Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • matty-the-gamer
    Ty nepovedený scénky: "sice malej, ale aspoň tvrdej" *15* Tak z toho jsem nemohl...
  • Týý joo ten Vojtík je tak kůůůůůůll super musíím si s toho jíííít vyhonit..má můj obdiv bomba!
    • Každopádně společnost hodně klesla když dávají v TV takového exota.
      • Trol.diskuzni
        To teda... Je to fakt mega-hyper-giga-bžulda-trapné. *6* *6* *6* *8*

Kdybych se na to nepodíval, tak bych neuvěřil!
    • Trol.diskuzni
      To bych chtěl vidět, jak si ho honí takový labrador... a nebo snad ani nechtěl. *2*
    • Ringwraith
      No, pokud tě to uspokojí, tak proč ne.

Ale myslím, že většina by se bez té informace obešla.
      • Trol.diskuzni
        Kolego, dej si ten Replay na 7:45 cca a podívej se na tu recenzi od Masterminda... Je to fakt ultratrapné, až to bolí. *8*

To mi snad žádný můj hater nemůže upřít, že takhle nízko jsem ještě neklesl. *4*
        • Ringwraith
          To "jak se stát opravdovým hráčem"?

No... nechám to bez komentáře....
          • Trol.diskuzni
            Je fakt, že ač se snažím jak se snažím, najít příhodné slovo pro toto... dílo?... je nad mé síly. *8* *8* *8* *8* *8*
  • MidnighT91
    Jinak trine 2 je super oddychovka...
    • splash
      Jj, plánuju si co nejdřív koupit na xko!
  • Veskoslav
    A doufám, že všichni zdejší moralisti odsuzují násilí i v jiných hrách jako např GTA, Carmagedon atd:)
    • je, ale zatiaľ len taký rozpačitý koncept art http://www.carmageddon.com/
    • Viz ostatní. Problém s Postalem není v násilí. Ostatně jeslti někomu urazíš hlavu gaučem, nebo ho zastřelíš, jako jinde, je fakt ve výsledku jedno. Aspoň tomu postiženému. Postal je dementní, protože si myslí, že je vtipnej. A není.
    • Trol.diskuzni
      Carmageddon je na úplně jiné úrovni, to se snad ani nedá porovnávat... *4* (taky bych tu nově vyvíjenou hru bral)
    • Mechwarrior_bw
      nikdo tu neodsudzuje násile, to patrí k hrám odjakživa. Lenže nie je násile ako násilie a nie je humor ako humor.

Ale pre tých čo majú radi fekální typ humoru, náramne sa bavia keď môžu niekomu oštať hlavu alebo im príde mimoriadne zábavné vidieť niekoho zvracať, tak pre tých sú Postal 2-3 asi naozaj to pravé. Každý máme to svoje...
    • MidnighT91
      Carmagedon je legenda, hele nebyla tu kdysi zpráva o vývoji nového dílu ???
  • Postal ... hloupa hra + hloupa recenzi, paradne si sedli. Jedna z mala recenzi, jejiz kvalita vypovida o kvalite hry. HATE ME!
    • lol
  • sugyn
    Cross club jo?Takovy fetacky doupe.
    • sugyn
      No tak fetky, nepredbihejte se s tema minusama.
  • MidnighT91
    Patrik to posral vole xD... Master Mind je mocnej pablb na jeho místě teď lezu kanálama a Postal je ta nejdebilnější hra s jakou jsem měl tu čest, fakt v debilitě Postal nic nepřekoná, narvat hlaveň M16 kočce do prd*le a používat ji jako tlumič? Autory bych zavřel do polstrované cely...
    • Veskoslav
      A tebe bych radši utratil, představa, že máš potomky, co stejně smýšlí *1* (stejně blbé jako to, co jsi napsal ty....)
      • MidnighT91
        Aha ty bys utrácel lidi za to že se ti nelíbí co napsaly hmmm to taky svědčí o tvém charakteru, místo urážení cizích si nejprve zameť před vlastním prahem kdiž se ti něco nelíbí tak raději napiš co... Nejseš ty náhodou ten Master Mind jestly ano tak po tomhle výstupu bys měl uvažovat o změně nicku protože teď každej ví že to k tobě až neuvěřitelně nesedí... Co třeba unthinking mind nebo prostě stupid mind...
        • Veskoslav
          Když někdo nepochpí oč běží v Postalu 1 a 2 a zavíral by tvůrce někam, tak to o Tobě vypovídá docela dost...Nebo si mslíš, že to je vážná hra, kde člověk normálně používá mývala na zabíjení muslímu s AK47 nebo nasazuješ kočku místo tlumiče?
          • MidnighT91
            Promiň u tvého posledního příspěvku nemůžu kliknout na reagovat... Jasně že je to jak píšeš, v tom s tebou souhlasím ale koukni na Manhunt ta hra je extrémě brutální na vybití zlosti jak dělaná ale taky má určitou úroveň a dohrál jsem ji už několikrát, má nějakej cíl, cílem postalu je dojít pro mlíko a zase zpátky s utrženou a shnilou kraví hlavou v rukách...
            • MidnighT91
              Máti je totální negramota přes pc a vážně ho umí tak maximálně zapnout :) ale otec ne, nicméně jsem měl svůj vlastní počítač a otec my ho kontroloval ale asi ho nenapadlo že si hru schovám do složky hudba (jen příklad už si nepamatuju kde jsem to měl) navíc neměl potřebu kontrolovat co hraju protože když mi dával pc tak mi jasně vysvětlil rozdíl mezi hrou a realitou a měl důvěru v to že nejsem blbej... Za ty hrubky se omlouvám ale není to tím že by se to na mě podepsalo ale tím že čeština není můj rodnej jazyk a ještě ji nezvládám tak dobře jak bych chtěl... PS Nezáleží ani tak na rodičích ale na samotné mysli člověka co hraje... Někdo si zahraje postal a bere to jako hru ať už mu je 8 nebo 40 a někdo si zahraje cod a pak postřílí 70 lidí... Za to nemůže špatná výchova ale narušená mysl hráče kterej se tak buď narodí nebo se mu v životě stane něco (traumtická situace) co ho přiměje to udělat protože si myslí že je to správné...
            • Veskoslav
              Když jsou tvoji roče počítačoví negramoti (neber to jako urážku, jenom prostě pc umí zapnout a vypnout, občas něco ve Wordu, napsat mail, ale to je tak vše). Existují programy, co zabrání spuštění programů bez hesla, existují programy, které ukazují, co a jak si dělal či brouzdal. Prostě jsi mohl jednoduše napsat, že jsi mněl rodiče kterým to bylo naprosto jedno, co děláš. Bylo by to snažší a myslím, že Tě to poznamenalo, děláš chyby v i/y *1*
            • MidnighT91
              Kdiž jsem hrál postal 2 tak my bylo tuším 11 a rodiče o tom neměli páru tohle se uhlídat nedá protože jak děcko pustíš k pc ať už s internetem nebo bez něj tak si může hrát co chce a nikdo se to nemusí dozvědět, to vím z vlastní zkušenosti postal jsem dostal od kamaráda a pak jsem ho měl schovanej hluboko v útrobách HDD a rodiče netušili že kdiž se nedívají tak kopu do policajtů chčiju jim po hlavách a nakonec je poliju benzínem a zapálím... Naštěstí jsem nebyl blbej a nijak se to na mě nepodepsalo takže jsem se potom nebavil tím že jsem zkoušel nacpat kočce do zadního vjezdu petardu...
            • Veskoslav
              A děcka by to snad neměla hrát ne? Je to vina rodičů, že jim do dovolí:) Sice je nadlidský výkon uhlídat děcko ohledně hraní her, ale když nědo pustí 10ti leté děcko k Postalu 2, tak je psychicky nemocný a mněl by se jít léčit.
            • Veskoslav
              Jsou to jenom kruté orgie, nic víc nic míň. Nehledej v tom proboha žádnou logičnost, prostě si tam vybiješ zlost na civilech, cajtech atd. Prostě je to surové násilí, nic víc.
  • Trol.diskuzni
    Ty voe, Mikoláši, kam jsi ji to tentokrát vzal?! V té pofidérní čajovně ji těžko přefikneš! *5* *6* *7*
  • Umaroth
    Jako o postalu III si myslím to co bylo v recenzi řečeno, ale tohle si proste zadnej recenzent nemuze dovolit, natoz kdyz je to vysilane v TV, to mi pripadá ze mi rika ze jsem postizenej jenom kdyz se na tu recenzi dívám, to bylo proste moc ! A toho blba co tam kecal o profesionálním hraní tím jeho ''vtipným'' hlasem a výslovností, známého z jůťůb bych programu vyškrtnul, bylo to trapné.

PS: acheivement unlocked : alžbeta bakalář...to bylo dost dobrý !!! ještě ten origo xbox zvuk...dost dobrej nápad ! *4*
    • No a pokud s ním souhlasíš (Postal 3), proč by si to neměl dovolit, respektive co by si neměl dovolit? Když je hra dementní, jako že je, proč by to neměl říct v televizi? *8*
      • Umaroth
        jde o způsob jakým to řekl, né o to že to řeků
        • Když už taková kritika, tak buď konkrétní. Taky na tom nevidím nic, co by mělo být závadného.
  • Jazz
    Zas ten trapnej čůrrrák a dokonce i v Replay ?
    To u mě dosti klesli.
    • Trol.diskuzni
      Kdo že to? (nemám sílu na to hledět celé...)
      • Asi myslí masterminda.
        http://www.youtube.com/watch?v=ICpEDCV7zME
        • Kdo to je? Nějaká internetová celebrita? Já z těch českých znám jen JUDr. PhDr. Mgr. et Mgr. Henryka Laholu... a taky Trola.Diskuzního *15*

Na nějaký video se mi čučet nechce, tak jestli může někdo jen pár slovy popsat co ten týpek dělá a jestli je to blb, tak proč...
          • Trol.diskuzni
            No jo, kdyby mi aspoň někdo vysvětlil, v čem ta hra má být tak boží... Já jsem hrával přes MP SW: Jedi Academy a to byla paráda (tím myslím ve své jednoduchosti, prostě rubačka hlavně s lightsabery :-)) ), ale tohle mě nějak neoslovuje ničím.
            • Trol.diskuzni
              Jj, to byly časy... Single jsem žral (i když už si ho moc nevybavuju) a multiplayer byl podle mě klasického stylu (prostě ty typické módy, jak jsou všude), ale měl své kouzlo (některé mapy, hlavně ty zasněžené, vypadaly fakt hezky).
            • Ringwraith
              Academy je pecka, tu jsem dohrál několikrát za obě strany. MP jsem bohužel neměl příležitost.
          • Trol.diskuzni
            Jj, TheWorld'sGreatestFanOfSkyrim... To aby mě někdo náhodou nechtěl nařknout z přečinu, že Skyrimu nefandím (a taky proto, abych si zlepšoval karmu u redaktorů). *5* *5* *5*
            • Ringwraith
              Tak víš jak.. vyšel TOR a ten se vpodstatě trollí sám. *15*
            • Trol.diskuzni
              Kdybych měl režírovat nějaký reklamní spot na games.cz (něco ve stylu "Z diskuzí na našem webu se již nevrátíte stejní!"), určitě bych tam nějaké tvé příspěvky dal (spolu s jinými zdejšími experty) a jsem si jistý, že o návštěvnost by bylo na dlouhá léta postaráno. *5*
            • Trol.diskuzni
              No já bych řekl, že co si tak všímám, příliš v ratingu oblíbenosti (zvláště v poslední době) nezaostáváš. *3*
            • Ringwraith
              Že jsi celebrita. *3*

Myslíš, že jsem jeden z "klasiků"? Že bych se mohl objevit v reklamě na kávu...
            • Trol.diskuzni
              No já bych řekl, že povědomí o nás diskutujících mají docela solidní, protože jsem byl dokonce zmiňovaný v jednom z podcastů (a všichni vypadali, že ví dobře, kdo jsem *13* *1* ) a pan Poláček se vyslovil, že "to byla diskuze (k recenzi Trine), kde se on a pár takových těch klasiků nevyskytovalo".

Co z toho tedy vyplývá podle tebe? *3*
            • Ringwraith
              Sakriš, to mě nenapadlo... myslíš, že redaktoři už mají tzv. "mental notes" u některých jmen a jen si řeknou "to už zase postuje tenhle blbec"... *11*

Petře, Martine, Lukáši odpusťte mi moje hříchy! Budu klidně odříkávat Skyrimnáš až mi ruce k sobě srostou!

*1* *1* *1* *1* *1*
          • Trol.diskuzni
            Hehe, já a celebrita? To těžko, ale pokud to nebylo myšleno ve zlém, tak dík. *1*

Mastermind - No, bude stačit, když řeknu, že smyslem jeho recenzí je polovinu času mlít o tom, že je možno si v nastavení menu změnit jas hry a druhou polovinu řeší, jestli (v případě příslušné hry) Bulletstorm vyslovovat Bžulzderm nebo Balitšturm? *5*
            • Ringwraith
              WorldsGreatestSkyrimFan? Nebo tak nějak, ne?

Jo na tu někdy opravdu chvíle nastanou... *5*
            • Trol.diskuzni
              Nezahazuj, já mám též druhou pro příhodné chvíle *15*
            • Ringwraith
              Zapoměl jsem kliknout "jako anonym"... ale tak že bych zahodil dvojitou přezdívku... mááá ííí yo.
            • Trol.diskuzni
              Hurá, Ringwraith se vrátil, konečně! Zrovna jsem tě tak chtěl dneska oslovit...
            • Ringwraith
              Kámo, kdy já tady myslel někdy něco zle. *15*
              No, asi včera když jsem seřvával toho hvězdičku. *1*

Jo a díky všem, tak už vím kdo to je...
          • PreidaQ
            Vypadá to, že ten člověk se snaží navodit humor vyzáží idiota, cíleně špatnou angličtinou a přitepleným hlasem. Celé to působí megatrapně a já nechápu, proč jsou takovýhle lidé často oblíbení *13*.
            • Mechwarrior_bw
              v úplných začiatkoch bol dobrý, hlavne preto, že vtedy sa ešte nevedelo či sa jedná o skutočného idi*ta alebo niekoho kto to len hrá... niektoré z jeho recenzií boli doslova výborné ale postupom času, pritvrdil, snažil sa byť vtipný za každú cenu a vtedy už bolo kúzlo nadobro preč.
        • Trol.diskuzni
          Jo aha, díky! A on tam měl v tom replayi nějakou "profi" recenzi nebo co? *15*
    • Že to říkáš zrovna ty...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit