Přejít na výpis diskuzí
Sledujte 10. díl herního pořadu Re-Play
17.3.2012 | Redakce Games.cz
68 příspěvků
-
Ok, to sice beru, ale ..
!!SPOILER:!! Co je tak super na konci, kde si maximálně vybereš ze 3 cest a liší se to jen barvou paprsku, jako sorry, ale co je tohle sakra za konec?? Kde jsou všechny ty rozhodnutí, co jsem udělal, kromě zelené linky nazvané Military Strength. To ti připadá, jako opravdový konec? Mně ne, ale čeho se víc bojím, a co mě víc štve, je to, že oni udělají několik DLC, kde si budeš moci podívat jak to vlastně po konci Mass Effect 3 dopadlo, takže si zaplatíš dalších pár stovek = větší zisk pro ně. Já bych to bral, kdyby tam udělali konec s velkým K a pak pár DLC, které by mapovalo životy tvých společníků. -
Taky si dal Getům ten kód? *1*
-
Predchvili jsem dohral ME3.No pocity na konci jsou smisene, nemyslim si ze by to melo koncit tak jak to skoncilo ale budiz.Bavilo me to nejvic ze vsech dilu a az tady jsem pocitil opravdovou moc a zodpovednost za svoje rozhodnuti.My apology to Tali'Zorah vas Normandy.
-
Koukal spíš někam do zákulisí, jako by na kameramana, nebyl to spíš myšlený na něj?
-
U filmové recenze taky neříkáš, jak to dopadne a neřekneš, že konec je o ničem. Správná recenze by tak toto neměla obsahovat:)Aspoň tohle nás učili na škole.
-
ME1 jsem dojel úplně všechno za 25 hodin, ME 2 na Insame za Adepta se 100% dokončením všech DLC a všech misí 42 hodin, ME 3 včetně všech misí opět na insame 39 hodin. A to, že jsi měl všechny soustavy na 100% neznamená, že jsi udělal všechny úkoly;)
-
Tak tak... a hlavně skvělá. A podle mě je možný, že i nedávno zažila malej comeback, v souvislosti se strhanym Tron: Evolution.
-
To asi proto, že ne všemi je považován za špatný...
-
Nechapu co všichni mají ze špatným koncem já to dohrál před par minutama a konec byl super.
-
Jako moderátorka rozhodně ne.
-
A čtvrť, město, kraj, stát, unii, světadíl, kontinent, planetu, soustavu, galaxii, vesmír, časoprostor, ..
-
A styl, moderátorku, stanici....
-
Mě hodně nasral ending, i když jsem slzu neuronil, tak mi to bylo líto a to jsem byl tzv. good guy. Ale faktem je, že jsem asi poprvé ve hře nechal běžet závěrečné titulky, protože jsem celou dobu zíral na monitor a říkal jsem si: ,,Tak jak to vlastně bylo a hej, co bude dál?"
-
Já jsem dohrál přechozí ME díly, taktéž jak vyšly. Takže bych přičítal dalších nějakých 70hodin k tomu, ale kdo tehdy mohl vědět že bude pokračování. No vlastně po dvojce to člověk věděl, ale nějako se SAVY vytratily, tak jsem to teďka dal na týdení zátah.
K lidem: Nehrajte všechny tři díly hnedka po sobě, akorát budete zdrcení :-D Já osobně jsem pak prožíval jisté momenty s pomyslnou slzou v oku a až mi bylo líto nějakých rozhodnutí, nebo činů. -
Něco pro tebe. http://www.youtube.com/watch?v=oavMtUWDBTM&feature=g-like&context=G2a68f0dALT2StkQANAA
-
RE-PLAY by mělo používat informace ze SVÉHO hraní, když je to recenze, to jen tak na okraj. Mně osobně celá série trvala zhruba přes 100 hodin hraní, nebudu počítat několikeré dohrání ME1 a ME2, to by to pak šlo ke 150 a více.
-
Bohužel, je to tak. V českých pořadech o hrách chodí. Neumí to vyslovovat. A ani nevidím snahu na tom pracovat, jim je to prostě u zadku.
EDIT: Sranda je, že když tohle člověk řekne, tak mu hned přistane mínus. To samé se stane, když někomu, kdo si stěžuje,že nejsou překlady do češtiny, řeknete, ať se naučí anglicky.
PS: Za ten EDIT bude taky hned další mínus. Aj a za tohle PS taky *5* -
40hodin je udáno vývojáři. RE-PLAY se drží informací, které BioWare vypustilo společně s hrou ven.
Já osobně jsem dohrál celou trilogii(bez dlc) za cca 67hodin (u samotného třetího dílu 25hodin14minut) -
Recenze Mass Effect 3 nebyla špatná, ale co mě zarazilo, že se nezmínili o špatně udělaném konci. Jinak, ten loading je na PC, oproti Mass Effect 2, o hodně lepší, na tom fakt zamakali, takže hodně velké plus.
PS: Pro všechny milovníky Alžběty, kteří sem budou psát, že je nejhezčí na světě, tak zas takový kus to taky není.
PS: Pro všechny, kdo Alžbětu nesnáší a kteří sem píšou, jak je ošklivá, tak zas tak ošklivá taky není *2* -
Poněkud mě pobavily ty hlody o tom, jak jsme určitě nikdy neslyšeli o Tron 2.0. Wut? Vždyť je to poměrně profláklá hra...