Přejít na výpis diskuzí
Sledujte 18. díl herního pořadu Re-Play
11.6.2011 | Redakce Games.cz
57 příspěvků
-
No a? Ved Stormtrooperi, nie kloni :)
-
Stormtroopeři ve Staré republice?
-
Doufejme, ze vedení televize dá moderátorce k platu i bonus, v podobě padesáti hodin do Fitness BBC.
Co si budeme nalhávat, potřebovala by to *6*
Nevím jak víc slušně to napsat, že se do televize s touto postavou nehodí. A měla by na sobě pracovat.. Jestli se mnou souhlasíte, dejte "líbí", ať si toho vedení pořadu všimnou. -
Hmm, tak som ho dnes dohral a davam 6 alebo 7/10 este som sa nerozhodol.
Cakal som ze herna doba bude viac ako 10 hod, co mi za tych 12 ci kolko rokov vyvoja pride normalne. Vadilo mi zlate blikanie objektov pre hlupakov. Aj ked som hral hru s mysou a klavesnicou, stale som citil konzolovite ovladanie. Najviac mi asi vadi absencia tajnych skrys, nemoznost ukladat hru kde chcem, nemoznost nosit pri sebe viac ako 2 zbrane, bedne s nekonecnym mnozstvom municie a trochu aj auto heal (pevne som dufal, ze este budu existovat hry s lekarnickami, no uvidim ci na to nezabudol aspon Serious Sam 3).
Hra bola v celku linearna a nedalo sa zabludit ani trochu, 80% hry tvorili len prasata, obcas nejaky iny druh nepriatela, co ma velmi sklamalo. Cakal som totiz pestry vyber potvor.
Co sa mi pacilo. Dukove hlasky rozhodne, aj ked uz sa neskor dost casto opakovali, zenske, zaujimavy bossovia, interakcia s prostredim, minihry, oplzlosti a klasicke veci z prveho Duka.
Grafiku nejdem komentovat, kedze engine menili niekolko krat a este to bolo robene na konzoly (vcelku usla).
Zhrniem to takto:
Vzhladom na to ako dlho sme na Duka cakali, tato hra sa moze porovnavat s dnesnymi dobrymi hrami a uz to via nieje AAA titul hodny hry roku. Hra nepriniesla nic nove, ale ani nesklamala, kedze sa mala niest v style stareho Duka.
Povazujem to za dobru hru, ale da sa prejst len nanajvys 2-3x a uz sa k nej nebudete viac vracat. -
Bětka jak vzdy nadherna, je hrozne moc roztomila....inak ale Re-play je fakt kvalita, najlepsia relacia o hrach v CR aj SR. *4*
-
Z nějkýho důvodu my nejede po spuštění my jede jen s 1 fps takže už od intra tam mám asi 20 sekundový záseky vůbec se nedostanu do menu.
-
Tak co říkate na dukema?
-
Tuček=Václav Klaus 2.0 *1*
-
Tobě hrabe?tohle je díl před E3. tak jak tam má být reportáž z E3
-
nevite jsetli se v tomhle poradu uz recenzovala deamon's souls?
dikes -
místo pořádny reportaze z E3 jen reklama na Alzu a story jak Fuka kopiroval hry pro komouse *9*
-
Mikolas me bravurne pobavil na tema prezidentovo faux pas *1* ... se povedlo hh
-
Jo jo každou chvíly se tu vyrojí exoti typu 111111 a adsf to zas budou komentáře na ůrovni, měly by dostat permaban
-
Právě proto se obávám, že podle toho ta diskuze taky dopadne... *1*
-
Bětce to v tomhle díle extremě slušelo *4*
-
Konečně pořádná recenze na Fable 3. S prominutím, tu recenzi tady na Games považuju za vtip :D .
-
No to je pech, zrovna na obrázku videa pravopisná chyba.
Vyšlo první DLC na Dirt 3, vítěžek jde na charitu. *4*