-
Jelikoš tohle já nejsem, tak mě to bavit nebude:)
-
mesto pusobi dobre, ale mlaceni lidi trebaze se jedna o hru je pro me hnus
-
Aneb GTA: Postal?
-
strašná kravina! Iba násilie a deštrukcia s akože nadsázskou, ktorá je totálne umelá a nasilu. Akú generáciu môžu takéto hry vychovať?
-
Keby som bol 12 ročný hamburgero-párkožrút, tak by sa mi to určite páčilo. Kedže som však 28 ročný bryndzožrút, pripadá mi to ako obsah fekálnej V3S.
-
No uvidíme. Zkoušel jsem jen jedničku a tam mi silně nesedla fyzika vozítek. Takže ježdění pr omě nebylo zábavou. Což je u hry tohoto typu gamebreaker. Ale tohle vypadá fakt dobře a as itý sérii dám zase šanci.
-
Mne to prijde, jakoby se GTA po GTA: San Andreas rozstepilo na Saint's Row serii a GTA IV. Kde IV slo vaznou a realistictejsi cestou a SR cim dal tim vic blaznivym sandboxem. SR1 jsem hral tak 3 hodky, SR2 nehral vubec, ale na SR3 se po vazne serii od R* (IV, RDR, L.A. Noire) zacinam tesit. Jak jsem psal: skakat chodcum po hlavach nemusim, a dokud me k tomu hra nenuti, tak mi nevadi, ze to umoznuje.
-
No jo, strašný!
-
Ono Saints Row taky nikdy nic jiného než GTA s tunou parodických hraček a módů nebylo ...
Škoda toho ovládání aut v PC verzi ve dvojce - díky tomu byla v PC jen dvakrát a ted´se na originál snáší prach . -
Škoda a já kvůli tomu zrovna nešel spát *1*
-
Pripadá mi to jak GTA s cheatmi.
-
Výborná hra pro psychopaty, sociopaty a všechny vyšinutý lidi *1* *1*
Ale tak... zatím to vypadá docela fajne tak uvidíme jak to všechno dopadne. *3* -
Z nového GTA jsem zatím nic neviděl... tak bych se raději nesázel... Kluci do SR cpou čím dál více vylomenin (sci-fi Harrier byl uzemňující), ovšem jak se předvedou s kampaní a jak moc nás zahltí různými nesmysly se teprve ukáže. Na GTA IV (i DLC) se mi (stejně jako u Mafie I i II) nejvíce líbila míra uvěřitelnosti, se kterou se tvůrci vytasili. Fyzika, život okolí, chování vozidel, promyšlenost i stupňovaná krutost misí s povedeným příběhem. Snad se zadaří oběma hrám, ale na nové GTA se těším rozhodně víc.
-
Hele jestli neposerou PC "port", tak si to nakonec ještě rádi zahrajem. Snad nebude nikdo nutit člověka střílet lidi kanonem.. Rád bych to zahrál trochu komornějc, jestli by to šlo:))
-
Pozadu? Vážností určitě, ale vším ostatním je kus před GTA ;).
-
grafika dajme tomu ale neohrozene a mlatit vsetko naokolo hlava nehlava.... naozaj kreativne inovacie... *11*
-
Tak tohle je ta nejubožejší debilita, jakou jsem za poslední měsíc viděl. Dane, doufám že se díváš jak vývojáři promptně naplňují tvé proroctví :)
-
Že by poprvé v historii Sanits Row za něco stálo a porazilo sérii GTA v zábavnosti? Zatím to tak vypadá! *1*
-
Jsi línej přemýšlet X vymyslel sis že nemá čas... Souhlasim s tebou ale sám si trochu protiřečíš :D
-
On i první GTA byl trochu zvrácený....na svou dobu hodně. Tohle mi ale přijde až moc a nijak mě to již neoslovilo.