiny pomocí mečů?)
    A k drakům- říkáš, že ve všech fantasy jsou odolní vůči magii. Tak zrovna tady zrovna ne. To je těžké pochopit? Nebo si snad myslíš, že v každé knize jsou draci úplně stejní?
  • skaven123
    chod do severnej korey, zober job sefa nejakeho tabora a realizuj sa *7*
  • já by jsem ty trolly banoval
  • Core
    Vývoj PC stagnuje? Neřekl bych...
  • Core
    Ságu The Elder Scrolls moc nemusím, ale Skyrim vypadá solidně. Chování AI v jeskyni se mi nelíbilo, pravda, ale Skyrim bude jednoznačně bodovat s epickými souboji s draky. Hodně se mi líbily 3 věci: draci, přivolání bouřky a využití blesků k destrukci ještěrek, potok protékající dungeonem. Ostatní už bylo viděno v minulých dílech (více či méně). Jinak, může mi někdo vysvětlit, proč vývojáři dělají takové lapsy jako že v jednom dílu koně jsou a v dalším už zase ne? Když mám technologii, která to umožňuje a svět, který čítá XY km2, proč opět rušit něco, co funguje? Tohle fakt nechápu...
    Jinak doufám, že Zaklínač 2 ustojí titul RPG roku :)))))
  • skaven123
    ved si to kupte, ja vam nebranim *1*
    len som si dovolil mat vlastny nazor
  • miker17
    tady není problém jestli to zvládne Xbox tam oni musí udelat spičkouvou optimalizaci(xbox) jinak by si to americké prasata nekoupily ..... ale problém je pc ono je lepší opt. odflákout a pak říkat že nemáme dobry počítač neco jako GTA IV
  • miker17
    trolololol
  • Možná taky trochu ale jde o to že vývoj PC docela stagnuje, od morrowinfu k oblivionu se PC výkonově vyvinuli opravdu hodně, poslední dobou to ale neni tak rychlé a grafika je plně dostačující
  • skaven123
    tak som vol, pretoze vidim faily ktore prezentuju v traileroch? (nech to kua tam nedaju a nech sa pysia tym co nevyzera dementne )
    .. alebo ty si vol ze im to odpustis a budes tajne dufat ze to opravia? a este si to predobjednas pretoze to vyzera kuul?:)
  • skaven123
    jj hlavne jednorucak vsak ;) schvalne si skus seknut mecom bud do kosti alebo do cca rovnako hrubeho konara, zistis o com tocim ;)...ale ja viem, ide o fantasy pre massy ..efektivne :)
  • jo a to sem zapoměl, co mas zase proti sekani kostlivcu mecoom? meč je těžký a má nějakou silu, to znamena že jim zlame kosti, odseká klouby a pápá... kostlivec neni z titanu
  • v takhle nizkym rozlišení by to vypadalo dobře i na kalkulačce :D jinak veřim tomu že to bude bomba hra, u oblivionu sem ztrávil víc jak 150 hodin tak doufám že to tady dopadne stejne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit