Přejít na výpis diskuzí
Sledujte 15. díl herního pořadu Re-Play
21.5.2011 | Redakce Games.cz
95 příspěvků
-
tak hodnocení Alžběty bychom tu už měli, teď jen zbývá ptaní se na názvy písniček a porovnání s Game Page
-
Ten Tukanův pohled na konci byl výbornej, to se musí nechat. *3* Myslím, že si tím a mnoha jinými narážkami během toho pořadu na Alžbětu dělá legraci ze všech děcek tady, co tu týden co týden onanují nad jejími přednostmi... Ale abych na nikoho nezapomněl, krom těch děcek bych pak vypíchnul ještě jednoho týpka ze Slovenska, co tu furt dokola píše, že by si ji s sebou vzal na služební cestu, a toho zakomplexovance, co o ní říká, že je tlustá. Už to začíná být jaksi trapné... *7*
-
-
A nebo sam tuček je taky takové děcko?:) Dělate jako by nikdo z vas neslintal po holce ktera se mu libí.:)
Druha věc je se tu veřejně vycmrndavat o tom co by sni dělal a nebo co ma pod trickem. -
neda se svitit, tlusta proste je
-
-
Tak za prvne tlusta neni a za druhe nechapu proc to tady vubec nekdo resi.
-
-
vyzrana je pekne, se podivej na spodni partie, neskodilo by ji kdyby se zvedla od kompu a sla se hejbat, tohle je ostuda, navic v televizi
-
-
tak její spodní partie určitě vypadaj tak 1 000 000 000 xkrát líp než tvoje
-
Howado blbé. Styď se. *10*
PS: ta automatická korektura mi začíná lézt na nervíky. Co kdybych to slovo chtěl použít v normální větě týkající se skotu? *1*
-
-
-
-
Já myslim, že to nebude tak úplně věkem... Minimálně ne fyzickym věkem... (aneb taky mi bylo 13 a nechoval jsem se jako ***)
-
-
ani si nemohl kdyz te rodice nepousteli z klece
-
-
Víš,oni většinou děcka nejsou zavřený v kleci. To že u vás to bylo jinak je tvoje věc ;-)
-
-
-
Nojo, jsou to nerdíci uzavřený ve svém herní světě, takže ani neviděli pořádnou ženskou. :D
-
Ano ano svatá pravda akorát se obávám že pokud se proti těm dětem něco nepodnikne tak toho jen tak nenechají.Hajzlíci malí...
-
-
Nestačilo by je prostě ignorovat? *7*
-
-
-
Tyhle děti tady jsou tak na facku. Prosím vás rodiče, vemte jím už ty počítače a jděte si s nimi hrát ven.
-
-
žádný, mám replay *2* *1*
-
Kéž by to jejich rodiče četly. *7*
-
-
tuček by si měl odpustit to je eeeeeee za každym druhym slovem takhle to nezní moc dobře ani profesionálně
i ten maník co s ním dělal rozhovor měl lepší vyjadřovací schopnosti -
-
Jako Remek... *7*
-
Ten manik by se mel hlavne domluvit s alzbetkou a meli by spolu zacit chodit do fitka
-
-
Že to někoho může bavit nechápu ale i v naší třídě je jeden kterej leze bez přestání na diskuze říká kraviny a pak se směje jak mu všichni nadávaj
-
třeba to myslel upe jinak *1* dvojsmysl *1*
-
Co ty jsi to sakra za debila?! To jsi vážně tak primitivní, že se bavíš tímto, anebo jsi vážně takový kretén?! Každopádně by ses měl domluvit asi s nějakým psychologem a začít chodit do léčebny, jsi opravdu ubohý. Jestli něco opravdu nesnáším, tak je to útočení na něčí osobu!
-
-
Bud v klidu, přesně z toho, že mu lidí nadávají za jeho cíleně nesmyslný příspěvky, má největší pr.del.Ignorace, je nejlepší řešení.Když nebude mít zpětnou vazbu, přestane ho to bavit.
-
že to říkas zrovna ty, protoze podle toho cos napsal jsi pravdepodobne osoba labilní.
-
-
-
-
Že se tady bavíte o takových krávovinách, když za pár hodin je konec světa. *2*
-
Retro mortal kombat se všim původním? Kdepak, kde je pc verze?
-
Dneska hezký, hlavně ten vtípek na konci. *1*
-
Alžběta je krásná (nemyslím to úchylně) díl povedený ta herna má neskutečnej nádech :)
Nevíte jestli bude DIRT3 v dnešním díle? -
-
jinak ten tukanův pohled na konci :DDD
-
-
Asi tak ten mě taky dostal *1* *1* *1*
-
-
-
tukan je najlepší, tie jeho nonstop xichty ma vzdy rozosmejú. A Alžbeta je tiež super, tá sa v každom vstupe smeje aj ked sa nič nedeje a celé sa to super pozerá.
-
Trojky.