Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prej v posledním GP že je nejsledovanější pořad o hrách v ČR. *1* Vždyť RE-PLAY je ve všem lepší. A to doslova
    • tvůj názor, většina populace si myslí něco jiného
      • A ta většina populace jsi ty sám, nebo ty a tvůj brácha? *3*
    • Říkali "celkově", takže předpokládám, že i s reprízou, kterou R-P myslím nemá. Takhle umím vyhrávat taky. *5*
      • Bohužel pro GP ani s reprizou nepřekonává ve sledovanosti RE.Chybí jim asi tak 20k.GP má štěstí v tom, že je na veřejnoprávní TV.Nikde jinde by už dávno s takovými výsledky neexistoval.
        Docela mi to připomíná hrej podcast.Tam taky najednou, když začali na Games dělat podcast, začli o sobě říkat jak jsou nejskvělejší, nejposlouchanější a bůh ví co ještě všechno dalšího.
        Ti "nejskvělejší" bývají většinou druzí.
  • hodný Pacman .. *1*
  • MrSanta
    Dneska zase super. Potěšilo mě, že si u recenze druhého Zaklínače odpustili spoilery. Už jsem se natahoval pro ovladač, abych stáhnul zvuk na začátku, ale hezky se tomu vyhnuli.
    PS: Ano, stále jsou tací (já), kteří jednotku Zaklínače ještě nedohráli a navíc se jim podařilo zatím vyhnout veškerým spoilerům ohledně této hry *1*
    • Kua u nas byla v cas vysilani zrovna burka a nesla TV, je nekde mozno shlednout dnesni dil??
      • MrSanta
        Vydrž týden a budeš ho mít i tady.
      • Napiš sem e-mail a pošlu ti odkaz.
        • Tak mu tady hoď zrovna odkaz ne!
          • Tady ho zveřejňovat rozhodně nehodlám. Jen jsem chtěl dotyčnému pomoct.
  • pekný micík, ideálny k psp na služobku, podľa chuti striedať ;)
  • Jak se jmenuje ta písnička na začátku? Jo a game page je lepsi *12*
  • Tak recenze na zaklinače v dnešním díle ktera byla schvalně až poslední byla ta nejhorší recenze co jsem kdy slyšel. O hře řekli uplné Ho*no
    • Archengel
      nebo je tu druhá možnost....žeby třeba nechtěli spoilovat ? *12*
      ps: Don't feed the trolls
  • Archengel
    Je vidět že tukan a alžběta čtou tuto diskuzi, čili narážky na prsa.... *5* tleskám jim, je super že se do onanistů na zdejším foru opře celorepublikově vysílaný pořad
    • to si to asi spatne pochopil mluvili o zaklinaci alžbeta jako prsa ve hre ze tam je ta zenska a tukan jako geralt xP
      • Archengel
        pochopil sem to dobře, použil to jako dvojsmysl...nebo třeba minule alžběta s killzone trojkama, nebo jak řekla že si nahoňí prsa....strefujou se do pubertálních onanistů na tomto foru velice dobře a rafinovaně....like that *3*
        • a nebo ty ses moc velkej konspirator *7*
  • Spoilovat vubec nemuseli. Ale mohli tu serii trosku vice přiblizit těm co zaklinače vůbec neznají tak jako já. Ta jejich recenze byla jen o tom že je v té hře plno věcí.
    • Archengel
      kdyby to rozvedli tak už spoilujou, u witchera 2 se bere skoro za samozrejmost, ze kdyz to budes hrat, nebo budes chtit hrat, tak ze si 1ku už dohrál....a jestli ne tak ji nejdriv zahraj...
  • A přesně v recenzi řikali že jedničku moc znat nemusím diky tomu jak je podan příběh:) Ani neřekli že začatek dvojky ovlivnují savy z jedničky no podle mne strašna recenze. Mohli pustit jen video a vubec nemluvit.
  • a zvuk stále jak z prdele, to sem zvědavej, kdy si v Tři psi konečně najmou profesionálního zvukaře...
    • Erien
      To by chtělo kvalitnější bedny

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit