Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • matty-the-gamer
    Ta recenze na Postal III byla teda hodně divná. Jinak celkem fajn díl, doufejme, že her jako Rayman origins a Trine bude víc a víc. Stejně byl nejlepší vOJTÍK... *15*
  • Veskoslav
    Nechť nasadit kočku jako tlumič a toho debilního recenzenta zastřelit.
    • DarkHawk
      Lepší volba by byl rozzuřený jezevec.:)
      http://www.youtube.com/watch?v=FK9spSIX-I8
      Jinak na metacriticu má Postal 3 user score 78%
      • Mechwarrior_bw
        51 % (78% má dvojka)
      • Veskoslav
        Co třeba prvně zmlátit lopato, pak pomočit a nakonec upálit benzínem?:-D
        • DarkHawk
          To jsou nejproslulejší popravy s Postal 2. *1*
        • CrocoRay
          Já je vždy zapálil a pak uhasil močením. To se pak ty škvarky plazily po zemi a já je milosrdně dorazil ranou palicí do hlavy, před tím jsem je ale nechal i minutu dvě trpět a chvilkama na ně dál močil (datadisk ke dvojce). *1*
  • Recenze na Postal 3 byla strašná... Já jsem se místy cítil špatně za toho týpka, co to recenzoval *7*
    • CrocoRay
      No mě o to více zaráží, že na začátku bylo zveřejněno jeho jméno i s fotografií a pokud se nepletu, tak kdysi psal do časopisu Gamestar a tam jeho recenze měly i úroveň a rozhodně nebyly tak bezobsažné. Opravdu nevím co ho vedlo k takovému "výkonu" jako byla tahle recenze na Postal 3..... přišlo mi to jako by si řekl, že Replay nemá zase takovou úroveň, tak proč se vůbec snažit a přemýšlet nad tím co říkat.
      • recenzoval to Bocan, dělá teď s Vávrou na tom supr realistickým RPG, tak asi proto se mu to nelíbilo *1*
        • CrocoRay
          Na to RPG jsem zvědav. Ale hlavně kvůli Vávry, který neustále kritizuje a dokázal by udělat všechno lépe. Bocan se zviditelnil až touhle nesmyslnou recenzí *4*
      • Mne to skôr prišlo, že recenzent má osobné problémy s touto hernou sériou.
        • CrocoRay
          Taky mi to tak přišlo, to však není žádná omluva. Pokud je někdo zaujatý, tak by se měl recenzování tohoto titulu vyhnout. Myslím, že by to tak bylo lepší.
          Osobně proti autorovi necítím žádný vztek a nenávist, ale ta recenze opravdu za nic nestála, byla bezobsažná, hloupá a vůbec se mi nelíbila.
          • Mechwarrior_bw
            "byla bezobsažná, hloupá a vůbec se mi nelíbila"
            ... moje pocity z Postal 3
  • Autor recenze Postalu 3 by se měl stydět. Nejenom za to hodnocení, ale především za ty trapný slinty, kterými to zdůvodnil. Nadávat lidem do debilů a přitom sám během recenze prokázat IQ naprostýho debila, to je opravdu umění. Absolutně neprofesiální, naprostý recenzentský odpad!
    • Já sem se ani vlastně z tý recenze skoro nic nedozvěděl krom toho, že sem nejspíš mentálně zaostalej a toho, že se souboje odehrávaj na malym prostoru:D
  • CrocoRay
    S tou udělenou nulou novému Postalu mě docela dostali. Beru, že se spoustě lidí nemusí líbit humor téhle hry, hraní je nebavilo a subjektivně by tomu taky dali nulu, ale při profesionální recenzi? Asi jsem retardovaný a mentálně zaostalý, ale nevěřím, že by ta hra nemohla mít žádné klady a i přesto té hře někdy v budoucnosti dám šanci. Dvojka mě svojí kontroverzností celkem bavila, rovněž byla docela zábava prohledávat tajné chodby, hledat skryté zbraně, úchylné charaktery a další easter eggy, na které byste při kampani nikdy nenarazili.

Ale Vojtík a tipy pro multiplayer mě pobavily.
  • DarkHawk
    Postal má svoje místo v síni nejbrutalnějších klasik.. hned vedle takových titulu jako třeba Manhunt od Rockstaru.

Jestli chcete odradit dětské diváky od takových her. Nedělejte to už takovým způsobem, že prohodíte ke hře pár blbých žvástu a dáte ji 0%. Tohle se fakt nesluší.
    • A ty jsi tu trojku hrál? Já bohužel ano a dal bych jí tak -20%, 0 je až příliš mírná. Anebo bych odpověděl otázkou z recenze (tu jsem si kvůli řvounům tady speciálně pustil ještě jednou). Přijde ti vtipný, když někdo bleje? Mně třeba ne. Postal 3 je sh*t a celá "značka" je postavená na tom, že někteří lidi jsou blbý a jejich humor zamrzl ve školce. Viz tahle diskuse.
    • Postal byl s*ačka vždycky, samoúčelným násilím jen zastíral fakt, že jako hra stojí za ho*no. Za nějakou "klasiku" bych ho fakt neoznačoval.
      • DarkHawk
        Je to prostě klasika. Tím komentářem dokazuješ akorát to, že si uplně mimo, tak jako ten recenzent.
        • Tak samozřejmě pokud jsi hrál Postal v pěti letech a byla to tvoje první hra, tak ti ten pseudohumor možná připadal děsně cool a zařadil sis to do nějaký nostalgický kolonky jménem "klasika". Ale extrémně trapná s*ačka to je odjakživa.
          • CrocoRay
            Kromě toho násilí a humoru tam šlo hledat spoustu tajných lokací, skryté postavy, zbraně a další easter eggy, jak už jsem v jednom svém příspěvku napsal. Když všechno tohle ignoruješ, pak ti opravdu vyjde jenom taková podprůměrná střílečka. Mě ale první dva díly Postalu spolu s datadiskem ke dvojce bavily právě díky tohoto humoru, kontroverze a prozkoumávání mapy a jejích skrytých zákoutí.

Jinak ten humor by určitě pětileté dítě nepochopilo, to si jenom hraješ na intelektuála a povyšuješ se.
            • DarkHawk
              To taky. Dost volnosti pohybu a bylo pořád co dělat.
          • DarkHawk
            Ne moje první hra to opravdu nebyla. V té době letěli 8bitovky, sega,Nintendo.
            A mezi nejbrutalnější klasické hry Postal odjakživa patři. Není to jen moje pomyslná kolonka. Je na čase aby sis schoval ty svoje sra*ky pro někoho jiného, když neumíš napsat objektivní kritiku. Je to prostě dobrá řežba. Jestli ti to není po chuti tak ok, ale nemusíš mi to tu cpát.
        • Takže jakýkoliv jiný názor než ten tvůj je mimo?
      • Mechwarrior_bw
        prvý diel ma bavil, v kombinácii s izometrickou, kreslenou grafikov a tiesnivou atmosférou to malo niečo do seba. Lenže nasledovala "full-3D" dvojka, pridali prvky pre ... povedzme jednoduchších ľudí a všetko pozitívne bolo odrazu preč. Podobný pocit som mal pri prechode z vynikajúceho Blood 1 na Blood 2.
  • *1* *1* To bych nečekal, že zrovna lidi od herní žurnalistiky napadne jít do Crossu :-)
    Hele a čeho Bc. ?
  • Vojtík :D :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit