Přejít na výpis diskuzí
Sledujte 18. díl herního pořadu Re-Play
11.6.2011 | Redakce Games.cz
57 příspěvků
-
Zapomněl jsi napsat, co se stane, když ti naklikáme mínusy. Půjdeš pak do prde+e a přestaneš otravovat s kravinama?
-
V té době když díl se natáčel se to nevědělo, tak proto. ;)
-
Maj to tu blbě impact engine bude pro pc! byla tu o tom už i novinka...
-
Maj to tu blbě Impact Engine bude pro PC byla tu o tom už i novinka.... *11*
-
jo je to ve slozce system
-
last.sav
last.dcp
progress.ini
toto su save subory a maju byt niekde tam, kde sa hra nainstalovala -
No samozřejmě, myslím, že žádné speciální označení nemají. Ale pořád nechápu, proč jimv Re-playi říkají Stormtroopeři, vždyť tak ani nevypadají
-
nevi nekdo kam se v dukemu ukladaji savy abych aspon z časti predesel problemu?
-
To by měl být BUG, myslím, že to budou opravovat
-
Jedna z najlepší častí, vcelku ma pobavila ta LA Noire scénka kde Alžbeta vypočúvala Mikoláša *1*
-
Nemozu to byt proste len obycajny trooperi? Vojaci republiky v brneni?
-
Tohle hov*do tu spamuje pí*oviny už pěkně dlouho, tak jej prosím ignorujte. *3*
-
no ty vole! *8*
-
Aha, tak ironii jsem nepoznal. Pár dílů komiksu jsem četl, ale o těch vojácích jsem se nic nedočetl. Vzhled je mi ukradený, ale pochybuju, že se jmenujou stortroopeři. Docela by mě zajímalo, kde to autor té novinky vzal
-
Ok prave ma jedna vec v Dukovi natolko vytocila, ze som nuteny nie sa rozhodovat medzi 6,7/10, ale davam mu 5/10.
Cela hra bezi na 1 save. Takze ak hrate kampan a chcete si zopakovat nejaku kapitolu, tak sa vam cely progres zmaze. To sa da este pochopit, ale ja som presiel celu hru a chcel som si dat znova 3 kapitolu, no stratil som vsetky savy po 3 kapitole, takze si uz nemozem vybrat 4 kapitolu ani dalsiu, len medzi prvymi 3. Ked som si dal prvu, tak som stratil zasa save a musim to hrat od zaciatku.
Nechapem aky blb toto vymyslel, ale usekol by som mu najradsej hlavu. Toto je vrchol.
Takze ak to niekto hrate alebo to mate prejdene, prosim vas, zalohujte si save, pretoze o vsetko mozete jednoducho prist. A ak to uz niekto presiel, upnite mi to niekto. -
Ten koment predtym bola len ironicka poznamka.
Neviem preco su tu Stromtrooperi, ale asi si treba precitat ten pribeh co k tej hre pisu formou komixu. Odtial sa to mozno dozvies. Maju to na stranke. -
Souhlas. Měla pěkný šaty v tomhle dílu, ve kterých vynikla skvělá figura. *3* A právě jak říkal kolega se obávám, že to bude mít neblahé důsledky v podobě vulgárních příspěvků v této diskuzi...
-
Stormtroopeři byli ale až za impéria
-
Od kazdeho trochu.
-
A hele už je ten zabedněnec tady, :D zajímalo by mě jestly jsou tvoje myšlenkové pochody výsledkem genetické mutace nebo toho že tě od školky šikanují.