Přejít na výpis diskuzí
Sledujte 13. díl herního pořadu Re-Play
7.5.2011 | Redakce Games.cz
60 příspěvků
-
Tak honem honem, cekam... *6*
-
Jak se jmenuje ta pisnicka na zacatku v titulkach?
-
InFamous 2 :)
-
lol http://tn.nova.cz/magazin/hry/novinky/cina-predstavila-vlastni-herni-konzoli.html
-
Může mi prosím někdo poradit, jak se jmenuje hra, která je při hraní znělky na začátku každého pořadu poté, co se rozsvítí NOVINKY ?? Borec tam na ulici smete elektrickou vlnou auta ....Díky
-
achiwent unlock první polibení od fanouška xD
-
Recenze vznikají zcela nezávisle na sobě, jde čistě o sdílení natočenýho materiálu, příp. poskytneme komentář, kterej se pochopitelně s tím na Games nekryje.
-
Jdi kriplovat nekam jinam
-
ved co je ceske to je hezké *2*
-
ide, len to blbne, musis skusat.
-
video nejde prehrat
-
Nápodobně *2*
-
najkrajsia moderatorka na svete, zboznujem ju. *1*
-
ja se hlavne divim tomu jak muze delat jeden clovek recenzi na stejnou hru do dvou prednich hermich magazinu
-
Tomu všemu rozumim, *2* , jen to nechci vidět v takovym extrému že bych se podíval na videorecenzi na games.cz a týden na to, by bylo stejné video v re-play s jiným komentářem. *4*
-
Celkově šlo udělat TOP 5 hrozně těžko, já na PSP třaba hraju hlavně RPG (Persona 3 Portable, Joan of Arc, Disgaea), a taky hodně emuluju starý systémy (SNES, GBA, GBC), ale je mi jasný, že každýho baví něco jinýho.
Ale ten GoW a Crisis Coe tam asi měly být, sice jsem je hrál a vůbec mě to nechytly, ale každej, s kým mluvím o PSP, je z nich hotovej, takže si tam to místo asi zaslouží. -
Už som sa zlakol že tu nebude žiadny príspevok od nejakého HONCOŠA *12*
-
Jak píše Pan Klobouk, s Re-Play provozujeme soudružskou družbu.
-
A když tam není Manson či Avril, tak je tam Infected Mushroom, Rolling Stones, KoRn... Promiň, ale těch interpretů tam je u her mnohem více, než ohrané Prodigy.
-
God of War, Daxter, Test Drive, Crisis Core... Těch her je vcelku hodně a každému nesednou všechny, mně třeba vůbec nesedl Burnout a Patapon.