Přejít na výpis diskuzí
Sledujte 10. díl herního pořadu Re-Play
17.3.2012 | Redakce Games.cz
68 příspěvků
-
To je pravda. Navíc DLC Shadow Broker a ta nádherně zpracovaná loď taky měli něco do sebe. U Arrialu bohužel byl problém, že jsem nemohl nikoho varovat, i když jsem se o to pokusil. Tudíž když jsem to jel napodruhé, jsem už rovnou hlásil, ať mě Normandie vyzvedne.
-
Můžou za všechno *15*
-
Sorry vole.
-
To je fakt, na Mášu má jen Mareš *1*
-
A upozornit na spoiler neumíš? Trocha tolerance by neškodila.
-
Toto je diskuze k pořadu RE-PLAY. V tomto dílu byla recenze MASS EFFECT 3, né Assassin's Creed nebo Maria. Takže by jsi mohl čekat, že se o Mass Effect 3 budou lidi v této diskuzi bavit, na to nepotřebuješ vysokou školu. Já, pokud se bavím o konci Mass Effect 3, vždy používám SPOILER, aby se předešlo nářkům těch, kteří lezou na diskuze o hrách či pořadech, v jejichž dílech se hra recenzovala a kteří tu hru nedohráli. Může tě to štvát, ale to, že si to přečteš je tvoje chyba.
Rada na závěr: Nechoď na diskuze o hře, kterou jsi ještě nedohrál. *3* -
Vysvětli pojem "komunista" a také by měl zajímalo, jak jsi z mínusů zjistil, že to jsou komunisti?
-
To já si koupil ME2 za plnou + pár DLC a některá jsem měl zdarma. Nejlepší bylo DLC Shadow Broker a pak mě bavil i Arrival, ale to je něco jiného. To bylo rozšíření původní hry, která prostě skončila a byl to jasný konec, ale ty DLC mapovaly buď nehratelné postavy, anebo události před Mass Effect 3, ale určitě jsem neměl po dohrání Mass Effect 2 pocit, že tam něco chybí, anebo, že je ten ending dosti zavádějící.
-
Rozhodně začni.. Já mám nahraných sice jen pár hodin, ale je to nářez *1*
-
Já to ještě hrát nezačal a kvůli těmhle různým okolnostem ani nevím, jestli s tím mám vůbec začínat. *8*
-
Minusujici komunisti jsou zase v akci?
-
To je možné, ale stejně se to tam ani trochu nehodilo.
-
Nechete se přestat o ME3 bavit v každý diskuzi? Já jsem to ještě nedohrál a už vim o konci skoro všechno. *16*
-
Ty seš takovej bu**rant, že to ani není možný. *11*
-
Já to vyřešil kompromisem, ale kdyby to nešlo, stejně bych jim ho nedal :p
-
resp. po splnění všech ůkolů (nepočítám let na zem), které mi hra nabídla včetně vedlejších "zaslechnutých po citadele" jsem prošel všechny systémy a skenoval všechny planety ... takže pokud je v tvé hře schovaný quest který má dalších pár hodin tak jsem zvědav
P.S. samozřejmě jsem zohlednil že hraješ na INSANE což samo o sobe hru prodlouží ale nevěřím, že to zážitek ze hry prodlouží na téměř dvojnásobnou dobu -
To nebyla reakce na Bětuš, ale na kameramana.
-
No ke dvojce se mi všechny ty DLC za ty peníze vyplatili. Celkově mě přišli v akci všechny za nějakých 350 Kč. A vezmu li to, že jsem základní hru koupil za 248 včetně DLC Cerberus, tak jsem si je rád koupil. Ale jinak mi systém DLC vadí u všech her.
-
A kdo ne?:)
-
V čem byl super?