Přejít na výpis diskuzí
Sledujte bonusový Fight Club s našimi úžasnými čtenáři
2.11.2014 | Redakce Games.cz
82 příspěvků
-
Budúci rok pôjdem aj ja :-)
-
Ty si taky učiněný... trot/l. *7* Máš pravdu, maxovy nesaháš ani ty po kotníky. *3*
-
Proč schválně provokuješ? Co ty aha ty si slovák to chápu... a vlastně tu si jen rok. Tak zalez, stejné si můžem a myslíme o tobě.
*7* navíc na druhé straně vysvětlil Grygar že ty co jsou aktivní v diskuzích tam nebyli, když čtu že se to protáhlo do rána a tak tak to by na mne bylo moc dlouho no.
Zbytečné se s čobolíkem co na všechno nadává... bavit. Přeji ti hezkých vlhkých 20k a více příspěvků. Já jsem zde kolik přes 2roky prosím už by mne v "uspěšnosti" měl někdo vystřídat. Přece nebude nejlepší zde jen bot. *7* -
Já jsem taky hrdina jen za klávesnicí *3*
-
No ty jsi hmatatelny dukaz.
-
Tvoje bába s věkem nemoudřela!
-
Pravdoláskař? Ty už taky nevíš, co bys hodil, viď... *15*
-
Ja som sa bavil, pán Drda je boh :)
-
V Pražské kavárně?
Zemane? -
Pan Grygar nemohl sehnat nakeho barevneho cloveka? Pak by mohl povidat v prazske kavarne se svejma pravdolaskarema ako su games pokrokove a genderove vyvazene. Stred mesta tam jich je prece dost.
-
To sou ty lidi se kterejma nam pan Grygar zas udelal pekne jmeno ve svete, kdyz britskym turistum sezral raut?
-
Nakladať teda viete ale žeby ste sa tam prišli ukázať na to gule už nemáte-hrdinovia v papučiach
Btw pán Drda to je chodiaci hláškomat *15* -
Tady je zase napliváno... *7*
-
Neuvěřitelný, vypadaj jak dospělí slušní lidi a co se z nich stane když vlezou na zdejší diskuze. Hádám, že s věkem člověk nemoudří.
-
jak to tak čtu tak když se vypli kamery se tam deli hezky prasarny... *13*
-
Nechat neshazovat , ať máme každý svoji bohyni ! ... ne tuny vyzáblých tyček pro adolescenty ...
-
Stárneme safra ... *9*
-
Ne.
-
jo, emily taky kdyby shodila nejaky to kilo
-
zrzka u dveri je taky fajn *5*