Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan_Klobouk
    Jestli to nebude tim, za Games a Re-Play spolupracuji. Text k recenzi byl zase od Dana Vavry, ktery je autorem zdejsi textove recenze. To uz nebude nahoda, tohle. ;)

Docela jsem se ale pobavil u (velmi kriticke) recenze Arma pridavku, delal ji tusim Novak, co tusim delal na puvodnim Flashpointu. Ale mozna je to jen me tuseni.
  • Cosi
    Při Operaci Flashpoint, mě dost praštily do očí stejné záběry ze hry jako se objevily tady ve vieorecenzi od Lukáše Grygara.
  • ano, god of war je ne psp nejlepsi a ždímá jeho hardware na max....je to v podstate jedina hra na psp co me bavila a co sem dohrál !
  • kotty
    The Rolling Stones - Paint It, Black
  • Avril Lavigne - Take Me Away
    A ty pisnicky jsou tam porad dokola stejny v kazdym dilu, tak se na to neptejte porad dokola, nehlede na to ze je jsou to vzdycky Prodigy a kdyz ne, tak Avril nebo Marilyn Manson.
  • jo vim mam tam chyby pravopisne
  • ten debilni prodyigyi zacine bejt pekne otravnej, drive se mi ta picnicka docela i libla, tedka se mi to uz uplne hnusy kort kdyz se pri tom jeste musim divat na geje z dragon age 2 jak si strasne tvrdacky masti krev na ksicht
  • BoB.2
    Video nejak nejede
  • nevie niekto nazov songu sknonci recenzia socomu ?
  • SOCOM4 je hodně podhodnocenej, redakce měla počkat na mulťák.Ten progaming podle mě nikdy díru do světa neudělá, proč bych měl koukat na to jak někdo paří když si můžu zapařit sám.CS1.6. už je hodně stará věc, nevím kdo by mě mohl donutit to hrát. Neuvést v TOP 5 PSP God of War je epic fail...
  • co je to za song na zacatku SOCOM?
  • Spatna recenze na SOCOM. Kazdy, kdo tuhle serii trochu zna, vi, ze multiplayer je hlavni slozkou cele hry. A vy hned ze by to skore nezlepsilo. Fakt hruza.
  • kotty
    Dneska dobrej dil. :)
  • Jn seš king! Škoda, že nemáš dost odvahy v reálu a tak si to musíš vynahradit pubertálníma hovnama v diskuzi.
  • Nice!
  • tú vílu amálku by som si užil na nejakej služobke, mňam & mlask company
  • trolo
    uz to zacina byt otravne. mali by s tym nieco urobit
  • Tak jsem skouknul ten dnesni. Nak mi uniklo kdo recenzoval Posily K Arme2 protoze jsem k tomu prisel pozdejc. Ale radit vyvojarum aby pro Armu zakoupili Cryengine se mi zda s prominutim poradna blbost. Je to komercni engine s omezenymi moznostmi pro modare. A bez modarske komunity by byla Arma NIC.
  • Pěkná, pěkná.....
  • Video not found

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit