Přejít na výpis diskuzí
Sledujte 18. díl herního pořadu Re-Play
11.6.2011 | Redakce Games.cz
57 příspěvků
-
No.. je vidět, že ji nadržovala :)
-
ten duke byl podle mě jen reklamní bublina jak vsichni tehdy psali tak měli pravdu
-
sorry to patrilo o prispevok vyssie
-
tipujem, ze pekne prasacinky, ked to admin neustal *1*
-
jak je mozne, ze alzbeta, ktera pracuje v Ceneze, recenzuje hru, kterou Cenega distribuuje?
-
Příště si pořiď originál...mělo by to pomoct :)
-
*1*
-
Ty seš taky "ůroveň" ty blbe.
-
Já jsem z tý hry fest zklamanej *9*
-
za co ty mínuska? Dyť se podívejte na 17:05 *1*
-
No neviem.. 9/10? Neberiem ti tvoj nazor, ale myslim, ze to naozaj nema na toto hodnotenie.
Keby ta hra bola vo vyvoji 2 roky a priniesla to co teraz, dostala by nanajvys 8/10, ale ber ohlad na to, ze autori mali na to vyse desatrocie a vydali priemernu hru dnesnej doby.
Ze herna doba ti stacila? Ano, mozno ti stacila, ale vacsina fanusikov co nedockavo cakala na noveho Duka verila, ze si ho poriadne uziju a nie ho prejdu na 1 dych. -
Pleteš se, právě že u grafiky jsem oči hodně přimhouřil...ale i tak jí jako klad neberu. Spíš mě zklamalo to okolo, kdyby to bylo o grafikce, tak jsem klidně por 7 -8/10 v tom problém není.
-
no tak pesti sli jen kdyz sis dal steroidy jo je fakt ale pro me to proste neni tka spatna hra grafika u em na prvnim mste neni takze si ji tolik nevsimam me to rozhodne nezklamalo kazdej ma svoji hlavu a kazdyho bere neco jinyho akorat ze zahrat znova uz bych si to nechtel bylo to dobry ale jendou mi to stacilo *6*
-
Tak já ti nevím, ale zatím hraji a asi hraju jinou hru než ty...9? *11* Zatím u mě 4/10, zatím. Beru to postupně a nikam se neženu a komplexní obrázek si udělám později.
No klady
Duke nukem, humor, zatím se mi zdá, že docela rozlehlá hra
Zápory
grafika(těžký proměr), UD(umělá demence), pouze dvě zbraně?...právě že Duke je jak si psal Nico Belic a když bere na jednu ruku 100 kg, tak by měl vzít i víc zbraní, nehledě na to, že je to jediná šance USA proti ufonům..., level design působí v některých chvílích trochu rozpačitě, skripty kam se člověk podívá, hra působí zastarale(jako kdyby se sekla někdy v roce 2000), nemožnost přepnout na pěsti, Duke se nedokáže přiblížit ke stolku(úplně)...WTF, neviditelné zdi(člověk někam doskočí, ale dál nemůže...musí to prostě obejít), zbraně? působí divně.
A to je prosím teď, pokud změním názor, tak ho změním, ale zatím? Zatím tomu moc nevěřím, spíš se obávám, že hra o bodík u mě ještě klesne. *11* -
Ta jejich narážka na L.A noire se hodně povedla *1* zasmál jsem se
-
hrál, na policaajty *3*
-
Ale prd Stormtrooperi tohle brneni pouzivala Republika uz hodne davno za stare republiky.
-
nejaká je rozkokošená, žeby sa s ňou tukan hral? *12*
-
a jeste genialni ester eggy *1*
-
DUke me hodne bavil to je chyba asi u tebe ja hru dohral dal sem si prvni kapitolu a normalne mam ulozeny vsechny + mi vadi ze si muzete vybrat jen akpitolu ale mise v kapitolach uz ne takze do strip clubu bych musel delat celou prvni kapitolu od prvni mise pak no a co ze muezte mit jen 2 zbrane nejsi prece Nico Bellic co pod bundou ma 10 zbrani mezi nima i RPG je to tak lepsi ;) hra se mi libila herni doba me nenastvala kdyby to bylo moc dlouhy po nejaky dobe by me to uz enbavilo ja davam tak 9/10