Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • maros.goc
    Budúci rok pôjdem aj ja :-)
  • Jack1947
    Ty si taky učiněný... trot/l. *7* Máš pravdu, maxovy nesaháš ani ty po kotníky. *3*
  • Jack1947
    Proč schválně provokuješ? Co ty aha ty si slovák to chápu... a vlastně tu si jen rok. Tak zalez, stejné si můžem a myslíme o tobě.

*7* navíc na druhé straně vysvětlil Grygar že ty co jsou aktivní v diskuzích tam nebyli, když čtu že se to protáhlo do rána a tak tak to by na mne bylo moc dlouho no.

Zbytečné se s čobolíkem co na všechno nadává... bavit. Přeji ti hezkých vlhkých 20k a více příspěvků. Já jsem zde kolik přes 2roky prosím už by mne v "uspěšnosti" měl někdo vystřídat. Přece nebude nejlepší zde jen bot. *7*
  • Já jsem taky hrdina jen za klávesnicí *3*
  • No ty jsi hmatatelny dukaz.
  • Tvoje bába s věkem nemoudřela!
  • wenceslaus
    Pravdoláskař? Ty už taky nevíš, co bys hodil, viď... *15*
  • hezo
    Ja som sa bavil, pán Drda je boh :)
  • V Pražské kavárně?
    Zemane?
  • Pan Grygar nemohl sehnat nakeho barevneho cloveka? Pak by mohl povidat v prazske kavarne se svejma pravdolaskarema ako su games pokrokove a genderove vyvazene. Stred mesta tam jich je prece dost.
  • To sou ty lidi se kterejma nam pan Grygar zas udelal pekne jmeno ve svete, kdyz britskym turistum sezral raut?
  • Nakladať teda viete ale žeby ste sa tam prišli ukázať na to gule už nemáte-hrdinovia v papučiach

Btw pán Drda to je chodiaci hláškomat *15*
  • Magister_Peditum
    Tady je zase napliváno... *7*
  • TheGGG
    Neuvěřitelný, vypadaj jak dospělí slušní lidi a co se z nich stane když vlezou na zdejší diskuze. Hádám, že s věkem člověk nemoudří.
  • jak to tak čtu tak když se vypli kamery se tam deli hezky prasarny... *13*
  • Nechat neshazovat , ať máme každý svoji bohyni ! ... ne tuny vyzáblých tyček pro adolescenty ...
  • Stárneme safra ... *9*
  • janchor
    Ne.
  • jo, emily taky kdyby shodila nejaky to kilo
  • zrzka u dveri je taky fajn *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit