Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Začni. Mě se to líbilo i ten konec. Jo je pravdou, že lec koho asi naštve, ale mně nějak nesnížil celkový názor na hru. Mohl být rozhodně mnohem lepší a pokud je spekulace kolující o něm pravdívá tím lépe a doufám že se dočkáme DLC kdy vše uvedou tak jak má být.
  • Kdyby místo každého videa (a nejen těch), ve kterém Normandie vstupuje do Mass relay, dali raději nějakou menší misi na splnění, udělali by rozhodně lépe. Takže jestli hrál na insane 39 hodin, z toho bylo tak 30 hodin těchto videí.
  • Kronoss0
    No jo no, to je normální, je to prostě tak jak to je. U toho AC:R je to taky k pláči. Místy jim tam vypadávají slova atd.

U toho ME3 mi to je jedno, protože je to DOBROVOLNÁ čeština, ale vadí mi, když je to implementováno do hry, aniž bych si to mohl přepnout zpět na angličtinu a když je ta čeština špatně udělaná, tak je to o to horší. Strašně to ruší.
  • Kronoss0
    Já 6.3 a co?
  • TheSuffering
    No hlavní problém byl v tom, že Bioware se hrozně chvástalo, jak třetí díl bude završením celé trilogie, kde se vše vysvětlí a objasní. A ono se nevysvětlilo nic, tak se nediv, že to lidem vadí. Konec ME3, to je takové plivnutí do tváře všem milovníkům této série.
  • ja uz to hral 5.3 retarde
  • To záleží na tom jak jsi hrál celou sérii.
    Sice ta hra už je nějaký pátek venku, ale i tak bych tyto vaše "putování mass effectem" nejraději smazal.

Hra/Hry to jsou dobré, celá sága je úžasná. Jen je škoda těch "nedodělaných" konců. Ale zase musíme uznat i snahu vývojářů, tohlens opravit. Pokuď máš ORIGIN a zakoupený DLC, tak máš o jeden konec navíc :) Takže krom 3konců, které rozlišuje barva výbuchu, tu je ještě jeden, kterej je takovej asi nejlepší :))
  • reaper987
    Anglicky jsem to dohrál poprvé a bez problému. Jen mne zajímalo jak je udělaná a sestra anglicky tolik neumí, takže kvůli ní jsem češtinu stahoval. Co mě zklamalo? Minulý čas překladaný jako přítomný apod. Bogies přeložit v multiplayeru jako bubáci je snad to nejhorší co jsem viděl.
  • Kronoss0
    Já to koupil a dohrál ještě před tím, než vám to povolil Origin, takže mně nic nekazíš. A radní nezemřel, co já vím.
  • jen vyzradit :D tak hra je to dobre az na ty konce ktera znicila celou sagu to uz mel i harry potter lepsi zakonceni :D
  • Co chceš kazit na hře, která už je zkažená od tvůrců *2*
  • dobra byla thessia jak ju reaperi znicili, salarian radni zemrel, zakladna cerberusu je na horizonu, citadele bude znicena, liara pokud si mel romanci je tehotna, uz me nci nenapada jak ti zkazit hru
  • Kronoss0
    Kret*ne
  • Aneb jak vykecat všechno v pár větách co ve hře je... Ještě jsi zapoměl pár věcí, tak to naprav, ať ty lidi z tý hry už nemaj vůbec nic :) WELL DONE
  • blahorodie
    Idem za zastrelit *6*
    Akoze som stastne zenaty, ale kludne tej dievcine pomozem,
    ten jej hovori : VOLE ... radsej keby jej kupil kvetiny a poriadne ju vytrieskal *14*
  • tak hral sem za renegade bylo super zabit mordina a wrexe taky sem nechal quriany zit a zabil sem gethy super bylo jak se illusive man zastrelil jak saren skoda ze umrel anderson a konec byl divnej vsichni vyjdou na divne planetce a shepard krome destroy endingu neprezije

taky bylo super videt jak thane umira jak ho probodl kain lang to bylo super
  • Jo, nám zbylým věčným nespokojencům, který řezali zatím v obou režimech, je to docela fuk. *15*
  • Kronoss0
    A co tě na češtině zklamalo. Jestli neumíš anglicky, tak čeština byla stejně udělána a jestli umíš, tak proč si jí stahuješ? Já teď třeba hraji nové Assassin's Creed a je to bohužel v češtině a bohužel si to nemohu hodit zpět do angličtiny.
  • reaper987
    konec mě pěkně zklamal, ale na druhou stranu je dobře, že to nebyl happy end ( i když tu možnost bych rád měl). co mě zklamalo ještě víc je čeština.
    loading ME2 na pc šel vyřešit prográmkem Mass Affinity, který ho výrazně zkrátil
  • PreidaQ
    Pro spousty zakomplexovaných lidí v Česku bohužel ano. *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit