Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jasne, tvl,tvl.tvl...a ty vole..tvl
  • Jak to myslis?
  • s tím bych souhlasil
  • Jack1947
    Tak se už i tady mazalo... *7* Není divu no... takovéhle věci se sem fakt nehodí.
  • zase fight club o ničem, treba ten black hand kdo to je tvl? v živote jsem tu takovy nick nevidel a to sem chodim 10 let tvl. to byl asi nejakej komparz a šlo se podle scenare jinak nevim
  • Grygar ti nestaci? Ten se uz dlouhou dobu prezentuje jako zena, ktera je uveznena v muzskem tele.
  • Nechovejte se všichni jak nadržení burani. Ženský všecko zničí.
  • Matthew1J
    To bylo jen nevinné rýpnutí do janchora a jeho feministického úhlu pohledu.
  • přibrat nějakou talentovanou dívku jako stálého člena redakce games? *4*
  • A co by sis tak predstavoval?
  • Matthew1J
    Ts ts ts. Ten váš pánský klub. Co děláte pro zboření uměle vzniklého a udržovaného stereotypu, že "hry zajímají jen kluky"? ;-) :D
  • Jack1947
    Zdá se že tady z toho zachvíly bude průměrná seznamka... navíc reálná žádné že dva tlouštíci si hladi zpocená záda onlajn. *3*

Hlavně když to bude v klidu a bez nemístností... inu oni se někteří sblížily i za nepraktičtějších... okolností.
  • Chválím a děkuji redakci games.cz za tento bonusový díl podcastu. Atmosféra je vážně super, přítomní diskutující mají zajímavé postřehy a názory a jsou sympatičtí. Jinak pana Karla Drdu, ač jsem ho do nedávna neznala, jsem si vyloženě oblíbila.:) Měl by být ve FC přítomen častěji.
    Byla bych moc ráda, kdyby takovéto podcaty se čtenáři byly na games.cz pravidelně alespoň jednou za měsic nebo za 14 dní.
    Je to opravdu skvělé zpestření a ráda bych se dočkala dalších.:)
    Ještě jednou děkuji redakci a samozřejmě všem účinkujícím.
  • Kvalita záznamu je mnohonásobně lepší než při stovce. Chválím! :-)
  • Drdol je největší masér. Připomíná mě dávno zapomenuté doby kdy vládlo Score a v něm Anastasov *1*
  • GlaDOS
    Pokud jeden z nich nejsi ty, myslím, že jejich svědomí může být naprosto čisté.
  • Úžasná podívaná. Redakce se ukázala asi v tom nejlepším světle, co mohla. Sála z toho neskutečně pozitivní energie.
    Do příštího čísla bych měl vyhlásit comeback, abych se mohl také zúčastnit.
  • Jinak škoda, že Lukášovi přerušili tok myšlenek ohledně Zaklínače a už se nepokračovalo...místo toho se rozebíraly trailery
  • Slečna v červeném pruhovaném triku uprostřed se mi moc líbí *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit